Skocz do zawartości

Doradzcie w sprawie kupna BMW 520i e34 2.0l benzyna +gaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
prosze doradzcie mi.mam do kupienia bmw 520i e34 z 2l silnikiem benzyna +gaz za 4000 rocznik 91 i nie wiem czy warto....powiedzcie mi prosze cos o spalaniu tego auta,cenach ewentualnych napraw itp...doradzcie please....
Opublikowano
Za te pienadze to pewnie jakas kupa złomu z otworem do wrzucania pieniązków czytaj SKARBONKA. Nie stać Cię na nią.
Bandite Motor Wagen
Opublikowano

4000 zl to realna cena na odsprzedanie auta niezbyt mlodego o dosc duzych kosztach utrzymania.......

a poza tym jak chcesz zeby pochwalili cos na tym forum to pisz e34 1991 rok za 15000 zl

wtedy poleca pochwaly-ze jest super,bo drogi i kolekcjonerski

jedz zobacz ocen auto i nie sluchaj za bardzo tutaj ludzi bo wiekszosc okresla sie jako fanatycy marki i za dobrze ci nie doradza.

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
4000 zl to realna cena na odsprzedanie auta niezbyt mlodego o dosc duzych kosztach utrzymania.......

a poza tym jak chcesz zeby pochwalili cos na tym forum to pisz e34 1991 rok za 15000 zl

jedz zobacz ocen auto i nie sluchaj za bardzo tutaj ludzi bo wiekszosc okresla sie jako fanatycy marki i za dobrze ci nie doradza.

:duh:

Bandite Motor Wagen
Opublikowano

:duh:

:mad2: :duh:

chlopak byl, ogladal autko...

wiem, wiem, cena za niska,grat, dobre takie kosztuja po 10 tys zl...

to stała spiewka na tym forum

niech jedzie i jak jezdzace to kupi...

pojezdzi troche bez spinania sie ze ktos ukradnie,ze zniszczy.i raczej nie bedzie jezdzic nim cale zycie.

odbieracie czlowiekowi cala radosc z zakupu auta-na dzien dobry ocena-grat

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
przebiegu ma 280000 udokumentowany

Skoro juz widziales wiesz ze dobry to co chcesz zeby napisać? Ze za drogo? Spróbuj urwać jeszcze z 1500 zł. Znajomy kupił 525 89rok za 4500 tys. Piękne, ma alusy itd i wszystko do naprawy... Zaczynajac od wisko na zawieszeniu kończąc...

Bandite Motor Wagen
Opublikowano

:duh: :duh: :duh:

wiem, wiem

wszystkie auta z 1990 na tym forum sa jak nowe tylko kolega jedzie kupic grata za 4000 zl

a poza tym go nie stac!!!

jest za biedny-niech kupi e65, e61 lub cos podobnego-auto dla biednych.

bogacze kupuja z lat 80.

a moze jest fanatykiem marki i jest gotowy zainwestowac nawet 20 tys zl w to auto???czytalem na forum o takich przypadkach z 1983 roku i jeszcze pozostali sie tym zachwycali.

czepiacie sie chlopaka.

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
:duh: :duh: :duh:

wiem, wiem

wszystkie auta z 1990 na tym forum sa jak nowe tylko kolega jedzie kupic grata za 4000 zl

a poza tym go nie stac!!!

jest za biedny-niech kupi e65, e61 lub cos podobnego-auto dla biednych.

bogacze kupuja z lat 80.

a moze jest fanatykiem marki i jest gotowy zainwestowac nawet 20 tys zl w to auto???czytalem na forum o takich przypadkach z 1983 roku i jeszcze pozostali sie tym zachwycali.

czepiacie sie chlopaka.

Słuchaj uwaznie. Po pierwsze ja pakuję tylko dobre rzeczy bo pracuję w takim miejscu ze mam dobre rabaty i mozliwosc porównania wykonania danej czesci. Kupiłem kilka uzywanych rzeczy: Wykladzinę maski. elektrykę tylnych szyb, zaslepki osłon na silniku oraz skrzynie która padła z mojej winy. Nigdy nie kupiłbym uzywanego wahacza, wycieraczek, amora, akumulatora czy np sprzegła a wiem ze sa tacy którzy tak praktykuja.

Jacek powiesz nam o swoim starym koncie na allegro i skad wział się ten nick? :norty:

http://www.allegro.pl/show_user.php?search=calibrafan

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
prosze doradzcie mi.mam do kupienia bmw 520i e34 z 2l silnikiem benzyna +gaz za 4000 rocznik 91 i nie wiem czy warto....powiedzcie mi prosze cos o spalaniu tego auta,cenach ewentualnych napraw itp...doradzcie please....
Witam,

napisz coś więcej , jaki kolor ,jaki ten silnik czy 12 czy 24 zawor., czy z vanosem? Ja bym skupił uwagę na silniku, jak silnik ok to za taką cenę nie ma co czepiać się głupot. Jak masz okazję to pojedż na jazdę próbną z jakimś zaufanym człowiekiem.

Opublikowano

jak się chce kupić auto za 4000 zł (rower byłby droższy) i do tego pyta się o spalanie i naprawy to chyba nie ma sensu. Nie stać Cię. Gdyby Cię było stać, to kupiłbyś coś nowszego.

Co innego gdybyś napisał, że kupujesz tanio, bo nie lubisz wydawać pieniędzy na transport a na naprawy masz.

PawełH
Opublikowano

"............a wkolo sami dyletanci.............." z jakiego to filmu ?

