Skocz do zawartości

Przyciemnianie szyb... ktoś coś podpowie...?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no piecowe przyciemnianie to juz z najwyzszej polki,pelen komfort i profesjonalizm,ale kiedys w necie czytalem na forum ze nie ktorzy narzekaja na piecowe przyciemnianie bo gosciowi pies-boxer polizal szybe i ponoc slina weszla w reakcje z ta substancja i w tym miejscu przyciemnienie zniknelo.nie wiem czy to mozliwe skoro z tego co wiem piecowe przyciemnienie wchodzi wewnatrz szyby
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."
Opublikowano
Widze ze temat sie rozwija wiec mam pytanie liczac ze trafi sie ktos z nazwijmy to doswiadczeniem :) Chodzi mi o to jak pozbyc sie tego paskudztwa (folii) z tylnej szyby tak zeby nie uszkodzic wiazek ogrzewania? Czy starczy 50% cierpliwosci i 50% szczescia wsparte suszarka czy zna ktos jakies patenty dodatkowo zwiekszajace prawdopodobienstwo ze ogrzewanie "przezyje" ten zabieg?
Opublikowano
jesli zerwiesz folie i na szybie zostana plamki kleju z folii to mozna to zrobic rozpuszczalinikiem albo nitro,ja tak robilem juz 2 razy i bylo ok...
"Zapytać - może oznaczać moment wstydu, ale nie zapytać i pozostać ignorantem, to wstyd na całe życie..."