Skocz do zawartości

Co sądzicie o produktach firmy DEPO i innych . . . [lampy]

Ki-Ko

Rekomendowane odpowiedzi

Mojej siostrze po dzwonie blacharz wcisnąl DEPO na przód do E36.

Moje zdanie jest takie. Wolę orginał nawet jeśli ma nie być nowy.

Lampy mocno parują i granica światło-cień jest bardzo rozmyta. No i jak stanąć przed ścianą to widać pełno plam w miejscu gdzie STANOWCZO powinno być ciemno.

to ze paruja to nie znaczy ze sa zle...orginaly tez paruja...a wystarczy tak malo zrobic zeby nie parowalo :norty:

A co trzeba zrobić w razie jakbym takie lampy kupił i niestety parowanie by im towarzyszyło??

Nie wiem czy na początek ich po prostu nie rozbiorę i nie wyczyszczę (przód) to niby daje też niezłe rezultaty.

• Zasłużeni forumowicze

Najgorzej jest gdy jeszcze do tej rewelacyjnej lampki świecącej wszędzie ktoś wstawi zestaw HID z allegro , który ma podobno pasować do wszystkich lamp a ja go mijam.

Ale to było już często na forum.

Dodam tylko , że tylnie światła też potrafią dawać po oczach co też jest przykre.

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!

• 3 tygodnie później...

podłącze sie pod temat żeby nie zakładać nowego nie mogę zdecydować sie które lampy wybrać może wy pomożecie? auto jest koloru czarnego siedzę nad tymi zdjęciami i siedzę ale nadal nie wiem które wybrać pomóżcie....

%5B640%3A210%5Dhttp%3A//img254.imageshack.us/img254/4933/kremz7.jpg

http://img247.imageshack.us/img247/8290/kre2ez2.jpg

moim zdaniem te 1 sze SMOKI sa najładniejsze .... i beda wygladaly pieknie w E34. Ja sobie zrobilem sam SMOKI z bialych kierunków i wygladaja o 100% lepiej w czarnej Bawarce . Tylko te 1sze :modlitwa: