Skocz do zawartości

czy fotele od e38 pasują do e39?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
chodzi mi oczywiście o fotele przednie. o ile dobrze tez pamietam to byla zmiana zlacz w 98r. czy dotyczyla ona tez modelu e38? pytanie dosc dziwne ale chcialbym miec w e39 fotele z lamanym oparciem i pompowane. jak do tej pory takie spotykalem tylko w e38.
DIESEL POWER
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

raczej nie pasują

pewnie jak pokombinujesz to i jakoś upchniesz ale nie będzie to bezproblemowe

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

najlepiej kupić włożyć o ile się da i dać znać innym :)

ale tak jak patrzyłem to na allegro w opisach aukcji było że fotele bmw e38 e39 ale wydaje mi się że przód pasuje ale tył ... tak ooo ...

sam teraz szuma skór do nowego nabytku :)

Opublikowano
Fotele E38 maja inne naboje pirotechniczne wiec należy przełożyć wszystko co jest z tym związane , tylna kanapa nie podejdzie za szerokie oparcie jest.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam ja mam takie pytanie chcilabym zamienic takie fotele od e38 do swojego e39 sa elektryczne i z oparciem lamane pytanie takie: czy ruszy ich sterowanie ?? patrzylem na kable kierowcy to mam 5 kabli a pasazera az 8 !! czy ruszy sterowanie siedzeniami ?? siedzenia od e38 sa z konca 98` wiec juz ta sama kostka co w moim e39 2001` kto wiec cos w tym temacie?? pzdr