Skocz do zawartości

WROCŁAW --> skradziono całe lusterka :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Dziś w nocy jakiś skur...... ukradł mi lusterka (prawe, lewe) razem obudowami łamiąc te aluminiowe podpory. Lusterka fotochromy były znakowane numerem rejestracyjnym, obudowy w kolorze niebieski metalic. :cry2: :cry2: :cry2:

Jakby komus obiło sie o uszy albo ktos proponawał sprzedaz to prosze dac mi znac na PM albo wyslac sms'a 608352043.

Autocasco brak :doh:

Opublikowano

W naszym kraju to wszystko potrafią ukraść! Przechodzą samych siebie.

Polecam Ci rozejrzeć się na gieldzie, ale mało prawdopodobne że je odnajdziesz.

pozdrawiam i życze powodzenia!

Opublikowano
W naszym kraju to wszystko potrafią ukraść!

nie tylko w naszym kraju

w niemczech zwineli mi lusterko lewe od compacta dodam ze auto mialem na niemieckich tablicach

Opublikowano

chcialem napisac zebym nogi z d powyrywal,ale nie jest to dobra opcja-dawno temu nakrylem na goracym uczynku zlodzieja co u mnie pod chata siedzial sobie w mojej calibrze i wyciagal radyjko...

a ze jestem nerwowy skonczylo sie na pobiciu i ciezkim uszkodzeniu ciala-chwycilem szpadel-w koncu mieszkalem pod miastem w domku - i szpadlem strzelilem goscia w twarz-wybite 3 zeby i zlamany nos i kosci policzkowe.

zlodziej okazal sie 16-latkiem-poszedl na policje i zglosil tak jak bylo-ze wlamal sie do auta,ze kradl,ze ja go nakrylem i tak zalatwilem.

zaczelo sie kino-zwineli mnie na komende,bo ja juz mialem zawiasy za pobicie....

adwokat za wyciagniecie mnie z tego szamba wyciagnal lacznie 4 tysiace zlotych....

sprawa skonczyla sie tak-malolatowi sad rodzinny udzielil nagany.

a ja dostalem 360 godzin pracy spolecznej i musialem pokryc koszty wstawienie zebow....

ale kara zostala wymierzona pozniej,nauczyl sie pajac kultury!!!!

wiec reasumujac-jak znajdziesz zlodzieja to do lasu z nim,ale wpierw popatrz czy ma dowod!!!!

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
(..) wiec reasumujac-jak znajdziesz zlodzieja to do lasu z nim,ale wpierw popatrz czy ma dowod!!!!

Popieram! Wyłożyc bagażnik folią i na grzyby... można nawet w lutym... :whistle:

Opublikowano
(..) wiec reasumujac-jak znajdziesz zlodzieja to do lasu z nim,ale wpierw popatrz czy ma dowod!!!!

Popieram! Wyłożyc bagażnik folią i na grzyby... można nawet w lutym... :whistle:

tylko bez swiadkow!!!sobie zalatwic alibi ze w tym czasie z 8 kolegami wodke sie piło.....

zlodzieje sa teraz bezczelni i lubia skarżyć sie na złe traktowanie :duh:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano
Ja mialem lepsza historie bylem w sklepie 15 min i skurczybyki zdazyli mi ukrasc cale drzwi pasazera i fotel pasazera :duh: po co im to bylo to nie wiem :|
Opublikowano
Ja mialem lepsza historie bylem w sklepie 15 min i skurczybyki zdazyli mi ukrasc cale drzwi pasazera i fotel pasazera :duh: po co im to bylo to nie wiem :|

sprzedac zawsze mozna

zgadzam się z kolegami trzeba tluc po mordach ile sie da

Opublikowano
Witam!

Dziś w nocy jakiś skur...... ukradł mi lusterka (prawe, lewe) razem obudowami łamiąc te aluminiowe podpory. Lusterka fotochromy były znakowane numerem rejestracyjnym, obudowy w kolorze niebieski metalic. :cry2: :cry2: :cry2:

Jakby komus obiło sie o uszy albo ktos proponawał sprzedaz to prosze dac mi znac na PM albo wyslac sms'a 608352043.

Autocasco brak :doh:

Współczuję,naprawdę! Nienawidzę skur... i krew mnie zalewa jak ktoś "podnosi rękę" na czyjś samochód! Zawsze dzwonię na policję i staram się sam działać bo szybko wczuwam się w sytuację a wandalizmu i złodziejstwa nie znoszę a jest tego mnóstwo!

Mi raz powyrywali kołpaki ale na szczęście zauważyłem to, szybko zwlokłem się ze snu i zacząłem pogoń za chołotą po osiedlu, jednego złapałem, założyłem mu kajdanki, dowlokłem go do samochodu i wrzuciłem go na tył. Następnie zadzwoniłem na policję i jak przyjechali to go im przekazałem!

Niestety raz mi listwy ukradli ze zderzaka i lusterko złamali-jak rano zobaczyłem to aż serce podeszło mi do gardła! :!:

Myślę ,że możesz wpaść na swoje lusterka przypadkiem, bo los płata figle! Życzę Ci abyś je znalazł, a sprawca poniósł karę.

ps: myslę ,że to ktoś z okolic Twojego miasta, prędzej czy póżniej na nie trafisz!

APEL DO WSZYSTKICH: JAK WIDZICIE WANDALIZM CZY ZŁODZIJSTWO TO ZGŁASZAJCIE TO ZAWSZE!!! POMYŚLCIE, ŻE NIE BEZ POWODU JESTEŚCIE TEGO ŚWIADKIEM!!!

Opublikowano

przepraszam,ale muszę jeszcze coś dodać bo niektórzy koledzy chcą lać od razu po mordach. Chcę Was ostrzec ,że kradzierze są często z powodu zarobienia na zakup narkotyków 70% przypadków (młodzi ludzie)

oni często dają w żyłę. Zastanawiacie się co się stanie kiedy krew z naskórka Twojej pięści spotka się z krwią "jego" twarzy? Nikt nie ma na czole napisane , że jest nosicielem HIV albo HCV!

...może będziecie się śmiać ale pomyślcie,czy nie mam racji :?:

Opublikowano
mnie jakiś kut.. ukradł zaślepkę od haka holowniczego i krew mnie zalewa jak widzę wielką dziure w zderzaku a w aso to kosztuje stówa za klapke i dwie malowanie jakbym gnoja złapał to bym mu palce z płucami powyrywał żeby już niczego w życiu nie ukradł
Opublikowano

Dan masz 100% racje...

tez miałem fajny przypadek z kradzieżą:

w moim mieście w każdą niedziele jest tzw."Pchli Targ" no i obok tego pchliego targu mam działkę. Samochód postawiłem jak zawsze pod bramą wjazdową i poszedłem zanieść jakieś narzędzia do garażu... wracam żeby iść pochodzić po targu patrze kołpaków nie mam :cry2: kołpaczki warte w tamtych czasach(2 lata temu) jakieś 200zł.

No to się lekko zdenerwowałem... ale poszedłem na targ... i pomyślałem ze może jakieś kołpaki znajdę i kupie. Chodziłem z jakieś 30 min. patrze fajne kołpaczki i 2 chłopaczków stoi przy bramie z nimi. Podchodzę i się pytam ile oni mówią ze 100zł :jawdrop: zainteresowało mnie ze wyglądały tak samo jak moje. Wziąłem zacząłem oglądać i patrze na jednym z tyłu były moje inicjały... Wziąłem swoje kołpaczki i poszedłem do samochodu a oni nie wiedzieli co sie dzieje... po prostu odzyskałem swoje kołpaki w ciągu niecałej godziny :twisted2:

efendi proponuje sprawdzić na allegro w twoim mieście i okolicy...

BMW - (B)undi (M)ogą (W)szystko

http://images28.fotosik.pl/149/a02ba562ebf79f25.png

http://www.bmw-wloclawek.pl

Opublikowano
mnie jakiś kut.. ukradł zaślepkę od haka holowniczego i krew mnie zalewa jak widzę wielką dziure w zderzaku a w aso to kosztuje stówa za klapke i dwie malowanie jakbym gnoja złapał to bym mu palce z płucami powyrywał żeby już niczego w życiu nie ukradł

to faktycznie makabra zeby taka malutka klapeczka tyle kosztowała.. Juz nie mowic ze lakiernik bierze za detal czyli czy drzwi czy klapka o wymiarach 2cm x 2cm.

Co do plagi lusterkowiczów we Wrocławiu to podobno już się zaczeła, taka informacje dostalem w warsztacie pytajac sie o koszt naprawy.

Co mnie jeszcze dziś zdziwiło, przegladajac allegro za nowymi lusterkami natrafilem na "super" aukcje http://moto.allegro.pl/item273020048_bmw_e39_czesci_lusterko_lewe_prawe_komplet.html i wyobrazcie sobie rozmowe.

Dzwonie, odbiera miła Pani, zdązyłem tylko powiedzieć "Dzień dobry" a Pani do mnie "potrzebuje Pan 2 lusterka ?" zamurowało mnie wiec jakos po chwili mowie ze tak, ale pytam sie czy moze sa niebieskie ? A Pani mowi ze teraz nie wie ale na jutro beda wiec prosze zadzwonic... Moze moje spreparuja ?

Normalnie szok, zbieg okolicznosci :cry2: :cry2:

Nie moge patrzec jak moja Bunia bez uszu stoi :cry2: :cry2: :cry2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mnie regularnie ginęły wkłady do lusterek. Znalazłem na allegro sprzedawcę który miał kilkanaście kompletów i na dodatek był z łodzi tak jak ja. Podczas rozmowy telefonicznej dogadaliśmy się co do ceny ale przy próbie odbioru osobistego nagle stwierdził że w Łodzi to on będzie za 2 tygodnie.

Po dokładnym przeanalizowaniu tej aukcji i znalezieniu kilku podobnych z tym samym numerem telefonu (ale innym nickiem) stwierdziłem że to jest grupa osób z rożnych miast - Łódź, Poznań i Wrocław. Podejrzewam że wymieniają się skradzionym towarem tak aby nie trafić na okradzionego.

Po tym jak w w ciągu 1 tygodnia ukradli mi wkłady oraz komplet listew Mpakietu (łącznie z tymi ze zderzaków) oba auta trzymam na parkingu strzeżonym.

Opublikowano
Pare miesięcy temu w Łodzi pod Uniwerkiem też zarąbali mi całe lusterka .Wyszedłem na pare minut, przychodze a tu kabelki tylko sterczą!!!Też sie ładnie wk...łem i od tego czasu parkuje tylko na sztrzeżonych.
Opublikowano
Cos w tym jest. Dwa tyg. temu podprowadzili mi wklady z lusterek i sasiadowi tez. Okolica bliska bo do wrocka mamy 40 km (Swidnica). Czyzby chlopaki juz we wrocku wszystko obrobili i wypuscili sie dalej,(stawiam jednak na miejscowych)? A tak powaznie to juz nawet myslalem o kamerze na podczerwien zeby nagrac palantow.
Opublikowano
przepraszam,ale muszę jeszcze coś dodać bo niektórzy koledzy chcą lać od razu po mordach. Chcę Was ostrzec ,że kradzierze są często z powodu zarobienia na zakup narkotyków 70% przypadków (młodzi ludzie)

oni często dają w żyłę. Zastanawiacie się co się stanie kiedy krew z naskórka Twojej pięści spotka się z krwią "jego" twarzy? Nikt nie ma na czole napisane , że jest nosicielem HIV albo HCV!

...może będziecie się śmiać ale pomyślcie,czy nie mam racji :?:

dlatego strzelilem goscia szpadlem/ zdrowie i higiena przede wszystkim :norty:

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272