Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymieniłem nie dawno klocki hamulcowe w 320i z 1995r i kontrolka od zuzycia klocków dalej swieci. Czasami zdaża sie, że gaśnie ale potem znów sie zapala. W ogóle to od czasu do czasu wyłaczaja sie wszystkie zegary oprócz predkościomierza i potem znów sie załączają. Czary jakieś czy co ?

Moze miał ktoś juz z czymś takim do czynienia ?

Pozdrawiam.

Bartek

Opublikowano
TO NIE CZARY TYLKO STARY PROBLEM Z ELEKTRYKĄ W BMW. MÓJ KOLEGA POSIADA TAKIE SAME AUTKO JAK TY I MA PODOBNY PROBLEM Z TEGO CO WIEM WYMIENIAŁ KLCKI A KONTROLNA NA DESCE WARJUJE JAK SZALONA RAZ SIE ZAPALA RAZ GASNIE. MOŻE BYC TO SPOWODOWANIE ZAPOWIETRZENIEM UKŁADU HAMULCOWEGO LUB ZWYKŁYM SZALEŃSTWEM ELEKTRYKI. SPRAWDZ PEDAŁ HAMULCA CZY NIE JEST ZA MIEKKI SWIADCZYŁOBY TO ZA ZAPOWIETRZENIEM UKŁADU.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Wyłącz CapsLocka :evil: i nie pisz bzdur :evil:

odwieczny problem w BMW... ech... :search: Was wyleczy z problemu...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Wydaje mi sie jednak, że musze oprócz klocków wymienić jeszcze czujnik, albo po prosty złaczyć przewody i kontrolka przestanie mi swiecić po oczach.

Pozdrawiam.

Bartek

Pozdrawiam.

Bartek

Opublikowano

popieram!! :twisted:

i zastanów się czy tych klocków nie wymieniał Ci jakiś pajac, który nie potrafił obejść się z czujnikami...

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano

Gościu nie bedziesz mi tu fafał nie mowie ze jestem specjalista od bmw ale w zadnym wypadku zaden tam Grzesiu czy inny nie bedzie mi tu pyska piłował KUMASZ??? ja do ciebie nie fafam to ty tez zamkni dziabake a jak chcesz cos napisać to pisz ale w kuturalny sposób

Opublikowano

Gościu nie bedziesz mi tu fafał nie mowie ze jestem specjalista od bmw ale w zadnym wypadku zaden tam Grzesiu czy inny nie bedzie mi tu pyska piłował KUMASZ??? ja do ciebie nie fafam to ty tez zamkni dziabake a jak chcesz cos napisać to pisz ale w kuturalny sposób

aż nie mogę się nie wtrącić!!!

Kolega GR nie napisał nic chamskiego i niekulturalnego...

ten znaczek --> :search: <-- oznacza abyś poszukał odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę, gdyż taki temat był już poruszany...

A co do CapsLocka to poczytaj zasady FORUM, a dowiesz się co oznaczają DUŻE litery w poście...

:idea:

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano
Wymień czujnik albo wyrzuc i zmostkuj wtyczkę - niestety ale to zaświecanie i gaśniecie lampki kontrolnej to tylko i wyłącznie wina tego czujnika (gdybyś jeszcze nie wymieniał klocków to czujnik przetarł by się dokładnie i nie miał byś migania lecz lampka świeciła by się ciągle ale ze nie został przetary na maxa - gdyż w porę wymieniłeś klocki- to teraz sobie mruga.
http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
  • Moderatorzy
Opublikowano

Następny taki tekst i wylatujesz z forum.

Pozdrawiam

Admin

• Członkowie klubu
Opublikowano
Gościu

Nie jestem gościem - podpisuję się pod postami :lol:

nie bedziesz mi tu fafał (...)

w zadnym wypadku zaden tam Grzesiu czy inny nie bedzie mi tu pyska piłował (...)

ja do ciebie nie fafam to ty tez zamkni dziabake (...)

pisz ale w kuturalny sposób

Zbladłem... nie wiem co teraz ze sobą zrobić... chyba się potnę :lol:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

Zbladłem... nie wiem co teraz ze sobą zrobić... chyba się potnę :lol:

Tylko nie w aucie, bo szkoda tapicerki ;) :lol:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.