Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PS. Zartowalem z tymi dresami :mrgreen:

Jasne :)

Kłopot w tym, że bardzo źle się wygląda w podrobionych dresach jak się jeździ BMW :norty:.

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano

PS. Zartowalem z tymi dresami :mrgreen:

Jasne :)

Kłopot w tym, że bardzo źle się wygląda w podrobionych dresach jak się jeździ BMW :norty:.

:norty: Chyba ze tak :cool2:

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
KrzysztofP co w Twoim przypadku oznacza "fully loaded" - czy to po naszemu ful wypas?

Taa, dokladnie ;)

No moze powinienem napisac, ze "prawie fully loaded" :nienie: - brakuje Head-Up-Display.. (da sie przezyc). Ale tak ogolnie to samochod suuuper-wybaczcie zafascynowanie, ale mam go dopiero od miesiaca i za kazdym razem geba mi sie smieje ;) jak czuje 333KM i to jeszcze z reczna skrzynia biegow :dance:

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
KrzysztofP co w Twoim przypadku oznacza "fully loaded" - czy to po naszemu ful wypas?

Taa, dokladnie ;)

No moze powinienem napisac, ze "prawie fully loaded" :nienie: - brakuje Head-Up-Display.. (da sie przezyc). Ale tak ogolnie to samochod suuuper-wybaczcie zafascynowanie, ale mam go dopiero od miesiaca i za kazdym razem geba mi sie smieje ;) jak czuje 333KM i to jeszcze z reczna skrzynia biegow :dance:

nie chwal sie tak bo ci go ukradna :mrgreen:nie ma to jak automat :clap:

Opublikowano
dla mnie automat to jest :dance: :modlitwa: :jawdrop: :clap: :cool2:

Ja mialem AT w CLK320. Byl b. dobry, pasowal zreszta do charakteru samochodu. Ale juz mialem ochote na manuala... :cool2:

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
Tylko skad mam wiedziec, ze to rzeczywiscie ten podwykonawca te felgi wyprodukowal? Teoretycznie mozesz to robic sam w garazu (jezeli umiesz ;) )

Zapomniałeś dodać: "I jeżeli masz tym garażu mała odlewnię za kilka mln zł" :duh:

a na tej feldze nawet nie ma nazwy firmy, ktora ja wyprodukowala. (sprzedawca na pewno by sie pochwalil).

Na większości felg aluminiowych NIE MA nazwy producenta.

A jeżeli jest, to ewentualnie na plastikowym kapselku w otworze centralnym, który można zastąpić dowolnie wybranym na Allegro czy eBay'u za kilka zł/USD/EUR, na którym możesz umieścić co chcesz, włączając w to swoją na przykład facjatę :mrgreen: .

I to by było na tyle w dyskusji o oryginałach i "oryginałach".

Opublikowano
przeciez my o nim dnowinski..piszemy a ty sie chwalisz :mrgreen:

Sorry sorry :oops:

Tak naprawde to sie nie chwale, tylko daje tylko wyraz swojego zadowolenia z BMW :cool2:

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano

przy szerokich oponach jadac po koleinach niezle buja , trzeba trzymac kierownice dwoma rekami i gora 110 po czyms takim, szybciej nigdy

mnie sie bardzo podobaja felgi type V ACS'a

http://bp2.blogger.com/_VJVpTnWtB0Y/RrHISH7bV_I/AAAAAAAAATc/PENzf2hszGY/s400/profile+schintzer+BMW+Z4+M+coupe+type+v+wheels.jpg

ale jak to by sie jezdzilo na 20tkach po polskich drogach? :roll: moze ktos mial jakies doswiadczenia ?

automat tak aksamitnie zmienia biegi,nic nie czuc,a w smg3 to jest chamskie kopniecie w plecy przy najszybszym trybie zmiany biegu

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle