Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zdarzaja sie perełki rozne, moze powinienes zaczac od regularnego przeglądania ebaya, niemieckiego jak i UK? :)

Gdzies ktos na forum pisal, ze udalo mu sie dorwac nowke sztuke blok do M30B35, tylko nie pamietam na ktorym forum i kto..

:D Ale to nie to samo, co pójść w dzisiejszych czasach do polskiej ASO i złożyć zamówienie na kompletny silnik M20B20 - popiersie gipsowe takiego klienta w holu głównym - murowane :D:D:D

pozdr.

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=DP91&mospid=47555&btnr=51_2409&hg=51&fg=60

jeżeli to ten element nr 51478217308, to prawdopodobnie można się spodziewać ceny, niestety aż 1527.91 zł :( (to cena z tego Mototec’a)

pozdr.

Ta roleta w serwisie w DE 404,60 w Polsce trochę więcej około 1500 złoty

Jakby ktoś chciał to mogę podać ceny bardzo przybliżone różnych części.Mam Etk na PC taki jak w serwisie,a cennik sobie aktualizuje z Emule

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
70 tys zl za silnik????????????

Nieeeee, tyle nie będzie!!! Nie martw się:D:D:D

Solaris twój silniczek to kwota w DE 3022 euro w Polsce ponad 11000 zł

Opublikowano
...Solaris twój silniczek to kwota w DE 3022 euro w Polsce ponad 11000 zł

Hmmm, to nie jest źle – wychodzi na to, ze dużo lepiej kupić całość niż osobno blok i głowicę.

Poza tym wygląda na to, że z przeznaczoną na ten cel sumą 20 tys można by się za coś takiego zabrać (zakładając, że silnik będzie „uzbrojony”, to pozostają jeszcze kolektory, wtryski, układ chłodzący, pompy,....)

Dzięki Piotrek, pozdrawiam

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano
Życie mi bracie uratowałeś szukałem tyle czasu

:D :D Piotrek pojawił się jak dobry duch w tej fazie wątku - same dobre wieści.

Ja też wysyłam ponowne dzięki (zwłaszcza, że ceny tego, co mi podałeś nie wyświetla ani reaoem ani mototec), pozdrawiam, marek

moje BMW (the SILVERY)

podpis.png

Opublikowano

Rozumiem że od 2000 wychodziły trochę zmienione te rolety

sugerujesz że ta co wskazałeś nie będzie pasować?? A czym one się różniły bo znalazłem też inną i nie wiem czy będzie pasować a rocznika nie ma.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W etk nie ma rozbicia na roczniki-nie wiem czemu n allegro opisują do liftu i po.Ale ty masz po lifcie także ta z linku pasuje bo gościu ma ja opisaną od 00-04.Także kupuj bo sprzątną ci sprzed nosa :)