Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...IWEC NIE ZAWIERAJ JUZ GłOSU...bo nic mi po twoich wypowiedziach..

Dobrze przyjacielu już się nie odezwę , przepraszam , i życzę udanego nowego roku :mrgreen: :mrgreen: .

Och dopiero teraz ujrzały me oczy fakt iż wykazalem sie dużą niedojrzałościa i nie zrouzmiałem Twojego jakże wybitnego i pelnego wdzięku gustu , będącego wlasnie przejawem nie poskromionej chęci zamontowanie cudownych lampeczek :D obrysowych ! .....

Pozdrawiam gorąco !

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
...CO POWIECIE W TYM TEMACIE..MOZE MACIE JAKIS POMYSł INNY??POZDRO

Twoje pytanie wspaniały kolego .

chcesz zrobic pojazd do rozwozenia COCA-COLI?

Moja odpowiedź też w formie pytania :)

Pozdrawiam gorąco i życze owocnych poszukiwań LAMPECZEK obrysowych :).

PS. Już Ci tłumaczyłem że jest osobny temat , tam możesz napisać coś od siebie na temat moich lamp :)

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

widze ze nie pierwszy raz zdarza ci sie szydzenie......człowieku,widze ze mas z problem z interpreteacją mojego postu....HEHEHE....słuchajcie klubowicze nie zakładajcie obrysówek do auta bo pomyla wasze slicznotki z autem do rozwozenia coca coli....... :mad2:

....myslałem ze jestes człowieku na tyle inteligentny ze poradzisz sobie z moim postem..heh..tak trzymac :cool2:

http://yourdomain.com/images/broken_link.gif

Babcia z duszą nastolatki:)

Opublikowano

Nie szydziłem nigdy z nikogo ......szkoda tylko ze pan Martin używa obrazliwych epitetów w stosunku do mojej osoby.

Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
Do kolegi ZacAnaheim.Już kiedyś ci zwracałem uwagę żebyś nie szydził z cudzych postów,ale ty BARANIE tego nie rozumiesz.pozdrawiam Martin

Mam wrazenie ze panowie kupili auta w celu przedłuzenia meskości. Nieładnie. Myślę ze baranie było zwiazane z tematem Bożego Narodzenia. Powinno sie odróżniać szydzenie od dyskusji a obrazanie kogos i podnoszenie głosu jest oznaką niskiego ilorazu inteligencji (udowodnione naukowo).

TSA55 ty to juz wogole szukasz dziury w całym...podjaraleś sie widze ostro...kobieta cie nie zaspokaja??czy co??...po co wklejasz jakies zdjecia renówki clio???NAPISZE CI JESZCZE RAZ ZE PYTAłEM SIE O OBRYSóWKI !!!!!!!.......widze że inteligencją nie grzeszysz..więc lepiej nie zawieraj juz głosu w tym temacie bo sie kompromitujesz!!!!!!!!!

Przejrzałeś mnie. Twoja inteligencja nie zna granic.

Jak to jest, ze ludzie którzy napisali kilka postów (w tym ani jednego rozwiązującego czyjeś problemy z autem) próbują rządzić starymi użytkownikami tego forum? Czyżby chęć zaistnienia? Proponuję kolegom najbardziej obrazającym resztę forumowiczów wykazanie się wiedzą zamiast kulturą nawet nie podwórkową.

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Do kolegi ZacAnaheim.Już kiedyś ci zwracałem uwagę żebyś nie szydził z cudzych postów,ale ty BARANIE tego nie rozumiesz.pozdrawiam Martin

Jak dla mnie Zac nie zawinił bo odpowiedział poprawnie na zadane pytanie.Szydzenie?Podam Ci przykład...Jakiś czas temu wyskoczył gościu z pomysłem podświetlenia sobie zegarów i wskazówek na (nie pamiętam)zielono,on także zapytał co ludzie o tym sądzą?I co?Ktoś odpisał że niech sobie kupi Golfa bo tam wszystko dozwolone...

I proszę Cie powiedz mi co wg Ciebie to jest?Ironia,sarkazm,szydzenie...

Pewnie ktoś się przyczepi że tu mówimy o zamontowaniu czegoś co było dostępne w E34,a nie tandetnym podświetleni.No i co z tego że to nie oryginalne ??Chodzi o zaistniałą sytuację! :mad2:

Troche uprzejmości,nie zawadzi...

Beeee....

Pozdrawiam

Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano

TSA.....proszę...twoja wypowiedz mnie powaliła...nie bede z toba polemizowal...bo jak juz wiesz(skoro jestes doswiadczonym forumowiczem)...nie w tym rzecz..czas i miejsce!!!

bo forum jest od odpowiadania na posty!!!!

konkretnie odpowiedzi a nie "nabijanie" sobie postów!!!!!!!!

...dziekuje serdecznie za Twoje wypowiedzi...ale nic do mojego posta nie wnoszą no i równiez nie są ODPOWIEDZIA NA MOJE PYTANIE...wklejasz jakies zdjecia do renówki po co po to żeby zabłysnąc????

:mad2:

Opublikowano
To dla ludzi bez wyobraźni. Zeby pokazac co mozna zrobic z auta jak sie chce za bardzo go upiększyć. Myslałem ze to zrozumiesz...
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
TSA.....proszę...twoja wypowiedz mnie powaliła...nie bede z toba polemizowal...bo jak juz wiesz(skoro jestes doswiadczonym forumowiczem)...nie w tym rzecz..czas i miejsce!!!

bo forum jest od odpowiadania na posty!!!!

konkretnie odpowiedzi a nie "nabijanie" sobie postów!!!!!!!!

...dziekuje serdecznie za Twoje wypowiedzi...ale nic do mojego posta nie wnoszą no i równiez nie są ODPOWIEDZIA NA MOJE PYTANIE...wklejasz jakies zdjecia do renówki po co po to żeby zabłysnąc????

:mad2:

marecki ja gdzieś od listopada aktywny tutaj jestem (data rej. była duzo wczesniej ale tylko czytałem) i gosc TSA bodajże pod koniec listopada miał wiele postów - mniej od ciebie - no ale próbuje być gwiazdą nie wiem czy podnieca go licznik postów mam to gdzieś - pamiętam bo mieliśmy po równo a taką samą żenadę uprawiał - stad pamiec do tego nicka

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

nie lubię ludzi ktorzy "wyśmiewają sie" z ludzkich pomysłow...to jest kwestia gustu!!!!!!...ja mam ochote załozyc sobie obrysówki..nie moge dostac oryginalnych wiec sprobuje zrobic z kierunków od modelu e39.......

...moje auto moja sprawa co bede z nim robił..więc odbij koleś bo mnie naprawdę wkur....asz!!!!!!

Opublikowano

Zobacz od kiedy jestem na forum a poźniej pisz. Ja nie zwracam uwagi na ilosc i szczerze mowiac poza checia obrony własnego imienia w tym poscie mnie nic nie trzyma. O ile wiem forum jest po to zeby sie wypowiadac. Moze sie myle... Wiec napisz skodmarks po co.

marecki czy jak tam ci jest. Jak sobie chcesz załozyc to załóż. Przynajmniej z daleka bedzie Cie widac i bede wiedział co to za indywiduum tam jedzie.

Wzorem Zaca opouszczam ten post załujac ze wdałem sie w dyskusję bez sensu z człowiekiem który zapytał nie wiadomo po co, bedąc utwierdzonym w montazu. Powodzenia w kontaktach z równymi sobie.

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
a ten ZacAnaheim drugi kurde znawca....jak masz sie nabijac to lepiej nie odpowiadaj wcale..bo jak czytałem twoje wszystkie posty to tylko ludzi potrafisz wkur..iac!!

A Ty sie o byle co pienisz...Zadałeś pytanie?Zadałeś.Zac odpowiedział?Odpowiedział.Więc o co Ci do chodzi?Nie naskoczył na Ciebie tylko zapytał.

Pytanie brzmiało:

"CO POWIECIE W TYM TEMACIE..MOZE MACIE JAKIS POMYSł INNY??" więc Zac i TSA Ci W TYM TEMACIE odpowiedzieli...

Na odpowiedź Zaca odpisałeś:

wyczerpujaca odpowiedz..nawet nie skomentuje tej odpowiedzi...prosze na przyszłosc o odpowiedz bardziej zblizona do postu....rozmuiem gdyby wogole e34 nie miało obrysówek to mógłbys tak napisac ale e34 wychadzace na rynek usa miały obrysowki i to nie jest nic dziwnego i swiadczacego o tym ze auto z obrysówkami miałoby byc autem do rozwozenia coca coli...kwestia gustu panie kolego!!!!! :mad2:

Przyczepię się tego,że mimo wyróżnionego zdania,skomentowałeś.Chociażby ostatnie zdanie jest komentarzem!

Ty jestes przykladem indywiduum TSA czy jak ci tam!....taka dzieciniade uprawiasz w swoich wypowiedziach ze az razi mnie to....nie bedę juz wiećej z toba polemizował bo nie chce sie do twojego poziomu zniżać....

Szukasz zaczepki?Chyba tak...To TY uprawiasz dzieciniadę rozkopując i "podgrzewając" to wszystko na bierząco.Słabo się robi...

Moderatorowi proponuję wyciąć bez sensowne posty (kłótnie,wyzywanki itp.). :modlitwa:

Pozdrawiam.

Opublikowano

Basti735 oni chyba umieją mowic sami za siebie..nie potrzebują obronców....

jeżeli uwazasz ze Zac odpowiedział na moje pytanie to sie chyba mylisz....

odpowiedz brzmiała .. A CO CHCESZ MIEC AUTO DO ROZWOZENIA COCA-COLI?czy cos w tym stylu

....zresztą cóz to za wypowiedz bądz odpowiedzi....

liczyłem na to że ktos pomoze mi doradzi w jakis sposób to zrobic..

a tutaj sie spotkałem z ironią szydzeniem itp...

skoro juz "poruszył" temat to mogł odpowiedziec konkretnie... zreszta

NIE BEDZIESZ MNIE KOLEGO UMORALNIAL....

dobrze ze na innych forach nie ma takich odmienców!!l

Opublikowano
a ten ZacAnaheim drugi kurde znawca....

Kolego ja w świecie motoryzacji , i bmw poruszam sie nie od wczoraj , z forum internetowych korzystałem jak jeszcze phpbb nie bylo....Mozna by powiedzieć ze zeby zjadlem na takich sportach....Jesli chodzi o wiedze praktyczna i teoretyczna jak mysle jest niezle , na tyle ze nie raz udawalo mi sie na forum komuś pomoć :) i oczywiscie z wzajemnoscia - ja też uzyskiwałem pomoc. Forum to bardzo cenie i ciesze sie ze zrzesza ludzi inteligentych i majacych coś do powiedzenia....Niestety jak patrze na Twoja arogancje i chęć wymuszenia zdania na jakiś temat zwykle - aprobującego Twoje pomysly to nie bardzo sie z tym zgadzam.....

"A ten ZacAnaheim drugi kurde znawca" MIło mi dziekuje że doceniłeś moj 9 miesięczny trud obcowania z forum :).Bardzo Cie lubie :D

Mam wrazenie ze panowie kupili auta w celu przedłuzenia meskości.

TSA , wiesz pierw trzeba mieć co przedłużać :)......z pustego to i Salomon nie naleje ;) .Pozdro.

Jak to jest, ze ludzie którzy napisali kilka postów (w tym ani jednego rozwiązującego czyjeś problemy z autem) próbują rządzić starymi użytkownikami tego forum? Czyżby chęć zaistnienia? Proponuję kolegom najbardziej obrazającym resztę forumowiczów wykazanie się wiedzą zamiast kulturą nawet nie podwórkową.

Dla mnie osobiście licznik postów moglby nie istnieć Wy naprawde na to zwracacie uwage???.....Tu sie znow zgodze z kolegą i powiem ze moje odczucia sie podobne w calej tej dyskusji.....Moze to syndrom-DODY? :D skandal dla medialnego szumu ;)...

I proszę Cie powiedz mi co wg Ciebie to jest?Ironia,sarkazm,szydzenie...

Basti , przesadziłeś z tą terminologią , na początek......daj coś łatwiejszego bo obawiam sie ze z tak skomplikowanymi terminami moga sobie nasi wykwalifikowani przyjaciele nie poradzic :).....

Hmm....W sumie nie powieninem sie chyba odzywać na tematy edukacyjne bo przecież BARANEM jestem :mrgreen: .....

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano

Proponuje zakończyć tą dyskusję i przeczytać wyciąg z kodeksu..

Każdy dopuszczony do ruchu pojazd powinien być wyposażony w oświetlenie zewnętrzne, które jest wymienione w "rozporządzeniu Ministra Infrastruktury z dnia 31.12.2002r. w sprawie warunków technicznych pojazdów oraz zakresu ich niezbędnego wyposażenia Dz.U. Nr 32 poz. 262 z dnia 26.02.2003r. z późniejszymi zmianami."

I. Podane rozporządzenie zezwala na następujące oświetlenie pojazdu:

Światła zewnętrzne:

1. drogowe - pojazd samochodowy, którego konstrukcja umożliwia rozwijanie prędkości przekraczającej 40 km/h,

2. mijania - pojazd samochodowy,

3. kierunkowskazy - pojazd samochodowy i przyczepa;

4. hamowania "stop" - pojazd samochodowy i przyczepa,

5. oświetlające tylną tablicę rejestracyjną - pojazd samochodowy i przyczepa,

6. pozycyjne przednie - pojazd samochodowy oraz przyczepa o szerokości 1,6 m lub więcej,

7. pozycyjne tylne - pojazd samochodowy i przyczepa,

8. odblaskowe tylne inne niż trójkątne - pojazd samochodowy,

9. odblaskowe tylne trójkątne - przyczepa,

10. odblaskowe przednie - przyczepa,

11. odblaskowe boczne - pojazd samochodowy o długości przekraczającej 6,0 m, ciągnik siodłowy i przyczepa,

12. awaryjne - pojazd samochodowy, z wyjątkiem motocykla, i przyczepa,

13. przeciwmgłowe tylne - pojazd samochodowy, z wyjątkiem motocykla, i przyczepa,

14. cofania - pojazd samochodowy, z wyjątkiem motocykla,

15. obrysowe przednie i tylne - pojazd samochodowy i przyczepa, których szerokość przekracza 2,1 m;

II. Ponadto dopuszcza się wyposażenie w następujące światła:

1. drogowe - pojazdu samochodowego innego niż wymieniony w ust. 1 pkt 1,

2. przeciwmgłowe przednie - pojazdu samochodowego,

3. pozycyjne przednie - przyczepy innej niż wymieniona w ust. 1 pkt 6,

4. postojowe - pojazdu samochodowego o długości nie przekraczającej 6,0 m i szerokości nie przekraczającej 2,0 m; zabrania się umieszczania tych świateł na innych pojazdach,

5. odblaskowe boczne - pojazdu samochodowego innego niż wymieniony w ust. 1 pkt 11,

6. odblaskowe przednie - pojazdu samochodowego,

7. jazdy dziennej - pojazdu samochodowego,

8. pozycyjne boczne - pojazdu samochodowego o długości przekraczającej 6,0 m, ciągnika siodłowego i przyczepy,

9. obrysowe przednie i tylne - pojazdu samochodowego i przyczepy, których szerokość przekracza 1,8 m,

10. cofania - przyczepy,

11. awaryjne - motocykla,

12. przeciwmgłowe tylne - motocykla,

13. odblaskowe tylne inne niż trójkątne - przyczepy.

Wnioski pozostawiam czytajacym..

Pozdrawiam serdecznie

Taurus

Boże chroń nas i nasze Bemki od mechaników ignorantów

Taurus

Opublikowano

„Kończ waść wstydu oszczędź” = po tych słowach Kmicic został ciężko ranny :)........ Porównujesz sie do niego?? tzn.....probojesz w jakiś sposob udowodnić swoją męskość :).........? wiesz ja nie musze :).....

A jeśli przytaczasz taką wspaniałą książke to chociaż jakoś to zaargumentuj bo to czysta profanacja.

Pozdrawiam gorąco.

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano

oo niee!!!!!

ja probuje porywnywac sie do Kmicica..lub probuje udowodnic swoja meskosc. ..o nieee...czlowieku!!!..osłabiasz mnie!!

profanacja....wez sobie słownik do reki i zobacz co to słow oznacza....

dawno sie tak nie usmiałem..........zac bardzo zabawny jestes...

..poprostu te słowa pasuja idealnie to zaistnialej sytuacji...napisalem kończ waśc wstydu oszczędż...abys w koncu przestał sie kompromitować...

i naprawde pisze już odbij kolego!!!!!!masz PW nie zasmiecaj forum!!!!

Opublikowano

Kończ waść wstydu oszczędź i zacznij pisać nick Zaca z wielkiej litery jak to nam każe kultura(on w stosunku do Ciebie zwraca sie z szacunkiem)...poza tym,jesli chcecie sobie coś udowadniac to spotkajcie się i porownujcie ;) .

na koniec pozegnalne Beee...i proponuje koniec.

Pozdrawiam