Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zgryz.Od wczoraj moja beta nierówno pracuje w całym zakresie obrotów.Silnik Chodzi jak traktor.Jagby nie paliła na wszystkie gary.

Sprawdziłem iskrę na wszystkich garach.JEST. Cewki są wporządku.

Niepokoi mnie sprawa taka. Jak odłączam pokolei przewody z cewek, na zapalonym silniku to nie odczuwam żadnej zmiany w obrotach.

Silnik chodzi cały czas jak harley. Szlak mnie trafia bo nie wiem co jest grane.A potrzebuje fure do pracy. Aha sprawdziłem dolot powietrza, nie ciągnie fałszywki.... POMOCY>>>>>>>>>>>>>>>

Opublikowano

Hej

Mam gaz.Ale na gazie i na Pb jest taka sama sytuacja. A co sądzisz o odłączaniu cewek...... Czemu silnik nie reaguje na to??????????

Pzdr

Irek

Opublikowano
Nawet nie mów o zaworach..........Wszystkie świece i cewki sprawdziłem......... A zapłon????? Albo łańcuch nie mógł sobie przeskoczyć???????? Przyznam się bez bicia że nawet nie wiem czy się go wymienia czy nie... Mam 300 000 przeleciane .......
Opublikowano
przejedź się na komputer jak nic nie wykaże to do dobrego mechanika sprawdzi ci co trzeba i bedziesz miał diagnoze.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pewnie rozwiązał ale tera już pewnie nie ma czasu na odpowiedź, tak jest w 90 % przypadków, szybko szybko pomóżcie, burza mózgów a potem cisza i wątek sie urywa i forum jest zawalone gdybaniami bez rozwiązań problemów.

Szkoda słów, coraz rzadziej tu zaglądam bo pół dnia czytam i nic sie nie dowiaduje tylko same problemy .....

LUDZIE PISZCIE JAK ROZWIąZALIśCIE PROBLEM - BO W KóLKO MACIEJU WSZYSCY BęDą PYTAC O TO SAMO ALE NIKT NIE POZNA PRZYCZYN USTEREK I SPOSOBU ICH ROZWIąZANIA

B-artek M-onika W-ojtuś (synek)

Moje byłe BMW http://www.bmww.webpark.pl/M5drive.gif Moje też byłe BMW