Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy spotkał się ktoś z taką "dokładką" klapy tylnej jak na załączonym poniżej zdj.? Chodzi o ten element wypełniający to wcięcie w zderzaku (próg załadunkowy). Jaka firma to produkuje lub wie ktoś gdzie można coś takiego dostać? Pierwszy raz takie coś widzę :shock: Na zdjęciu wygląda jak by to cała klapa z tym już była, zdjęcie pochodzi z ogłoszenia, a e39 na nim to rzekomo BMW 540 Alpina B10 V8, więc może to też jest gadżet Alpiny? :worried:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img100.imageshack.us/img100/4164/dokadkaga6.jpg

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

Opublikowano

tylko po co kombinowac, orginal jest oryginal nie widzialem nigdy takiego polaczenia ale to auto nie wyglada mi na alpine, na pewno felgi ma od innego modelu [albo podrobke] no i brakuje lewego wkladu lusterka, dziwne ze kots sprzedaje i go nie dokupil:) ale takie lusterko [wyglada na fotochrom] to sam wklad kosztuje 1500 jesli jest podgrzewany, regulowany i z pamiecia:)

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to jest wlasnie dokladka alpine, znam jedna osobe, ktora znalazla cos takiego na allegro

BTW tak wklad kosztuje w ASO faktycznie ponad 1k zl, na allegro ponizej 200 zl

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

...tak na allegro to mozna swoje kupic, ja nie popieram zlodziejstwa

w poznaniu jak mi ukradli i pojechalem zglosic na policje to sie smiali ze szli "fala" bo w calej dzielnicy kradli tego wlasnie dnia i to wszystkie nie zaleznie od marki, u mnie kradnac i jak widac zarabiajac 2x200 [jesli ich nie polamali albo nie wyrzucili bo mialem od wew oznakowane DNA] to narobili strat [polamali mechaniz skladania lusterek ktore byly zlozone] na 6 tys zl [tyle kosztowala wymiana obu lusterek + wklady w serwisie z czego 200 zl to byla robocizna!!

:mad2:

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano
to jest wlasnie dokladka alpine, znam jedna osobe, ktora znalazla cos takiego na allegro

BTW tak wklad kosztuje w ASO faktycznie ponad 1k zl, na allegro ponizej 200 zl

OKi, a nie wiesz może w jaki sposób montuje się tą dokładkę do klapy?

Pozdrawiam!

Paweł

Kiedyś było: e36 325i, e39 540i, e38 740i, e53 3.0d, e65 745i, e39 M5

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie ma co popadac w paranoje, ze wszystko na allegro jest kradzione, jesli jest koles, ktory zajmuje sie od ilus tam lat sprzedaza tylko lusterek i wkladow, to mysle, ze jest szansa na to, iz wiekszosc rzeczy pochodzi z legalnego demobilu

jakies 2 miesiace tamu, sam musialem wymienic urwane lewe lusterko (jakis kolo wychylil sie zbytnio zza tira, urwal lusterko i pojechal), mialem do wyboru: likwidowac szkode z ac i tracic znizke, wylozyc 3k za lusterko w aso, wylozyc 700 zl na czesc z allegro - wybralem allegro i nie uwazam sie za zlodzieja

...tak na allegro to mozna swoje kupic, ja nie popieram zlodziejstwa

w poznaniu jak mi ukradli i pojechalem zglosic na policje to sie smiali ze szli "fala" bo w calej dzielnicy kradli tego wlasnie dnia i to wszystkie nie zaleznie od marki, u mnie kradnac i jak widac zarabiajac 2x200 [jesli ich nie polamali albo nie wyrzucili bo mialem od wew oznakowane DNA] to narobili strat [polamali mechaniz skladania lusterek ktore byly zlozone] na 6 tys zl [tyle kosztowala wymiana obu lusterek + wklady w serwisie z czego 200 zl to byla robocizna!!

:mad2:

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

OKi, a nie wiesz może w jaki sposób montuje się tą dokładkę do klapy?

niesztety nie mam pojecia

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

znalazlem katalog alpine i faktycznie jest ta dokladka do touringa, wiec zwracam honor

http://www.alpina-automobiles.com/pdf/www-teile_e39.pdf

jest to nadal obowiazujacy katalog wiec zapewne mozna zamowic w niemczech

http://www.alpina-automobiles.com/de/kontakt/kontakt_deutschland.php

pozdrawiam,

darek