Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

94 tys km prawie 10 lat co daje 9500 km rocznie czyli 800 miesiecznie, to moj dziadek jezdzi wiecej, to jest minus dla wlasciciela,

a wiesz dokumentacje serwisowa to za sto zl na stadionie kupisz :?

a teraz fakty, zadbane i rozsadnie eksploatowane 328 zrobi i 500 tys km, wiec jedz obejrzyj i podejmuj decyzje

Opublikowano

Mój ojciec robi mniej niż 10 000 rocznie - jeździ do pracy i z powrotem więc tak niskie przebiegi się zdarzają tylko niestety rzadko. Ale można upolować takiego rodzynka, mojemu kumplowi się udało!

No nic, trzeba jechać :D

Opublikowano

jedz zobacz ocen

no ale jak zawsze mocy troszke trzeba bylo dodac ... w tym przypadku tylko 1KM ale zawsze...heehee

:twisted:

Opublikowano
Apropo serwisu w ASO to nie problem-podjeżdzasz do pierwszego lepszego ASO podajesz VIN,rozkodują Ci i wyposażenie i (to trzeba zaznaczyć) podadzą przeszłość serwisową auta za granicą.
Może być każde auto,pod warunkiem że będzie to BMW...
Opublikowano
poczytałem trochę o silniku to duzo nowsza konstrukcja niz w e36. Tu mamy PODWÓJNY VANOS :twisted2: W środku też dużo przyjemniej niż w mojej e36 :dance:
Opublikowano

Opis auta - pisany przez handlarza lub skopiowany od jakiegoś handlarza.

Auto jest w stanie idealnym - buahahaah - nawet niektóre salonówki nie są - a to jest :P:P:P - jak wszystkie zresztą.

Właściciel mieszkał w małym miasteczku i pokonywał małe odległości - no tak to potwierdza że auto ma bardzo mały przebieg :P:P:P

samochód był przeze mnie tankowany wyłącznie na stacjach Shell - ciekawe jak to udokumentuje - przeważnie paragony się gubi :P:P:P

W samochodzie nic nie stuka, nie puka. skóra nie ma żadnych przetarć itd. Samochód jest w stanie idealnym - typowy tekst NIC NIE STUKA NIC NIE PUKA :P:P:P

teraz moje spostrzeżenia - szybko się gość chce pozbyć samochodu - sprowadził w 02.2007 a sprzedaje w 12.2007 - zaledwie 10 miesięcy się nim nacieszył.

Poza tym kiedy w końcu przestaniecie wierzyć, w te kręcone przebiegi i w te podrabiane książki serwisowe?

Już tyle razy była mowa, że żaden HELMUT przy zdrowych zmysłach nie sprzedaje dobrego samochodu z małym przebiegiem za psią kasę. Ja tam nie wiem, co wy widzicie w tych nieprawdziwych przebiegach rzędu 150tys km w 10 letnim aucie sprowadzonym z zachodu, gdzie klasa dróg a przede wszystkim ich ilość jest bez porównania do naszego kraju. Nie wspomnę już o zarobkach i ile za to można kupić np. benzyny.

Ja osobiście wolę widzieć na liczniku oryginalne 260tys km i wiem że auto tyle ma niż tak jak w tym wypadku 94tys km i oszukiwać samego siebie.

Przebieg jak dla mnie kręcony. A jak przebieg kręcony - czyli próba oszustwa - jak próba oszustwa - dałbym sobie spokój z tym autem.

Pozdrawiam serdecznie.

P.S. Patrzę na zdjęcie środka i jakoś tak mi się dziwnie światło załamuje na łączeniu przedniego słupka z podszybiem - jakaś kombinacja wstawienia dachu czy ćwiartki - czy może złudzenie optyczne???

Opublikowano

O fachowiec pierwsza klasa :clap: ze zdjęcia powie czy auto było walone czy nie. To może nie tylko blacharz ale i jasnowidz :duh:

No napewno jasnowidz bo odrazu wie, że przelot kręcony :cool2:

Stary ogranij się, to że pewnie kupiłeś szrota ze wspawanym dachem i przelotem ponad 260 000, który widziałeś na budziku nie świadczy o tym, że każdy wóz jest taki. Przykro mi że masz uraz do kupowania samochodów, ale nie wypisuj przez to bzdetów tylko wypłacz się tacie w rękaw.

Ja kupiłem podobne cacko jak to z allegro i jak pojechałem do serwisu BMW tuż po zakupie to chłopakom oczy z orbit wyszły, że taki stan po tylu latach.

Więc nie smrodź tu chlopakowi w głowie swoimi bezsensownymi wróżbami tylko niech jedzie i ogląda jak chce, bo dla mnie wóź wygląda ok, a dobrze obejrzeć oczywiście trzeba! A to że ktoś zachwala auto o które dbał to raczej normalne, bo też bym tak robił jak bym swój sprzedawał.

Opublikowano

Co do przebiegu sam robię mało kilometrów rocznie,niecałe 10.000km swoja bawarką,bo żona ma do pracy 200m chodzi na piechtę a ja siedzę w domu i samochód głownie służy do załatwiania spraw i wyjazdów rodzinnych.Jak będę sprzedawał też mi będą mówić ze licznik kręcony.Fakt że po zakupie od Niemca jeżdzę już 4 rok więc o czyms to świadczy(jestem zadowolony).

Bez obejrzenia nic się nie dowiesz.

Opublikowano

jak sie troche chce i potrafi, wszystko można na zdjęciach pięknie przedstawić,

teraz jak pewnie widzicie czesto, handlarze robią zdjęcia porządnym sprzętem, bawią się lustrzankami i podkrecają fotki w programach do obróbki...

czasami to wychodza jak z katalogu :)

osobiście nie przepadam za zakupami w stolicy,

tam samochody z reguły mają wyższą cene,

czesto nawet handlarze skupują auta z innych regionów,

robią "pimp my ride" podbijają cene i czekają na łosia,

a gdzie teraz można najczęściej spotkać Łosia?

na Łosiedlu :)::))))

Opublikowano

Nie będę polemizował na temat przebiegu,bo to sprawa osobista kupującego. Ważne abyś się nie napalał na auto bo to Ty masz kasę i dyktujesz warunki. W chwili obecnej nie jest łatwo sprzedać auto.

A tak ogólnie widziałem teraz w Bydgoszczy u znajomka sprowadzone BMW320 ale w dieslu z 99" za 30000, w tym wypasie, ale z bardziej realnym przebiegiem.

Opublikowano

Nie obrazajac nikogo...

ale ludzie sa tu zawistni czasami i to strasznie...

ja kupilem E36 za totalnie smieszne pieniadze od znajomego handlarza itd...

rowniez robie male przebiegi... itd...

wiec nie wroz stary z fusow...

a kolega sam niechjedzie i zobaczy... jak sie na tnie na 1 czy 2 bedzie wiedzial...

choc ja osobiscie zycze powodzenia ;)

Opublikowano

fakt ze w PL auta robia duze przebiegi aczkolwiek na przykladzie sowjej osoby moge powiedziec ze kupilem auto z pewnych rak z przebiegiem 196000 pierwszy przebieg w 100% e36 95 ja natomiast robie srednio do 1 tys na msc ale na ogol to jakies 600 km z racji tego ze posiadam 2 auta w domu nie zawsze tak jest ze auto kreci rocznie 30-50 tys km!

natomiast autem ktore jest na 2 miejscu w u mnie w domu robie jakies 2 tys na msc :mrgreen: tazke wszystko zalezy .........

Vw uNd Be-Em-We fRoInDe
Opublikowano

wiadomo sa rozni ludzie, ktorzy roznie eksploatuja auta, zdarza sie nawet ze znajdziesz samochod 10 letni o przebiegu 20 tys :8) ( taki kupil moj dziadek 20 lat temu ), fakt cuda sie zdarzaja, ale coraz ciężej o to

proponuje nastepujace podejscie do tej 328, zakladamy ze auto ma krecony przebieg i jedziemy sie przekonac ze jest inaczej

Opublikowano

samochód był przeze mnie tankowany wyłącznie na stacjach Shell - ciekawe jak to udokumentuje - przeważnie paragony się gubi :P:P:P

No to na pewno ma mocno sfatygowaną kartę na którą zbiera punkty, wystarczy rzucić okiem i będzie wiadomo.

Opublikowano

No to na pewno ma mocno sfatygowaną kartę na którą zbiera punkty, wystarczy rzucić okiem i będzie wiadomo.

yhmm a moze zapytac żeby pokazał co sobie z katalogu za punkty wybrał :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Opublikowano
To ogłoszenie jest już długo. Pojawia się co jakiś czas --> więc albo autko zmieniło właściciela a ten chce się go szybko pozbyć z jakiegoś powodu lub coś jest z nim nie tak (np. gdy wystawił poprzednio mówił, że jest ok przyjechali klienci znaleźli problemy inni też je znaleźli - to ściągnął ogłoszenie zatuszował problemy albo poczekał aż ucichnie i znowu wystawił). Ale to tylko teoria...
Opublikowano
Mylisz się kolego i mam wrażenie, że gadasz tylko po to żeby dołożyć sobie pare postów i przynajmniej jedno śmigło BMW na tym forum :lol: . Kupnem BMW z silnikiem 2,8 jestem zainteresowany od ponad pół roku i dokładnie śledzę wszystkie ogłoszenia. Ten wóz na 100% jest na sprzedaż po raz pierwszy od wczoraj. I już :D umówiłem się z gościem na weekend żeby obejrzeć
Opublikowano

skoro tak długo sledzisz ogl to pewnie szukasz rodzynka :8)

poszukaj posta kolegi Mrówy on tam sporo porad dotyczaczych kupna i ogledzin podal