A w temacie - bmw w naszym dziwnym kraju trzeba trafic, to jakie bedziesz miał koszty exploatacji zależy głownie od tego, co z autem wyrabiał poprzedni wlasciciel. ja dalem za swoja 7 kpln i przez 50 tys wymienilem jeden wachacz i jedna poduszka, a potem - przez wlasna glupota zamordowalem motor. :mad2:

Opublikowano
W moim przypadku potrzebowałem szybko sprzedać i sprzedałem za 7 tyś. 94r a wczesniej za 10 nikt nawet nie zadzwonił. I był w dobrym stanie, nie bardzo dobrym bo takich w tym roczniku nie spotkałem. Pozdrawiam wszystkich w Nowym Roku.
Opublikowano
Paweł H napisał:Nie stać cię. To proszę odpisz mi skąd TY wiesz na co kogo stać? Pozdrawiam Martin

Proste. Komus sie wydaje ze zakup samochodu który ma juz swoje lata to wszystko a czasem musi miec drugie tyle co kosztuje to autko w kieszeni, bo najtańsza ta marka nie jest. Jesli kogos stac to nie dopuszcza do tego zeby drobna usterka spowodowała jakas wieksza awarie, a czesc ludzi po prostu maskuje usterki które wychodzą po zakupie. Zwłaszcza przed sprzedazą.

Bandite Motor Wagen
Opublikowano

Wiesz za 4tys nie ma cudów.Nawet jeśli ktoś pisze że to normalna cena za auto stare,którego utrzymanie dużo kosztuje.

Wiem bo chociażby moja 91 była padaka totalna i warta była 4tys(mimo to poszła za 4900).do roboty było zawieszenie,chłodnica,auto bite,rdza wychodziła już na progach i tylnym pasie.Nie ma cudów za 4tys.

Ale warto mimo wszystko auto dokładnie sprawdzić.

Pozdrawiam

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

Ja myślę iż podstawa to jedź obejrzeć z kimś kto ma E-34 to ci pokaże co jest okej co nie tak bo ogóleni człowiek się strasznie jara jak jedzie kupować upatrzoną bryke jeżeli to egzemplarz z 24V to naprawdę musi być kicha i to dojechana na maxa jeżeli 12V to trochę lepiej ale niewiele ja moje pierwsze E-34 525 z 89 kupiłem za 4300 i to był strup na kołach dziury w tapicerce ABS nie działał a przekonałem się jak potrzebowałem żeby działał :(

Cudów nie ma kupić możesz ale musisz mieć ze 2-3 koła pln minimum jak coś wyskoczy a przy tejk cenie raczej wyskoczy

No i niedość że nieksa cena to już z gazem??

Daj moze jakiś link obejrzymy to autko

Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
każdy samochód w cenie 4 tys. będzie się podobnie sprawował i psuł. Bo co, może lepsze cinquecento 4 lata młodsze? też się będzie sypać, a chłopakowi podoba się taki model a nie inny. A do starszych piątek części nie są drogie,a co do spalania to za gazu na trasie spali 1-2 litry więcej na setkę niż auto klasy kompakt, gorzej w mieście jeśli mieszkasz w dużym molochu.
Opublikowano
każdy samochód w cenie 4 tys. będzie się podobnie sprawował i psuł. Bo co, może lepsze cinquecento 4 lata młodsze? też się będzie sypać, a chłopakowi podoba się taki model a nie inny. A do starszych piątek części nie są drogie,a co do spalania to za gazu na trasie spali 1-2 litry więcej na setkę niż auto klasy kompakt, gorzej w mieście jeśli mieszkasz w dużym molochu.

No ale gdzie jest wniosek z wypowiedzi? Co my mozemy powiedziec nie widząc auta?

Bandite Motor Wagen
Opublikowano

...po drugie jak już ktoś chce kupić samochód to znaczy ,że nawet w mniejszym stopniu ale go stać. Nie każdy musi pokonywać duże przebiegi i kupować części z górnej półki,jak ktoś umie mądrze gospodarzyć to da radę.

A tak wogóle... najwięcej kasy w życiu i tak idzie na żarcie i na rachunki i nic z tego nie ma...więc podaruj sobie odrobinę przyjemności,samochód jak kupisz to chociaż będzie :D

Opublikowano
Gorzej że jak kupi a potem będzie stał na warsztacie to radości raczej nie będzie tylko posty w stylu BMW to kupa g..na i się psują a nawet na kiepskich częściach dużo nie zaoszczędisz bo one krócej wytrzymują albo niezbyt dobrze działają a w zapuszczonej bmce mogą wystąpić takie awarie że go zjedzą żywcem wystarczy komlpet przepływka komputer jakaś sonda katalizator zapchany albo łańcuch rozrządu do wymiany że o popychaczach nie wspomnę
Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano
Gorzej że jak kupi a potem będzie stał na warsztacie to radości raczej nie będzie tylko posty w stylu BMW to kupa g..na i się psują a nawet na kiepskich częściach dużo nie zaoszczędisz bo one krócej wytrzymują albo niezbyt dobrze działają a w zapuszczonej bmce mogą wystąpić takie awarie że go zjedzą żywcem wystarczy komlpet przepływka komputer jakaś sonda katalizator zapchany albo łańcuch rozrządu do wymiany że o popychaczach nie wspomnę

Mama zawsze mi powtarza "nie stać nas na tanie rzeczy"

Serdeczne życzenia w Nowym Roku dla Wszystkich entuzjastów BMW.