Skocz do zawartości

Ile procentowo, a nie kwotowo, dochodów wydajecie na paliwo?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Było już na tym forum pytanie: "Ile wydajecie na paliwo?" Niech każdy napisze, jaki odsetek miesięcznych dochodów wydaje na paliwo. Tak postawione pytanie da lepszy pogląd. Druga kwestia - Wiadomo, że nie ma sensu pytać ile, kto zarabia, bo nie każdy napisze. Niech każdy więc napisze tak: Gdybym zarabiał miesięcznie mniej jak X zł nie stać było by mnie na zakup i eksploatacje samochodu BMW. Ciekawi mnie to bardzo i zapewne tak samo wszystkich planujących zakup samochodu marki BMW.
Opublikowano
ze mna to roznie bywa, 1/4, czasem 1/3 dochodow idzie na jedzonko dla mojej slicznej :wink:
Opublikowano
Nie napisze ile wydaje procentowo bo w jednym miesiącu zarobie 4tyś a w drugim 2tyś albo inaczej,a wydaję średnio nie liczę dokładnie ale kole 300-400pln
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

jeszcze nigdy mi sie nie zdarzylo liczyc ile wydaje na paliwo dziennie/tygodniowo/miesiecznie/rocznie... dla mnie taka informacja nie ma zadnej wartosci

nie wiem czy ty sie przymierzasz do kupna samochodu bmw, wydaje mi sie, ze jesli ktos pyta ile sie srednio wydaje na paliwo, powinien powaznie przemyslec zakup samochodu bmw... utrzymanie bmw troche kosztuje, jesli chce sie miec to co przewiduje producent

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano (edytowane)
super temat :mrgreen: ale jak jestem ciekaw ile procent uzytkownikow jest w stanie na to odpowiedziec , bo chyba nie duzo :?pyt o to ile kasy wydajemy to jeszcze moze byc ale zeby jeszcze obliczac jaka to czesc wypłaty ...chyba pracujesz w skarbowce , a co jak komus wyjdzje ze wydaje wiecej niz zarabia :twisted2: Edytowane przez tomekpez

http://img.userbars.pl/98/19415.gif

Sprzedam lampa kombi e39 prawy tył , poduszki pow.dzrzwi przednich- pytania na pw lub gg

Opublikowano
Było już na tym forum pytanie: "Ile wydajecie na paliwo?" Niech każdy napisze, jaki odsetek miesięcznych dochodów wydaje na paliwo. Tak postawione pytanie da lepszy pogląd. Druga kwestia - Wiadomo, że nie ma sensu pytać ile, kto zarabia, bo nie każdy napisze.

W poprzednim wątku masz dane odn. ile kto wydaje miesięcznie. Z tego wątku się dowiesz ile to jest procentowo. A wtedy już sobie policzysz ile kto zarabia. :)

Opublikowano (edytowane)
Widzę, że pytania stają się co raz bardziej osobiste... Niedługo forum stanie się pożywką dla ankieterów i uderzy nas po kieszeniach (po to są ankiety). Nastepne pytanie bedzie o czestotliwość stosunków seksualnych - odpowiadam od razu: u mnie wigilia jest częściej :mrgreen: :lol: :dance: Edytowane przez BlacKSmitH
Opublikowano
A wtedy już sobie policzysz ile kto zarabia. :)

to dobre

:twisted:

Opublikowano
101%

Mieszkam w samochodzie, a ten brakujący 1% pożyczam od lokalnych żuli, mówiąc, że to na wino :P

zaradny jesteś :mrgreen:

(OO)=== OO===(OO)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
101%

Mieszkam w samochodzie, a ten brakujący 1% pożyczam od lokalnych żuli, mówiąc, że to na wino :P

zaradny jesteś :mrgreen:

mozna na AC od kradziezy zaoszczedzic :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Ja spuszczam paliwo z baków koparek przy robotach drogowych i tirów zaparkowanych na poboczach :mrgreen: :norty:

Polecam to samo, wtedy nie trzeba oszczędzać :cool2: