Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
przy jezdzie moja beemka co jakis czas piszczy trzy krotkie sygnaly. czy ktos moze mi to wytlumaczyc? z gory dziekuje
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
nie 7 tylko 3 stopnie (kolega pewnie sie przejezyczyl ;) ) i jest to pojedynczy sygnal. 3 krotny sygnal wydobywa sie 15 sekund przed pelna godzina jesli ma sie zalaczona ta opcje i zegarek cyfrowy.

mam juz drugie e36 i w obydwu jak temperatura spadnie ponizej 3 stopni (z tymi 7 to byl strzal) wydobywa sie 3-krotny sygnal, zreszta autor tematu tez tak ma wiec na pewno tak jest

Opublikowano

mam juz drugie e36 i w obydwu jak temperatura spadnie ponizej 3 stopni (z tymi 7 to byl strzal) wydobywa sie 3-krotny sygnal, zreszta autor tematu tez tak ma wiec na pewno tak jest

U mnie napewno jest tylko raz :) to dziwne. Ale jeszcze raz jutro sprawdze

Opublikowano
Jeden gong jest jesi temperatura juz jest ponizej 3 st. i pojawia sie po przekreceniu kluczyka, 3 krotny gong pojawia sie wtedy gdy temperatura wynosi np.4 i spadnie ponizej 3 stopni np. podczas jazdy.
Opublikowano
Jeden gong jest jesi temperatura juz jest ponizej 3 st. i pojawia sie po przekreceniu kluczyka, 3 krotny gong pojawia sie wtedy gdy temperatura wynosi np.4 i spadnie ponizej 3 stopni np. podczas jazdy.

Aha i wszystko jasne:) Dzisiaj znow rano bylem zdziwiony kiedy to tylko raz "zapiszczal" dzwonek ostrzegajacy przed niska temp.