Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Samochodzik naprawde ładnie się prezentuje. Napisz co te cacko w sobie ma....

320d SE 06.2003 150 KM 190 tys. km 6 bieg, tempo, skóra, i chyba reszta to standart.

Opublikowano
autko naprawde sympatyczne..gratulacje... szkoda ze kiera nie po naszej stronie ;)

No tak wypadło. Pracuję i mieszkam w Albionie i cóż .. jedno pociągnęło za sobą drugie :)

Opublikowano
ładne ładne! BMW e46 w czrnym kolorze naprawde bardzo ładne. Grtulacje i zycze miłych kilometrów przejechanych autkiem. pozdrawiam :cool2:
Opublikowano

Autko ładne się prezentuje tylko felgi troche nie pasują :wink:

PS. Trochę żle zatuowałeś temat. Wszedłeś w posiadanie BMW a nie do klubu :mrgreen:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Wszedłeś w posiadanie BMW a nie do klubu :mrgreen:

o i sprowadziles kolege na ziemie :twisted:

a fakt faktem autko ladne, zycze milego uzytkowania samochodzika

Opublikowano
Mozesz zdradzic cene tego auta w UK.

Odpowiadam na pytanie o cenę:

Auto stało w komisie za 7495 funtów ...po drobnej negocjacji kupiłem za 7200. Według kursu funta w granicach 4.85 daje to niecałe 35000 złotych. Auto miało jedneo wlaściciela przedemną i historię serwisową. To jest raczej normalna cena jak za takie auto tutaj.

Co do wejścia do klubu:

Przystąpiłem do klubu BMW-klub.pl wcześniej, ale osobiście uważam że pełne członkowstwo wiąże się z posiadaniem auta tej marki. Tak więc dopiero teraz czuję się pełnoprawnym członkiem klubu - mam nadzieję że rozumiecie to odczucie.

P.S. Z góry przepraszam za być może banalne i głupie pytania które zadam w przyszłości a propos BMW. Zawsze zanim zapytam postaram się zwiedzić archiwum - obiecuję. :mrgreen:

P.S. 2 Pozdrawiam posiadaczy BMW na wyspach maly.uk i f33m :D

f33m - my w zasadzie to sąsiadami jesteśmy

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co do wejścia do klubu:

Przystąpiłem do klubu BMW-klub.pl wcześniej, ale osobiście uważam że pełne członkowstwo wiąże się z posiadaniem auta tej marki. ....

Jakoś sobie nie przypominam żebyś był w klubie ;) Ale zapraszamy :cool2:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Co do wejścia do klubu:

Przystąpiłem do klubu BMW-klub.pl wcześniej, ale osobiście uważam że pełne członkowstwo wiąże się z posiadaniem auta tej marki. ....

Jakoś sobie nie przypominam żebyś był w klubie ;) Ale zapraszamy :cool2:

Racja - przystąpiłem do forum ..tylko, ale zamiary są większe.

• Moderatorzy
Opublikowano
Mozesz zdradzic cene tego auta w UK.

Odpowiadam na pytanie o cenę:

Auto stało w komisie za 7495 funtów ...po drobnej negocjacji kupiłem za 7200. Według kursu funta w granicach 4.85 daje to niecałe 35000 złotych. Auto miało jedneo wlaściciela przedemną i historię serwisową. To jest raczej normalna cena jak za takie auto tutaj.

Cena naprawde fajna szkoda ze w DE prawie 2x tyle. A jak ceny w Irlandi bo tam kiera chyba po dobrej stronie. Nie widziales w UK aut z kiera po dobrej stronie :)

Opublikowano
Sliczna ta Betty jest i cena myle ze jak najbardziej na miejscu. Sam o takiej mysle ale bardziej 330d Touring, tylko ciezko taka dostac w manualu :? a automatem nie bede jezdil za zadne skarby.Gratuluje i zycze samych milych wrazen. P.S. uwazaj na mechanikow w UK bo to paprochy straszne i na ogol g... wiedza o mechanice, umieja tylko wymieniac podzespoly.Pozdro
O Tempora! O Mores!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.