Skocz do zawartości

[e-39] Gdzie ubezpieczyć (pakiet OC + AC )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zdecydowałem się na wykup pakietu AC + Oc. Do tej pory miałem tylko OC (60 % zniżki). Mam pytanie gdzie polecacie mi ubezpieczyć moją bunie tak by w razie czego (odpukać) wyszedł z tego najkorzystniej. Chodzi mi tutaj by mało zapłacić, nie mam zniżki na AC i by być zadowolony w razie najgorszego.

Może ktoś z was miał jakieś nieprzyjemności z towarzystwem i odradza mi. Ja osobiście zastanawiam się nad Link4, co o tym sądzicie?

Opublikowano
Swoje e39 ubezpieczyłem w PZU AC+OC za rok zapłaciłem 2500zl w allianzie wychodziło wiecej.Idz do agenta ubezpieczeniowego i uzyskasz info z kilku firm.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja ubezpieczylem przez motobank w hesti, wyszlo najbardziej opytymalnie (nie pisze najtaniej, bo pewnie 100-200 zl taniej mozna bylo)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano

www.cuk.com.pl tam Ci doradza obecnie najtansza jest Benefica. Nie mam znizek i ponizej 25 lat. Zaplacilem 3900 za oc + ac. Dla porownania w Pzu wyszlo 7000 a w Link4, LibertyDirect, i AXA powyzej 8000 wiec duza roznica.. Maja biuro rowniez u Ciebie w miescie.

Pozdrawiam

Opublikowano
Polecam CignaStu. Dobe ceny OC na duże pojemności. U mnie przy 60% zniżki na OC i AC wyszło taniej niż w PZU, Warcie, Alianzie i Hestii. Nie sprawdzałem Link4, ale sugerowałem się rankingiem z Rzeczpospolitej, który był zrobiony pod kątem tego, ile problemów mają klienci w przypadku szkody czy kradzieży. Na 1. miejscu był Alianz. Na 2. PZU, ale był dopisek, że miejsce zawyżone ze względu na ponad 50-procentowy udział w rynku. Na 3. CignaStu. Na 4. Generali. Na 5. Hestia. Na 6. Warta, itd. Na szarych końcu HDI czyli dawna Samoobrona.