Skocz do zawartości

problem z klamka wewnetrzna

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

czesc,

wczoraj zachcialo mi sie zdjac boczek (kierowcy), aby zobaczyc jakie zainstalowane sa glosniki i jakie ewentualnie mozna wlozc zamiast nich... niewazne, nie o tym...

zalozylem tapicerke spowrotem, ale mam cos nie tak z klamka wewnetrzna, nie wiem jak sie ja powinno wlasciciwe zainstalowac, w kazdym razie, zaslizguje sie z niej linka i klamka nie odbija (po tej operacji nie moge otworzyc drzwi, musze demontowac klamke ponownie), jak sobie z tym poradzic? czy trzeba jakos specjalnie podczepic ta linke, czy trzeba po prostu nalozyc klamke na ten plastik z linka?

dzieki za sugestie!

pozdr

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

Witam. W wewnętrznej klamce masz specjalny kanał do którego wkładasz koniec pancerza linki. Jak go tam umieścisz to wszystko będzie działać prawidłowo. Aby to wykonać nie musisz demontować tapicerki, tylko wystarczy odkręcić samą klamkę i wsunąć pancerz. Pozdrawiam i życzę powodzenia!!! :P

Magzyg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dzieki za zainteresowanie... czy wystarczy ta klamke nalozyc na na bialy plastik, w ktorym jest ta linka, czy trzeba koncowke tej linki jakos zaczepic do klamki? to drugie wydaje mi sie malo mozliwe, bo linka jest bardzo krotka i nie ma tam zbyt duzego pola manewru...

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dzieki! kurczaki, ja mam wrazenie, ze koncowka tej linki u mnie, jak i sama klamka (strona wewnetrzna), sa inne

nie przypominam sobie takiego haka, dzis wieczorem sprawdze

pozdr

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

dopiero dzis sie wzialem za klamke, faktycznie u mnie mocowanie tej klamki wyglada troszku inaczej, moze roznica przed i po lifcie

w kazdym razie podpowiedzi byly bardzo przydatne, dzieki!

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
a ja mam pytanko na temat klamki zewnetrznej w e36 sedanie bo jak otwieram samochod to klamka w gorze zostaje nie odbija ale tylko od strony kierowcy z przodu?? czemu tak jest??