Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FEBI Bilstein 08925 - detal 327,66 zł

LEMFÖRDER 10625 - detal 350,62 zł

SIDEM 21137 - detal 537,18 zł

LEMFÖRDER byłstosowany na pierwszy montaz, w Febi czesto jest spakowana ta sama część. Sidem jest wart najwyzej 250. Oczywiscie ceny hurtowe sa dopowiednio niższe ale 80 zł to rewelacja. Na pewno jakość idzie za ceną bo ani to nie było porzadnie przetestowane ani zbadane ani nei wiadomo czy jest odpowiednio wyważone i czy wogóle ma jakies parametry a nie tylko zblizony wygląd. Jesli masz kapcie takie jak u mnie na Lato tj 235 poźniej 225 a docelowo 215 zużycie tych drażków jest znacznie szybsze...

Bandite Motor Wagen
Opublikowano

Są też po 60zł na allegro ale chyba cena=jakoś w tym przypadku.Żeby jeszcze 200zł w stosunku do 350 za ten L..... to jeszcze ale za 60zł to by mi mechanik się nie podjął zmiany w Mag-Pol'u pewnie.

Ten sam ma chyba też Delphi po 170zł ale na zdjęciu to chyba to samo jest na każdym zdjęciu....

www.forumgsm.pl

O komórkach wiemy wszystko!!!

Opublikowano

Ten sam ma chyba też Delphi po 170zł ale na zdjęciu to chyba to samo jest na każdym zdjęciu....

Miejmy tylko nadzieję ze jakos drązków Delphi jest wyższa niz produkowanych przez Delphi amortyzatorów....

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Co do DELPHI to mam o nich bardzo dobre zdanie, czy to amortyzatory czy zawieszenie. U nas w zakładzie bardzo dobrze się sprawdzają

A u nas w hurtowni bardzo czesto pojawiają sie do reklamacji. Ale moze to z tej róznicy ze my sprzedajemy duzo czesci i mamy wiekszy obrót wiec wiekszy kontakt z towarem...

Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Nie wiem jak jest u Was, ale w moich okolicach DELPHI dużo osób stosuje i bardzo chwali. Na amortyzatory DELPHI, które stosuje się już od ponad 5lat, tylko jedna reklamacja i to uznana. SACHS amortyzatorów najwięcej do reklamacji (dziwne ale prawdziwe), KAYABA także trochę reklamacji. Zawieszenie sprawuje się DELPHI bardzo dobrze( końcówki, sworznie)
Opublikowano
Co do DELPHI to mam o nich bardzo dobre zdanie, czy to amortyzatory czy zawieszenie. U nas w zakładzie bardzo dobrze się sprawdzają

A u nas w hurtowni bardzo czesto pojawiają sie do reklamacji. Ale moze to z tej róznicy ze my sprzedajemy duzo czesci i mamy wiekszy obrót wiec wiekszy kontakt z towarem...

kolega wie co mówi.na co dzien ma z tym do czynienia.dam przykład.

Kolega kupił amorki DELPHI (nowe w pudełku) zaś inny kolega w rękach go wyciąga i wciska bez problemu :norty: przecież to śmieszne.moje MONROE czy jak sie to pisze na szarpakach maiły juz nie wiele a i tak było więcej problemu wcisnac go gołymi rękami.tak więc moze dlatego firma delphi sobie wyrabia taka super opinie w naszym rejonie :clap:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
no tak sory. Zaś ja i kolega TSA55 nie polecamy delphi

Górny prawy wachacz delphi - 8 000, jakis dziwny teknoroth czy coś - juz 25 000 i nic, Wiec moja opinia zgodna z w/w kolegami.

Opublikowano

Witam,

Przechodząc do meritum sprawy, czyli drążka środkowego, to też zamierzam go wymienić, rozważam Lemforder/TRW.

Znalazłem drążki w takim oto sklepie internetowym, cena trochę inna niż na stronie, ale różnica nie jest duża.

http://www.fastcar24.nazwa.pl/fastcar24.pl/product_info.php/cPath/36_258/products_id/619

Czy ktoś już może miał do czynienia z tym sklepem, bo cena zachęcająca??

Pozdrawiam,

/Andrzej

"Gdyby wybory miałyby coś zmienić, to dawno zostałyby zakazane" - JKM

!!! ZOBACZ MOJE AUKCJE !!!

Opublikowano

kup najdrozszy na jaki cie stac. ja kupilem tani (kolo 180zl) i po 3 miesiacach znow do wymiany. teraz zamontowalem chyba lemfordera o ile mnie pamiec nei myli i na razie jest ok.

pamietaj ze po wymianie drazka musisz ustawic zbieznosc, wiec jesli kupisz syfiasty drazek i po krotkim czasie go zmienisz , do tego znow doliczysz zbieznosc to policz co sie oplaca. czy czasem nie lepiej od razu kupic markowy element.

ja sie juz wyleczylem z tanich zamiennikow. po prostu nie stac mnie na zakup najtanszych elementow. w dluzszym przedziale czasowym wydajesz na to wiecej.