Skocz do zawartości

320d - 187ps, 408Nm... co dalej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tym bardziej, ze wakacje spedzam na Suzuki, w ktorym mam 217ps...przy jej wadze 165kg;)- musicie mnie zrozumiec...

a jak osiągasz takie rezultaty, i o jakim modelu piszesz?

Opublikowano
Szczerze mowiac nie rozumiem ludzi, ktorzy probuja zrobic z diesla odrzutowiec. Jak to mawial wieszcz Mickiewicz: "nie nauczysz [bAD] latac". Chcesz jezdzic oszczednie - kup diesla. Chcesz jezdzic oszczednie i w miare szybko - kup diesla i zrob program. Chcesz jezdzic naprawde szybko - kup mocna benzyne. Seryjnie produkowane diesle nie nadaja sie do scigania. Pewnie dlatego w Ferrari, Lamborghini czy Porsche montuja tylko benzyne :cool2:

Pzdr

Mex

oczywiście że wolał bym benzyne minimum R6 / bmw / lub V6 nawet najlepiej na turbinie ale jestem skazany na diesla :twisted2: VAT i dochodowy mam z paliwa w kieszeni a to dużo

A Urzad Skarbowy siedzi i czyta... :twisted2: Chyba tez kupie jakas ciezarowke zeby odliczac VAT :mrgreen:

I love smell of the gasoline in the morning. It smells like... victory.
Opublikowano
Widze, ze wiekszosc nurtuje te 217ps w motocyklu. Jest to suzuki gsx-r 1000 k6. Wymieniony wydech na tytanowy uklad race - torowy, power commander, filtr K&N i caly dzien na hamowni, zeby ulozyc jak najlepszy program... Osiagi sa niebywale;) na 3 biegu wstaje na kolo z gazu, mam nadzieje, ze cos to mowic co niektorym;)
Opublikowano
Widze, ze wiekszosc nurtuje te 217ps w motocyklu. Jest to suzuki gsx-r 1000 k6. Wymieniony wydech na tytanowy uklad race - torowy, power commander, filtr K&N i caly dzien na hamowni, zeby ulozyc jak najlepszy program... Osiagi sa niebywale;) na 3 biegu wstaje na kolo z gazu, mam nadzieje, ze cos to mowic co niektorym;)

Może wykres masz ?

jak tak to mógłbyś pokazać, jakoś ciężko mi to przełknąć.

pozdrawiam

Opublikowano

Wykres dla niedowiarków;))

:dance:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img147.imageshack.us/img147/4716/wykressuka0001lu9.jpg

Opublikowano
w serii 184km. Jak narazie w sezonie 2008 te 217ps mi wystarczy;) teraz rozumiecie, dlaczego w bmw ciagle mi malo..;) az glupio, ze w motorku wieksza moc...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Wykres dla niedowiarków;))

:dance:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img147.imageshack.us/img147/4716/wykressuka0001lu9.jpg

kolego zmierz furke na maha wtedy bedziemy mieli wiarygodne wyniki...:D

320d po wirusie: 202KM i 406Nm

"Jeśli Bóg byłby za przednim napędem, chodzilibyśmy na rekach" :D