Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szczerze tego nie wiem ale jak wymieniasz szybe to radze ci od razu jechac pod karczer,spryskac woda auto zeby sprawdzic czy jest dobrze poklejona i nie przecieka woda do wewnatrz,wiem z doswiadczenia kumpla ze na to trzeba uwazac
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
TAK . NOWA I ORGINALNA BO INACZEJ BEDZIE WYGLADALO JAK MALA TRAGEDIA .Jest ona wklejana i jak ja odklja to potem to lipa .a nichcesz drugi raz tego robic bo jak zle wyjdzie to bedziesz ja wyklejal podwojne koszty .
Opublikowano
Mnie wymienili szybe bez wymiany uszczelki i wyglada jak zalozone wielkie,rozciagniete majtki na mala pupke.Poza tym przy wiekrzych predkosciach szumi.
te gusta conducir? BMW
Opublikowano
Zleciłbym to autoryzowanemu warsztatowi np. JAAN i po problemie. Dają bezterminową gwarancję na montaż.

Pozdrawiam

Krzysiek

Opublikowano
z wymiana szyby nie ma az takiego problemu, warsztaty ktore zajmuja sie takimi zeczami to dla nich rutyna oile samochod nie jest jakis pogiety w miejscu gdzie jest wstawiana szyba bo wteda byc jakies problemy

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON

Opublikowano
szyba jest wklejanana wiec zadnej uszczelki nie ma chyba ze jakas wykanczajaca

Bardziej dekoracyjna ale jakies tam zadanie spelnia

te gusta conducir? BMW
Opublikowano

Ja wymienialem szybe, i pan ktory mi wklejal powiedzial ze uszczelke wymienic powinno sie.... ale akurat nie mial takiej, a musialbym czekac kilka dni i placic z tego co pamietam ok. 120 zl za nowa uszczelke ...wiec wkleil ze stara .

I wyszlo dobrze :) .

pozdr.

piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]