Skocz do zawartości

Mikrofiltr w M42 bez klimatyzacji-czy jest??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę o odpowiedzi- mam słaby nadmuch! Czy może w tym statku występować?? Klimatyzacji nie mam , czy to manualnej czy elektronicznie sterowanej. Dziękuję za cierpliwość Forumowiczów.
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!
Opublikowano
Ja mam też bez klimy i powiedziano mi w serwisie że żadnego filtra nie ma.Posprawdzaj czy czasem nie powpadało Ci liści przy wlotach powietrza (koło wycieraczek) albo czy uszczelka dobrze siedzi.
www.swiatdrewna.eu
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mikrofilt wystepuje w e36 bez klimy, wlasnie dzisiaj toto zakupiłem, drogie w cholere 195 zł za komplet (para).

wychodzi tylko w oryginale a wygląda tak:

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=BE51&mospid=47425&prod=19920300&btnr=64_0181&hg=64&fg=10

I teraz: czy ktos wie jak to sie montuje - ja wiem tylko ze znajduje sie gdzies przy nagrzewnicy i nalezy podchodzic od strony silnika....

anybody??

acha i z góry mówie ze wiem, ze o miktofilitrze było wiele ale przypadku e36 bez klimy nie znalazłem.

Zbir
  • Członkowie klubu
Opublikowano
acha i z góry mówie ze wiem, ze o miktofilitrze było wiele ale przypadku e36 bez klimy nie znalazłem.

Zakład ? :twisted:

Co prawda kształt filtra inny, ale podejrzewam, że wymiana będzie przebiegać podobnie.

Jest link w tym temacie:

http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=606&highlight=filtr+e36

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
cholera jakzes to znalaz mi pod mikrofiltr to nie wyszlo :oops:
Zbir
  • Członkowie klubu