Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja używam Automapy XL, dobrze widać, używam w trybie poziomym, a wersja 4.0 ma też tryb 3D. Chyba ogólnie jest to najlepsza mapa na Polskę.... Jeśli wersja oryginalna to można zrobić upgrade na wersję Europa, podobno te same mapy co w TomTomie....od TeleAtlasu... Mam zamiar zanabyć Europę jeszcze w tym roku. Potrzeba tylko 1,3 GB miejsca na karcie....

Co do Palmtopa, nie wypowiadam się... sprawdź w sieci opinie, jest forum na www.pdaclub.pl można dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy...

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Miałem taki pożyczony na wakacjach, na dwu gigową kartę wlazła cała Francja, Szwajcaria, Niemcy, Belgia i Holandia oraz wszystkie główne drogi Europy. Sprzęcik fajny, jako podstawowa navi bardzo dzielnie się spisywał. Nie zawieszał się, nie gubił sygnału, w słońcu spoko widać wszystko, komendy wyraźnie i nawet było trzeba ściszać. Miał wgraną aplikację TomTom-a i super się sprawdził.

Powiadają, że używanie szukajki obcina paluchy, porywa dzieci i odmóżdża, ale to chyba bzdura...

http://www.konstel.webs.com