Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2000rok prod,wiecej info 0600383605 Edytowane przez dandi703
Opublikowano

to s atylko zdjecia pogladowe żeby zobaczyc model felg,moje sa takie same, w idealnym stanie,tylko jedna ma delikatnie przytarty rant,można to tak zrobić że nie będzie tego widać

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f08efe7604a1d20f.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5ef5064de9b14e2f.html

Na moich są opony Michelin lato 205/55-16 4 szt. z 2004 roku,stan 3-4 mm

Sprzedaje z oponami

Cena 1650 zł

tel 0600383605

Opublikowano
Na moich są opony Michelin lato 205/55-16 4 szt. z 2004 roku,stan 3-4 mm

Sprzedaje z oponami

Cena 1650 zł

tel 0600383605

Zycze powodzenia w sprzedazy przy takiej cenie i lysych oponach :duh: przeciez to tylko 16`...

A tak na marginesie to jest stosowny dzial do takich ogloszen....

Opublikowano

Kolego!!

opony sa tutaj dodatkiem

Cena jest taka ponieważ felgi nie były malowane,ani prostowane,sa to oryginały BMW.Wysokośc bieznika mierzyłem od punktów kontrolnych a nie w najgłębszym miejscu.

Jak wolisz to kup sobie 16 jakiejś włoskiej firmy albo uzywane z BMW po dachowaniu lub czymś podobnym.

Cena jest adekwatna do stanu felg.

Jak ktos sprzedaje za 1000zł to napewno coś jest nie tak.

A dałem ten temat tutaj przez przypadek,poprawiiłem to i dodałem w dziale części.

Opublikowano
Kolego!!

opony sa tutaj dodatkiem

Cena jest taka ponieważ felgi nie były malowane,ani prostowane,sa to oryginały BMW.Wysokośc bieznika mierzyłem od punktów kontrolnych a nie w najgłębszym miejscu.

Jak wolisz to kup sobie 16 jakiejś włoskiej firmy albo uzywane z BMW po dachowaniu lub czymś podobnym.

Cena jest adekwatna do stanu felg.

Jak ktos sprzedaje za 1000zł to napewno coś jest nie tak.

...No nie do końca mogę się zgodzić z ta wypowiedzią. Ostatnio kupiłem 4 felgi 16' oryginalne BMW, w bdb stanie, tylko jedna z delikatnym przetarciem+ 2 opony zimowe pirelli snowcontrol 6mm bieżnika, za cenę 650 zł za komplet. Już są po wizycie u wulkanizatora, wywarzone i potwierdzone, że wszystko jest w porządku. Więc uważam, że jednak trochę przesadziłeś z ceną. pozdrawiam

Opublikowano
...No nie do końca mogę się zgodzić z ta wypowiedzią. Ostatnio kupiłem 4 felgi 16' oryginalne BMW, w bdb stanie, tylko jedna z delikatnym przetarciem+ 2 opony zimowe pirelli snowcontrol 6mm bieżnika, za cenę 650 zł za komplet. Już są po wizycie u wulkanizatora, wywarzone i potwierdzone, że wszystko jest w porządku. Więc uważam, że jednak trochę przesadziłeś z ceną. pozdrawiam

Z ciekawości zapytam gdzie takie tanie felgi kupiłeś?

Pozdrawiam

Krzysiek

Opublikowano

Z ciekawości zapytam gdzie takie tanie felgi kupiłeś?

Namierzyłem na allegro, pojechałem, kolega wyjeżdżał nazajutrz za granicę (wcześniej sprzedał bmw) no i się udało. potargować!

Opublikowano
nie troche a bardzo przeszadzil. za taka kase to mozna wyrwac 17" w dobrym stanie.

Za swoje 17 zapłaciłem 1 tys.zł i jestem bardzo zadowolony. :dance:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ignorujcie go, ten koles ma zamazany swiatopoglad.

ostatnio spotykany na forum calibry (sic!)

wiecznie do kazdego ma pretensje bo to przeciez krolewicz w beemwu

Opublikowano

Ja kupiłem 16 za 500zł na allegro tylko z łysymi oponami, oryginalne BMW w stanie idealnym, nigdy nie prostowane i nie malowane. Okazje sie zdarzają tylko trzeba dobrze szukać. Wzór klasyczny ale za 500zł sie skusiłem.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2c13521df4737e9b.html