Skocz do zawartości

Nagłośnienie

magilla

Rekomendowane odpowiedzi

ja dalej bede sie trzymal zeby polka zostawic pusta. To ile masz tej mocy lacznie ze az Ci swiatla przygasaly...rozumiem ze na wylaczonym silniku tak sie dzialo... :?:

A tak na boku, przegladalem autko Twoje, i piszesz ze z 97 roczku autko. Nie chce nic sie wymadrzac,ani nic z takich rzeczy ale czy nerki nie powinny byc po lifcie juz ? no i zderzaczki inne... bo nie wiem :?:

Powinien być po lifcie, ale pewnie był walnięty i wsadzili mu stary, albo jakaś wersja przejściowa :P lampy tynie są na oryginalne biało czerwone i kierunki miałem zwykłe białe z przodu ( na wszystkim był emblematy bmw) wiec wersja niby nowsza, nie wnikam, dobrze jest jak jest :) może kiedyś dorobi sie grilla po lifcie.

zdjęcia mojej beemy ---->nowe foty !!!http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=61477

• Zasłużeni forumowicze
mowie radio ktore ma 4x50 ma okolo 17 wat rms wiec glosniki 70 sa 3 razy mocniejsze na radio to za slabo.mozesz jeszcze jak nie wymieniles kabla pradowego do radia na grobszy to mozesz wymienic moze mniej becie trzeszczec ale watpie.

wzmacniacz jakis ale czy oplaca ci sie np.2 kanalowy o lacznej mocy 100w rms?? lepiej mocniejsze glosniczki i wzmacniacz

nie rozumiem tego: "wzmacniacz jakis ale czy oplaca ci sie np.2 kanalowy o lacznej mocy 100w rms?? lepiej mocniejsze glosniczki i wzmacniacz". Czemu ma mi sie nie oplacac. Generalnie chce wsadzic 4 kanalowy wzmacniacz. Podlaczyc do niego glosniki z przodu i tube. Co myslisz o tym?

kolego kamil jak sie montuje mocny zestaw audio w ktorego sklad wchodzi wzmacniacz i sub. to normalne ze sie instaluje kondensator.

bez obrazy gdzies ty sie uczyl o elektr. :mad2:

saku a jakie masz radio i glosniki??

niegdzie sie nie uczylem, poprostu niektore rzeczy znam z wlasnego doswiadczenia...ja mam u siebie poczynajac od radio Pionierka 4x50 puzniej 13stki glosniki hertza 65rms , nastepnie syki i wysokotonowe bmw w drzwiach, do tego mam wzmacniacz blaupunkta o mocy 750 W i podlaczona skrzynia blaupunkta 250 rms... wydaje mi sie ze to nie jest mala moc...oczywiscie sa duuzo wieksze :D

tylko ze po rozmowie ze znajomym ktory ma elektronika mowil ze nie trzeba kondensatora :cool2: ... i nie mam zadnych problemow takich jak np przygasajace swiatla... Mialem tez jeszcze 2 skrzynki 6x9 w bagazniku i nic dalej sie nie dzialo... lecz nie bylo juz zbytnio miejsca i wywalilem :roll2:

B M W