Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jesli juz wsponinasz o zakupie auta za granicą i mówisz że są droższe i to sporo, to moze napisz dlaczego tak jest,

Są dużo droższe i to sporo bo to co sprowadzaja złomiarze do kraju i oferują w 'cenach rynkowych' to padło po przejsciach i nie ma wyjątku i okazji w tej branży. Chcesz dobrą sztukę to musisz zapłacić bo nawet jak handlarzowi trafi się coś naprawdę okazyjnego to albo sprzeda i zarobi 2x albo opchnie po znajomych, a nie zrobi prezentu klientowi. :duh: Co do róznych cen na rynek niemiecki i po za to też norma. Jak szukałem dla siebie to różnica w cenie dla rocznika 2001 E46 330Ci wynosiła od 2000-3000 euro.

Opublikowano

Właśnie to samo jest w Polsce.

Ja wiem jakie mam auto i nie sprzedaje go dla zarobku tylko poprostu,że znajomy chciał sprzedać E-39 którą znałem od początku sprowadzenia w dobrej cenie to kupiłem.W chwili obecnej mam dwa BMW :D dlatego 323i trzeba sprzedać.Jakby auto było padaka to nie inwestowałbym w nowe opony letnie i zimowe.A 17tki kosztują i jak ktoś się zna to wie.

Dlatego moje auto można kupić w różnych wersjach i różnej cenie,z radiem oryginalnym,z zestawem audio ,na kołach letnich lub na kołach zimowych,wszystko można wybierac jak kto chce i wtedy cene ustalamy.

Ja nie sprzedam za grosze idealnego auta,bo nawet to E-39 które kupiłem nie jest tak dopieszczone jak moje(np. wyświetlacz komputera fiksuje,jednego przycisku od szyb brak i takie tam).W 323i w środku jest prawie tak jak z salonu by dopiero wyjechał i wszystko dosłownie działa co jest w wyposażeniu auta.Uważam że za silnik M52 z tak bogatym wyposażeniem cena nie jest wygórowana tymbardziej ,że jest do uzgodnienia.

Opublikowano

Panowie a ile waszym zdaniem jest wart sedan 325 z 93, M zrerzaki ( oba), skóra, el fotele, klima, poduszka i pare innych bajerow, ogolnie auto ładne wymagajace dopieszczenia

samochod przed opłatami, na zimowych kołach, duży i maly brif

mozna liczyc na 7500??

Opublikowano
gladolwidze że tez masz 323.Możesz zdradzić jakie masz tam wyposażenie?Czy jest klimatronic,pełny OBC,poduszki,fotele sportsitze,podłokietnik itp????
Opublikowano
gladolwidze że tez masz 323.Możesz zdradzić jakie masz tam wyposażenie?Czy jest klimatronic,pełny OBC,poduszki,fotele sportsitze,podłokietnik itp????

mam wszystko o czym wspomniales poza OBC, mam tylko check controla,

poduszki tylko czołowe, grzane fotele, półskóry, el dach, czarny sufit i najważniejsze zderzaki, listwy, progi M :8)

brakuje mi parktrtonika i el foteli ( szkoda ze z 325 nie pasują :( )

a 325 to inna bajka, to jak wie ktoś ile mozna za to krzyczec?? ma ktos 325 sedan na pełnym wyposażeniu??