Skocz do zawartości

Zobaczcie jaka masakra ;]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ee Panowie :)

czepiacie się :)

ta e39 wyglada zaj.e_biś,cie :)

:cool2: :cool2: ale czegoś mi brakuję z przodu w e39... Chromowanego grila :think: Ładna ale coś tam jeszcze powinno być :think:

• Odpowiedzi 105
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wystarczylo ze ktos wlepil link z aukcja samochodu bmw i od razu wyskoczyla afera :twisted2:
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

kolego a dlaczego na modelu 325i E-36 można uskuteczniac tuningi a na M3 E-36 nie ???

Bo M3 to już auto po TUNINGU ze wszech miar profesjonalnym więc jedyne co może taki leszcz ze słomą w butach i płótnem w kieszeni dodać /jak ten z ogłosznenia/ to laminatowe brewki i inne mega indywidualne WT dodatki. :duh: Tego typu auta jak "M" sie nie poprawia bo co możesz w takim aucie poprawić? Wygląd? Osiągi? To pisz do M-Powera, może Cie wezmą do firmy. W dodatku zawsze zdawało mi się, że 'M' to ma służyć przede wszystkim do jazdy, ostrej jazdy a w tym wydaniu i na tych walcach to przy naszych drogach co uskok albo dziura to koła walą w nadkola.

Opublikowano
no tak pochopnie to napisałem.ok. :handshake: ale nie ja tylko myśle ze m3 nie trzeba poprawiac.a nie mow ze 325 nie wygłądała by lepiej w m-pakiet?o to mi chodzilo...a fakt faktem ze nie którzy z tym "tuningiem" przesadzaja np ta biała 316-no pozażka :duh:tak jak ktos wyżej napisał ze "tuning" zwykłej e36 nikogo juz nie dziwi ale schrzanić m3 to juz szczyt

spoko ja też za bardzo się uniosłem

Opublikowano
pewnie sprzedaje swój ulubiony model bo całe miasto pęka śmiechem jak jedzie :twisted2: no i ta cena, dobre mi sobie :twisted2: :twisted2: :twisted2:

Pięknie by w polsce było gdyby tzw wiejscy tunerzy doprowadzali auta do takiego stanu a nie do tego co sie widzi zarówno w necie jak i na ulicy.

Myśle że niektórych troche poniosło , sam osobiście nie jestem zwolennikiem tunningowania ale jakoś akurat tak zrobionym autem nie wstydziłbym sie jezdzić, drobna kosmetyka i piękna furka.

Może najlepiej niech ci co uważaja że ten samochodzik to typowy WT niech podadzą jakieś silniejsze argumenty np fotki swoich samochodów po tunningu.

Opublikowano
macie racje, tragicznie wygląda ten samochód, ja bym do niego wrzucił seryjne felgi 15" jakby hamulce pozwoliły, noi zawieszenie bym podniósł bo to nie na polskie drogi, byłby komfort, noi silnik troche wielki, pewnie dużo pali, przydałaby sie dobra sekwencja

Zgadzam sie z kolega :cool2: ja bym jeszcze wymienił przednie boczne szybki by przyciemniona była do połowy i dokupił piękne srebrne nakładki lusterka, a w tylnie zawieszenie wsadził był sprężyny od fiata ducato zebym mogł głowe wsadzić pomiedzy koło a nadkole bo niema to jak dup.. w górze :twisted:

Sraszne to auto , dobrze że na naszych drogach takich wynalazków jezdzi tak mało :wink:

Opublikowano

Kolego jeździłem ///M3 E-36 , ///M3 E-46 jak i ///M5 E-39 i nie mam zamiaru przekonywac Cię o tym że ///M seria nie jest klasykiem Exclamation

oczywiscie jest to świetne auto ale dla mnie każde auto powinno zostac w serii , obojętnie czy to będzie 316i czy ///M3

Aha i Łukasz735 nie wyciągaj tak pochopnych wniosków kto czym jeździł i jeździ bo możesz się zdziwic

cn_igi , troszke serie wydaje mi sie można pozmieniać, owszem mnie sie seria prawie zawsze tez najbardziej widzi, ale gdyby nie delikatne zmiany, samochody różniły by się wyłącznie kolorami, i wydaje mi sie tak zaistniała sytuacja była by czasem nudnawa, tj. dwóch fanów bmw rozmawia ze sobą :

"te heniek zobacz jaka piękna e36 "

" ta... tak jak moja tyle ze niebieska "

Jakieś tam zmiany popularnie nazywane tuningiem czy jak tam kto woli, powinny być, a gusta.. o nich sie nie dyskutuje....

