Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy czy zna ktos zakład zajmujący sie obszywaniem kierownic w okolicy katowic? Swoją uszkodziłem mechanicznie i już mnie to wkur... !!!

A ładna trzy ramienna z poduchą :lol:

Opublikowano
W okolicach Katowitz nie, ale jak nie znajdziesz bliżej niż w okolicach Lublina :mrgreen: to jest gościa, którego gorąco polecam... Specjalista pierwszej klasy :cool2:

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
gosc z allegro sprzedaje obszywane ale tez obszywa nawet troj kolorowymi nicmi od m5

za obszycie chyba chcial 250 zl

http://www.allegro.pl/item279649523_nowa_kierownica_bmw_e30_e36_e39_e46_e38_m_power.html

pozdrawiam,

darek

Dzieki za odpowiedż ale autkiem śmigam dziennie i jak bym mógł jeżdzic bez kierownicy to bym wysłał potrzebuję kogoś blisko i zrobi to w parę godzin!! Ale mimo to serdeczne dzięki

Opublikowano

ale oryginalnie wlasne jest z kilku czesci, zreszta co to moze byc za skora za 22 zl! to musi byc specjalnie przygotowana aby wytrzymala pot dzialanie romienis slonecznych jak i niskie temperatury:)

pozdrawiam,

darek

[500 656 500] sprzedam nr - starter GSM idealny dla salonu BMW - 608 BMW BMW czyli 608 269 269
Opublikowano

DZięki koledzy po południu znalazłem gościa zajmującego się obszywaniem w Sosnowcu za 200zł

Zrobi to w przyszłym tygodniu opisze wyniki jego pracy!!

Jeżeli ktoś potrzebuje to jego telefon 888518941

\

Pozdrawiam

Opublikowano

wieczorem dałem auto i rano mam odebrać gotowe (tpicer w sosnowcu)

jak zajechałem tapicerowali Nawigatora więc może się nie wkur......

Opublikowano
Odebrałem i mam już nową kierę moim zdanie gość jest wart polecenia a 200 zł no coż nowe dzinsy kosztują tyle samo ale samopoczucia kierowcy nie poprawiają :roll2:
Opublikowano
W okolicach Katowitz nie, ale jak nie znajdziesz bliżej niż w okolicach Lublina :mrgreen: to jest gościa, którego gorąco polecam... Specjalista pierwszej klasy :cool2:

No to dawaj go - Oprócz kierowniczki mam też fotel nadpruty i znachora szukam :-)

Opublikowano

888518941 to telefon adres Sosnowiec woj.Śląkie ul.Plonów 19

Ja znalazłem go dzwoniąc po zwykłych tapicerach i jeden podal mi jegotelefon w każdym rejonie pewnie jakiś taki magik jest ale ja szykałem tylko na Śląsku dwa tygodnie i jest :cool2: