Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy mi się wydaje, czy szyba nie ma zielonego paska na górze - nie wiem, czy to było w standardzie. W sumie wymieniona szyba o niczym nie świadczy - sam planuję wymienić - ale trzeba zwrócić uwagę.

Za mało zdjęć środka - właściwie nic nie można powiedzieć z nich o zużyciu tapicerki, kierownicy, czy pedałów.

Cena jest przyzwoita jak za ten silnik i wyposażenie - ale to również świadczy o tym, że za granicą kosztował grosze...

Opublikowano

Zapytałem właściciela skąd taka cena, to dostałem taką odpowiedź:

"

witam

Przebieg 200 tys.km z ksiazka serwisowa.

Jedyny problem to nie idzie odpalic auta nie wiem co sie stalo a nie mam czasu tego sprawdzic znajomy ma caly silnik w idealnym stanie za 1500 złotych , nie wiem byc moze nie trzeba bo to jakas bzdura sie stala w nim moze trzeba cos zrobic za 100 zl nie umiem odpowiedziec.

Cena ostateczna 9000 zl , auto jest w pelnej opcji.

pozdrawiam

"

http://images.spritmonitor.de/575756.png
Opublikowano

to ty szukasz auta -czyli czegos z zalozenia co sluzy do przemiszczania sie a nei szrota z klima ........ wsiadziesz w lato to i nawet jej nie wlaczysz bo silnik nie dziala............HAHHAHAHAHAH a nie mowilem, z eprzebieg bedzie 200TYS :mad2: :mad2: :mad2:

odpusc sobie ten samochod (facet jest tak zarobionym biznesmenem, ze nie ma czasu do mechanika jechac sprawdzic co sie stalo...........bzdura jakby to byla pierdola za 100zł by ja zrobil uwierz, a auto by zyskalo na cenie jakies 2 tys.)

Opublikowano
ALE ILE ON WYNOSI? standardowo 200 000tys, 180 000tys a moze 120 000tys

hehe to przekracza wszelkie standarty...

a co do auta jak nie odpala to sobie daruj to auto. nie ma czasu zeby sprawdzic, moze jak sprowadzal zloma to mial tylko czas zeby przekreciec licznik.

jesli sie chce kupic dobre auto to w 99% trzeba omijac handlarzy, oni musza na tym zarabiac, wiec ile to auto musialo kosztowac.

Tłumaczenia: niemiecki, hiszpański, włoski.

Pozdrawiam

Grzesiek

http://img53.imageshack.us/img53/3782/pict6529panoramaresize8pl.jpg