Opublikowano

a teraz tak na poważnie, widzicie tą M3 w cabrio poniżej, tak sie składa że miałem okazje poznać właściciela osobiscie 2,5 roku temu , jak szukałem swojego kabrioleta. To cabrio jak i ta czarna M3 coupe o której tutaj mowa to są byłe i obecne samochody tego samego człowieka. Gość na E36 to zęby zjadł. Miał więcej eMek niż niejeden z was lasek obrócił... Jak słysze tutaj tekstyże to auto to WT to mi sie scyzoryk w kieszeni otwiera. Ja wiem że na tym forum ideał auta to seryjne BMW na zawiasie enduro ,felgą 15" i profilem 85, z silnikiem max 2,0 , najlepiej 1,8 i folią na welurowej tapicerce, ale na przyszłość radze przemyśleć to co tutaj wypisujecie.

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img218.imageshack.us/img218/7643/fil16426vb7.jpg

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano

Już mnie zaczyna denerwować postawa niektórych strażników oryginalności to jest już poprostu nudne. Rozumiem że ta biała to przegięcie, ale czego wy do licha od tej M3 chcecie? Do reszty was już porąbało chyba. Widać że gusta macie co najmniej zwichrowane, zazdrość was zżera itp. Swoje opinie lepiej dla siebie zachowajcie bo i tak nic nie wnoszą do tego forum, a do tego jest to dyskryminacja innych osób które wydają grube pieniądze żeby to auto naprawdę ładnie wyglądało i właśnie tak wygląda. Nie wiem co chcecie osiągnąć takimi komentarzami chcecie krzywdę właścicielowi zrobić?

Jasne że nawet seryjne e36 jest ładne, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby było ładniejsze zwłaszcza że e36 to nie jest jakiś cud techniki którego się nie da poprawić. Dobry tuning BMW jest drogi i nie każdy może sobie pozwolić na taki wydatek miejcie trochę szacunku dla innych użytkowników forum.

BMW forever!!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Już mnie zaczyna denerwować postawa niektórych strażników oryginalności to jest już poprostu nudne. Rozumiem że ta biała to przegięcie, ale czego wy do licha od tej M3 chcecie? Do reszty was już porąbało chyba. Widać że gusta macie co najmniej zwichrowane, zazdrość was zżera itp. Swoje opinie lepiej dla siebie zachowajcie bo i tak nic nie wnoszą do tego forum, a do tego jest to dyskryminacja innych osób które wydają grube pieniądze żeby to auto naprawdę ładnie wyglądało i właśnie tak wygląda.

Hehehe, właśnie właśnie - WYGLĄDA bo nie jeździ. Oczywiście na drodze równej jak stój to pewnie pojedzie, na naszych koślawych drogach to nieustanna walka o stan felg, zderzaków i nadkoli. O ile komuś chodzi o to żeby M3 wyglądało, nie jeździło to ok, inaczej to bez sensu. Jeździłem na walcach 245/45 z tyłu na felgach z 'parapetami', zawieszeniu m-technic i byle nierówność i opony waliły w nadkola. Jaki sens ma zakładać do 3xx konnego "M" takie koła?

Opublikowano
Już mnie zaczyna denerwować postawa niektórych strażników oryginalności to jest już poprostu nudne. Rozumiem że ta biała to przegięcie, ale czego wy do licha od tej M3 chcecie? Do reszty was już porąbało chyba. Widać że gusta macie co najmniej zwichrowane, zazdrość was zżera itp. Swoje opinie lepiej dla siebie zachowajcie bo i tak nic nie wnoszą do tego forum, a do tego jest to dyskryminacja innych osób które wydają grube pieniądze żeby to auto naprawdę ładnie wyglądało i właśnie tak wygląda.

Hehehe, właśnie właśnie - WYGLĄDA bo nie jeździ. Oczywiście na drodze równej jak stój to pewnie pojedzie, na naszych koślawych drogach to nieustanna walka o stan felg, zderzaków i nadkoli. O ile komuś chodzi o to żeby M3 wyglądało, nie jeździło to ok, inaczej to bez sensu. Jeździłem na walcach 245/45 z tyłu na felgach z 'parapetami', zawieszeniu m-technic i byle nierówność i opony waliły w nadkola. Jaki sens ma zakładać do 3xx konnego "M" takie koła?

?

to jak Ci się wydaje co ma zamontować do M3 fele 15"?

to tylko 17" jak w oryginale z lekkim parapetem :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
[to jak Ci się wydaje co ma zamontować do M3 fele 15"?

to tylko 17" jak w oryginale z lekkim parapetem :)

:duh: A M3 ma 15 w serii, M5, M6 też? Nie chodzi o rozmiar tylko o rodzaj. Takie felgi mają się do sportowych jak nóź kuchenny to finki harcerskiej.

