Skocz do zawartości

Tego chyba jeszcze nie było...ŁADOWNOŚĆ BAGAŻNIKA?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak w temacie.Interesuje mnie ładowność bagażnika.Pytanie to nigdy by się nie pojawiło,gdyby nie scysja z taksówkarzem.Nie chciał nas(komplet osób)i dwie torby podróżne zabrać z lotniska.(twierdził,że za ma za ciężko i mu sprężyny popękają a nam spieszyło się na pociąg bardzo wcześnie rano).Co prawda był to mercedes ale rocznik porównywalny z moją beemką. :mad2:

Konie mechaniczne w skrócie - KM

Myślałeś kiedy by zostać dawcą szpiku kostnego? To nie boli.

http://www.dkms.pl/dawca/rejestracja/index.html

Nie zwracajcie uwagi na mego nicka, najczęściej mąż się wypowiada.

Opublikowano
no bez przesady, każdy samochód wytrzyma komplet osób + 50 kg bagażu w bagażniku, jak samochód ma nivo to już w ogóle bajka bo nawet na garbach nie przyszorujesz
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie przesadzam,bo nie pisałabym.Dodam może dla sprostowania to,że nie było to bezpośrednio z lotniska,ale bądż co bądż przylecieliśmy samolotem i nie pomogły żadne tłumaczenia.Taksiarz uznał,że bagaż jest za ciężki i tyle.Jego fura i koniec kropka.Temat taksówkarzy to inna sprawa...A co do tematu pierwotnego,to i tak wątpię czy ktoś odpowie na zadane pytanie... :(

Opublikowano

taksiaz baran, widocznie w dupie mu sie poprzewracalo. za duzo kasy mial czy co. cholera a myslalem, ze czasy, w ktorych taksiaz mowil "nie jade, bo mi sie nie chce" juz dawno minely i teraz jest walka o klienta. widocznie taksiazowi sie epoki pomylily :)

mam W124 z '94 roku i jakos sprezyny nie popekaly przy komplecie osob i z bagazami z tylu :)

Wszystko o dieslach BMW .::: http://www.bmw-diesel.pl :::.
Opublikowano

Niezly przypal miales :)

Kierowcy mercedesow i taxi maja juz tak...

ostatnio stoje w korku, a patrze jakis idiota mnie wyprzedza, z prawej.

Taxi i mercedes oczywiscie ^^

To ja go tez z prawej, i mu popukalem...

Drogi juz nie bylo, to debil po chodniku mnie wyprzedzil z prawej :D

Niektorzy to maja...

Pozdrawiam
Opublikowano
Napisz czy chcesz znać ładowność twojego auta (kg czy m/3) a może tego złotówy-to podaj model.
Ja tez mam drugi pojazd z klasycznym napedem R1100R
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zgadza się.To był mercedes W124 i gostek około 60ki.Z drugiej taxówki tej samej firmy jego"koleś"(który miał odpowiednio wzmocnione auto) mi powiedział,że miałem pecha,bo w swoim kręgu jest "tamten"bardzo"znany"z różnych ekscesów.Powiedział mi z kim "załatwić"takie"sprawy.Byłem tak zirytowany,że póżniej zadzwoniłem(w godz.pracy biura)i powiedziałem co się stało.Skargę przyjęto i przyznano mi rację,choć początkowo z dozą wątpliwości.Opisuję wszystko i tak w wielkim skrócie,bo to chyba nie ten dział.Niemniej jednak tym opisem zachęcę klubowiczów aby poznali ładowność bagażnika swego(a może i nie tylko swego) auta...teraz już wiadomo dlaczego. :mrgreen: Moje autko to bmw 525tds 95'.Bardzo chętnie też poznałbym ładowność "takiego"mercedesa.W124. Ps.Czasami napisane jest tu w rodzaju żeńskim,gdy pisze moja żona.Proszę nie sugerować się nikiem. :wink: