Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam pytanie do ludzi siedzacych na niemieckim rynku aut uzywanych-

Czy jest realne znalesc na gieldzie,"garazu" czy z ogloszenia BMW Z3 z 1999r w skorze,nie poniszczone za mniej niz 4,5tys Euro ??

Pozdrawiam

Opublikowano
na tych stronach duzo wyzsze ceny sa,chcialbym sie dowiedziec od osoby ,ktora tam byla-czy ceny sa nizsze na gieldach,ogloszeniach itp. ,niz te z mobile,ebaya czy autoscouta. I czy za cene ,ktora wymienilem za z3 jest rzeczywista,pozdrawiam
Opublikowano
To tak jak kupić bezwypadkowe Z4 za 10 000 euro :) jednym słowem okazja :D

Glasurit Polska - Division of BASF - The Chemical Company

Profesjonalne dobieranie lakierów samochodowych.

Opublikowano

nie nasmiewajcie sie :) na mobile,autoscoucie nieznajde z3 za mniej niz 4,5tys Euro. Ale myslicie,ze mozna takie z3 kupic jakies co wyglada ale jest szrotem technicznym za 4,5tys Euro ?

W skorze znaczy ,ze skorzana tapicerka :P

Z mojej strony to powazne pytanie i chcialbym jakies powazne odpowiedzi :P Jezeli piszesz ,ze NIE to dlaczego nie ? Jezeli Tak to czy widziales za tyle ? Pozdrawiam

Opublikowano
za 4,5tys Euro

Nie znajdziesz za tyle z3 nawet z 96r...No chyba ze po dzwonie :?

http://img214.imageshack.us/img214/7770/z3roadsterturninwheelsln4.gif
Opublikowano

Ech...

Dostałeś same (no większość) poważne odpowiedzi. Za 4.5 tys EUR chcesz kupić Z3, nie możesz znaleźć w ogłoszeniach na necie i się pytasz dlaczego? Kolego, skoro nie możesz za tyle wyszukać, to znaczy, że to auto jest po prostu wart więcej niż 4.5 tys EUR. Lepiej by było jakbyś napisał skąd akurat pomysł, że 4.5 tys. EUR = Z3?

Jeśli wynikło to tylko z tego, że masz 4.5 tys. EUR i chcesz Z3... Bez komentarza.

Jeśli wynikło to z tego, że dla Ciebie to auto jest tyle wart, to wybacz, ale dla mnie Ople są nic nie wart, a jeszcze nie widziałem, żeby gdzieś je rozdawali za frajer.

Jednak jeśli wynikło to z tego, że znasz kogoś kto sobie za tyle sprowadził, to odpowiem Ci - Twoj znajomy trafił na okazję, albo wbił się na minę.

Tak jak już padło za taką kwotę to godne uwagi E36 znajdziesz i to też nie będzie w czym przebierać (no tu zależy od tego na jakie ustępstwa pójdziesz).

Takie rzeczy to prędzej w Finlandii szukać, w końcu ojczyzna Mikołajów. Niemcy jednak znają się na motoryzacji i RACZEJ prezentów nie robią.

Pozostaje Ci poczekać pozbierać jeszcze sianka, albo poszukać Z3 za te 4.5 tys EUR, jednak ani takiego rocznika nie kupisz, ani na pewno w dobrym stanie.

W każdym razie powodzenia.

"... Jednością Silni, Rozumni Szałem... "
Opublikowano

"Jednak jeśli wynikło to z tego, że znasz kogoś kto sobie za tyle sprowadził, to odpowiem Ci - Twoj znajomy trafił na okazję,"

Autka jeszcze niewidzialem (czyli nie stwierdze,ze to jakis szrot),to jak widzisz-znajomy mogl trafic na okazje,albo to klepane cudo,albo mnie oszukuje z cena zeby zona sie nie dowiedziala ? :D

Opublikowano
Witam.Ostatnio kupilem sobie takie własnie z3 jak TY szukasz w pełnej opcji w M-pakiecie nawet z el dachem co jest bardzo rzadkie w z3 , z pełna dokumentacja odnosnie przebiegu i od jednego jedynego własciciela z prywatnego ogłoszenia z przebiegiem 60 tys kmz garazu.Ogladałem wiele aut po auto komisach u Turków i o co stało ponizej 8 koła euro to poprostu nieporozumienie,oczywiscie mowa o autach z tego rocznika.Stała jedna czerwona z 96r bez skory,klimy dach w jednym miejscu przetarty za 4,5 koła euro i jej stan odpowiadał cenie
Opublikowano

Z tego co pamiętam Z3 za śmieszne pieniądze jest najczęstszym wałkiem na

mobile i autoscoucie. W ogłoszeniu zwykle nie ma adresu, rzadko jest

telefon, najczęściej kontakt wyłącznie poprzez email.

Zwykle po kontakcie sprzedawca zaczyna ściemniać że wyjechał do anglii,

auto jest w niemczech, austrii albo gdzieś indziej, kombinuje z western union

albo z jakąś firmą "spedycyjną" (odpowiednio spreprarowana strona www ),

po czym zbiera twoje pieniądze i znika.

Poszukaj, bo na różnych forach temat był wielokrotnie wałkowany.

Opublikowano
"Jednak jeśli wynikło to z tego, że znasz kogoś kto sobie za tyle sprowadził, to odpowiem Ci - Twoj znajomy trafił na okazję,"

Autka jeszcze niewidzialem (czyli nie stwierdze,ze to jakis szrot),to jak widzisz-znajomy mogl trafic na okazje,albo to klepane cudo,albo mnie oszukuje z cena zeby zona sie nie dowiedziala ? :D

Z tą żoną to chyba w sedno trafiŁeś.