Skocz do zawartości

136KM czy 150KM 2001 320d kombi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na tym forum jestem nowy.Pawel,jezdze 318i 92r i320d 01 kombi.

Mam pytanie do forumowiczow ile koni ma moj diesel,czy moge prosic o linka z danymi bmw 320d.Te strony co znalazlem mowia ze w 2001 byly

136KM i 150KM wiec nie wiem,ale jedno jest pewne nie jedzie jak 150KM,wiec nie wiem czy szukac dziury w calym czy to jednak 136KM.

Pozdrawiam GIZZZZZZZZZ!

Opublikowano
Przepraszam zapomnialem dodac jest to e46 320d 2001(przed zmianą przednich lampek)

Masz 136KM.

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
jesli lampki autentyk to 136 ps ale przeciez są też takie NIEBITE z 2003 co mają światła przed liftingiem i to o dziwo mają 150 PS :-)
Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
jesli lampki autentyk to 136 ps ale przeciez są też takie NIEBITE z 2003 co mają światła przed liftingiem i to o dziwo mają 150 PS :-)

Pokaz mi taka :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: !

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Pokaz mi taka :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: !

Właśnie, to byłaby głupota robić auto na model przed liftem.

Co innego, gdy faktycznie było przed liftem i miało lekkie bum - wtedy można się pokusić, by zrobić model AD2002 :wink:

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
Co mam Wam pokazywać? Zobaczcie sami na allegro- otomoto ile takich jest!!!!! Nie dalej jak 3 tygodnie temu była taka wstawiona na forum do oceny co nie omieszkałem wytknąc (2003 z pomaranczowymi kierunkami). Handlarze łądują co mają pod łąpą a nie co pasuje!!!
Problem szachisty: zwalić konia czy posunąć damę :-)
Opublikowano
takie pytanko jest ktos na forum co jezdzil 136 i 150km??? Duza roznica??? Zbiera sie lepiej z dolu chociaz po zrobieniu szystkich drobnych usterek to i 136km chodzi calkie niezle.

Pozdrawiam Pawel

5.6l/100km

BMW E46 silnik M47 99` 2.0d 136KM, XENON