Skocz do zawartości

320d trzęsie silnikiem i cala buda drga

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja kupiłem poduszki po 120 zł za sztukę plus pod skrzynie automat po 20 zł i jest ok

cena nie oznacza zawsze ze coś jest lepszego, prędzej oznacza że ktoś więcej zarobił ;)

polecam ZMAX NOwa Sól, wysyłki UPS, ma super ceny

można znaleźć jego namiary na allegro wpisując ZMAX w wyszukiwarkę użytkowników.

pozdrawiam

Opublikowano

PANOWIE>>>>>>

PODUSZKI W ASO KOSZTUJĄ 180zł/szt!!! To raptem troche wiecej niz zamiennik z Allegro. Opinie z nieautoryzowanych warsztatów potweurdzają ze lepszych nie ma a zamienniki bywają twardsze.

PZDR

Opublikowano
PANOWIE>>>>>>

PODUSZKI W ASO KOSZTUJĄ 180zł/szt!!! To raptem troche wiecej niz zamiennik z Allegro. Opinie z nieautoryzowanych warsztatów potweurdzają ze lepszych nie ma a zamienniki bywają twardsze.

PZDR

dziwi mnie jedno ....czemu orginalne poduszki czy swoznie wachacza , tuleje wachacza tak szybko padaja...kolega pisal ze ma przebieg cos 110tys.km ja mialem jak wymienialem 133tys. a samochod przyjechal prosto z DE...przecierz tam sa lepsze drogi niz u nas...to jest jakis slaby punkt tych 320d co myslicie o tym.....inne niemieckie firmy juz produkuja te czesci wzmocnione.. :!:

Opublikowano
panowie: poduszki silnika i tuleje wachacza są olejowe ich szybsze zużywanie nie jest spowodowane tylko stanem naszych dróg. duży wpływ na szybsze zużywanie ma także mróz. jak wiadomo przy niskiej temperaturze olej staje się gęsty a ponieważ znajduje się gumowej poduszce to rozbija gume i na wiosne mamy luzy.czyli im nizsza temperatura tym gorzej dla tych elementów
Opublikowano
panowie: poduszki silnika i tuleje wachacza są olejowe ich szybsze zużywanie nie jest spowodowane tylko stanem naszych dróg. duży wpływ na szybsze zużywanie ma także mróz. jak wiadomo przy niskiej temperaturze olej staje się gęsty a ponieważ znajduje się gumowej poduszce to rozbija gume i na wiosne mamy luzy.czyli im nizsza temperatura tym gorzej dla tych elementów

to czemu np.w VW tego nie ma a w wachaczach nie ma oleju i co ma piernik do witraka... :mad2:

Opublikowano

witam!!!!

jestem nowy na forum ale moze postaram ci sie pomuc.

wedug tego co piszesz moim zdaniem to to twoje bmw nie chodzi na wszystkich cylindrach . niech ten twoj mechanik sprawdzi czy pali na wszystkich jezeli bedzie palila na wszystkich to musi po pierwsze wyciaqgnaci wtryskiwacze i i sprawdzic jak podaja. czy go nie zalewaja. pozdrawiam. daj znac jak cos vedziesz wiedzial. pozdro!!!!!!!!!!