Opublikowano
Takie felgi mają się do sportowych jak nóź kuchenny to finki harcerskiej.
:D :cool2:

no tak wzór felg typ I to tylko dla wyglądu :modlitwa:

I -pojazd standardowy

II -pojazd standardowy obniżony przez AC Schnitzer

III -pojazd standardowy ze sportowym zawieszeniem AC Schnitzer

IV -pojazd standardowy z silnikiem AC Schnitzer i sportowym zawieszniem

Opublikowano

słuchając opini większości na tym forum , znalazłem dla was IDEALNE BMW,limuzyna serii siedem, oczywiscie z podtlenkiem LPG, super wygodne felgi 15 , wysokość opony 150 bo przecież niski profil nie jest na nasze drogi , zawieszenie +500mm , z takim prześwitem że nie zahaczycie żadnego krawęznika

http://www.carblog.cz/clanky/07/4/10/7_soubory/image001.jpg

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

No na pewno dla wygody, przecież "M3" to limuzyna pełną gęba. :lol:

Kujon: jak dla Ciebie auto ma wyglądać, a potem jeździć to OK, jak na odwrót to sorry. /to w kontekście auta z tematu nie wklejki/ Takim czymś nie da się jeździć na codzień bez stresu o to czy nie przywioze zderzaka w bagażniku albo felgi. Na auto do 'lansu' może być, na auto do użytku zapomnij.

Edytowane przez BaX
Opublikowano
Już mnie zaczyna denerwować postawa niektórych strażników oryginalności to jest już poprostu nudne. Rozumiem że ta biała to przegięcie, ale czego wy do licha od tej M3 chcecie? Do reszty was już porąbało chyba. Widać że gusta macie co najmniej zwichrowane, zazdrość was zżera itp. Swoje opinie lepiej dla siebie zachowajcie bo i tak nic nie wnoszą do tego forum, a do tego jest to dyskryminacja innych osób które wydają grube pieniądze żeby to auto naprawdę ładnie wyglądało i właśnie tak wygląda. Nie wiem co chcecie osiągnąć takimi komentarzami chcecie krzywdę właścicielowi zrobić?

Jasne że nawet seryjne e36 jest ładne, ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby było ładniejsze zwłaszcza że e36 to nie jest jakiś cud techniki którego się nie da poprawić. Dobry tuning BMW jest drogi i nie każdy może sobie pozwolić na taki wydatek miejcie trochę szacunku dla innych użytkowników forum.

Po czesci masz racje. Tylko ze akurat te bmw ( czarne ) jest tak zrobione ( owszem wyroznia sie z tlumu, co zapewne mial na celu wlasciciel ) ze 95 % osob sie nie podoba, mnie takze sie nie podoba.

(Wyrozniac sie - nie myslic z ladnym, zreszta chyba widac ilu osoba sie podoba a ilu nie ) .

Mozna poprawiac wyglad autka, ale z gustem i z klasa, a nie doklejajac kupe plastiku. Uwierz mi ze wtedy 95 % osoba by sie takie autko podobalo !.

Wiele jest pieknie przerobionych BMW, i wtedy jakos wiekszosci naprawde sie takie cos podoba.

Nie wiem co maja na celu takie przerobki, zwracanie na siebie uwagi, dowartosciowanie sie ?? naprawde nie wiem, bo skoro wiekszosci (olbrzymiej wiekszosci ) takie specenie pieknego auta sie nie podoba to cos w tym chyba jest prawda ?.

I jak slysze ze auto musi byc orginalne, a potem podoba sie tylko swojemu wlascicielowi i 3 innym osoba, a reszta ma smiechawe na ulicy, to wydaje mi sie ze taka osoba jest zbyt mocno orginalna... a gdy orginalnosci jest zbyt wiele to jest to choroba :) sa takie zaklady gdzie jest wielu orginalnych ludzi. Dla nich to co robia jest normalne i orginalne, ale na 99 % spoleczenstwa nie, dlatego sa tam gdzie sa.

A co do gustow, no niby sie nie powinno dyskutowac, ale dosc ciezko sie powstrzymac gdy sie cos takiego widzi.

Poprostu juz mam totalnie dosc takich przerobek, byle by pisalo Schnitzer, nie wazne jak, wazne ze innaczej, cos tam pisze i wyglada odmiennie. I potem slysze... o BMW... to napweo wydech wiekszy niz komin... a ile plastiku.... dzieki takim ludzia.

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

No na pewno dla wygody, przecież "M3" to limuzyna pełną gęba. :lol:

Kujon: jak dla Ciebie auto ma wyglądać, a potem jeździć to OK, jak na odwrót to sorry. /to w kontekście auta z tematu nie wklejki/ Takim czymś nie da się jeździć na codzień bez stresu o to czy nie przywioze zderzaka w bagażniku albo felgi. Na auto do 'lansu' może być, na auto do użytku zapomnij.

Auto ma w pierwszej kolejnosci jeździć , ale też wyglądać, M3 nie kupuje sie do codziennej jazdy, no chyba że ktoś chce na siłe sie pokazać.....

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!