Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam radyjko BAVARIA C REVERSE RDS

Numer seryjny BP1836P5519703

Prosił bym o pomoc.Po odłączeniu akumulatora radio zakodowało sie.Nie mam pojecia jak to zrobić . Z góry dziekuje :D [/code]

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

4376 lub 0376

Jeśli ktoś będzie potrzebował kodu do Blaupunkta proszę podać numer seryjny znajdujący sie na radiu tak jak kolega wyżej!A chętnie rozkoduję!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

>Jeśli ktoś będzie potrzebował kodu do Blaupunkta proszę podać numer >seryjny znajdujący sie na radiu tak jak kolega wyżej!A chętnie >rozkoduję

Witam,

No z nieba mi spradasz :) Popsułem bezpiecznik, radio się rozłączyło... no dramat.

Radyjko Bavaria CIII,

numer seryjny BP1835B4793907

Z góry dzięki

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam prosze o pomoc,radyjko mi sie zakodowało BMW rewerse RDS BP4836S1458315 z góry dzięki :)
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
No z nieba mi spradasz Smile Popsułem bezpiecznik, radio się rozłączyło... no dramat.

Radyjko Bavaria CIII,

numer seryjny BP1835B4793907

tylko jeden 1570

Opublikowano
witam srdecznie potrzebuje kodzik do radia bavaria c business rds nr PI 92XX P 0082575 dzieki wielkie pozdrawiam

musisz kolego podac pelny nr seryjny jak koledzy wyzej to wtedy sprobujemy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kulczas

PostWysłany: Pią Mar 28, 2008 8:04 pm Temat postu:

Witam, Mam BMW Reverse rds BP3836R3893206 i mi sie zakodowało ;/ pomoże kotś jaki kod??

wbij te:

9790

1790

Opublikowano
wav

PostWysłany: Czw Kwi 03, 2008 7:56 pm Temat postu:

prosuil bym o kod do radia BMW Bavaria reverse rds bp1836n1061725

kolego jak masz jakis problem ten sam to pisz tylko w jednym temacie(po co sie dublowac?)

Opublikowano
Witam jestem tu nowy i potrzebuje kod radia ponieważ jest to radio BMW REVERSE RDS (Blakpunt). Nr seryjny radia: BP4836T4632823. Proszę o pomoc ???
Opublikowano
Witam mam problem. Potrzebóje kod do radia BMW Blanpunt aby mogło mi odpalić oto numer seryjny radia: BP4836T4632823 z góry dziekuje za pomoc .
Opublikowano
Witam mam problem. Potrzebóje kod do radia BMW Blanpunt aby mogło mi odpalić oto numer seryjny radia: BP4836T4632823 z góry dziekuje za pomoc .

Zobacz 3721 lub 1721

Opublikowano
Witam. Jestem tu nowy, lecz bardzo bym prosił o kod do radyjka BMW reverse 65128352860. Z góry dziękuję za pomoc.

5291

1291

Opublikowano
z tego co pamiętam to po prawej stronie masz strzałki naciśnij jedną z nich i przytrzymaj chwilkę ,a jak źle wpisałeś kod to musisz odczekać chwilkę przy włączonym radiu aż pokaże sie na wyświetlaczu kreseczki lub napis CODE,poszukaj na forum lub w necie jest tego ful