Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje następne pytanie to w sprawie radia.W mojej E-39 chce wyciągnąc orginalne radio a wstawic swoje z tego względu że niemam zmieniarki w aucie czy ktoś już przerabiał ten temat,jeśli tak to proszę o konkretne wskazówki.Na forum jakoś nic niemoge znalezc.

Pozdrawiam :cool2:

SEX JEST JAK BMW RADOSC Z JAZDY :-)
Opublikowano

Odkręcasz pokretło od głośności i w zależności od modelu radia masz tam albo śróbkę torx, którą trzeba poluzować albo dzwigienkę , którą z kolei trzeba przekręcić chyba w prawo.

Poszukaj dobrze na forum to znajdziesz. Ja wyjmując swoje radio zrobiłem to na chama i uszkodziłem ta dzwigienkę, dlatego zachowaj ostrożność.

Opublikowano
żeby zamontować standardowe radio 1 din będziesz potrzebował ramki, dostępna jest na allegro, musisz wiedzieć jednak że będzie to wyglądało fatalnie, żeby podłączyć kostki iso będziesz potrzebował przejściówki z kostki BMW na tą iso, również dostępne na allegro
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ta powiedzmy u mnie w "REVERSE RDS" to poprostu miejsce na płaski średniej wielkości wkrętak , który należy przekręcać w lewo jednocześnie pociągając za radio "pozostałą" ręką.
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
a nie lepiej podlaczyc do oryginalnego radia takie cos co sie nazywa icelink? robi to firma dension i nawet maja przedstawicielstwo na Polske - www.dension.pl
szukam zadbanej, bezwypadkowej E39 kombi w automacie, z ksenonami, z dużym komputerem najchętniej 528i (ok 30 tys. PLN), 530d, 525d (ok. 40 tys. PLN) z realnym przebiegiem nie wiekszym niz 300 tys. km ;) no i raczej nie z Francji i Włoch ;)