Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy kupowałem antenę starałem się rozeznać co jest lepsze.

Właściciel serwisu od razu powiedział SIRIO.

Super Carbonium naprawdę daje radę (miałem na klapie Astry Coupe Bertone na uchwycie) i razem z cewką ma 140cm. Do tego jakość wykonania - zaleta firmy Sirio.

Antenę gdzieś w garażu zgubiłem i kupiłem drugą identyczną. W sumie niepotrzebnie bo auto niedługo potem sprzedałem...

Heh, wiedziałem, że Florida w trasie to mało :wink:

PS. Swoją drogą mam na sprzedaż tą Super Carbonium, uchwyt + przedłużony kabel. Jak coś - PW :)

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
Opublikowano
trochę dziwne to zastanawianie sie nad ceną jeśli kogoś stać na zmianę anteny tylko z powodu lenistwa - coś tu nie gra, ale widać człowiek nadal jest istotą skomplikowaną.
PawełH
Opublikowano
trochę dziwne to zastanawianie sie nad ceną jeśli kogoś stać na zmianę anteny tylko z powodu lenistwa - coś tu nie gra, ale widać człowiek nadal jest istotą skomplikowaną.

Mozesz jasniej wyrazic swoje mysli ? :?

Jesli to dotyczy mnie to swoja ML-145 sprzedalem bo przy ciaglym wkladaniu jej na tylne siedzenie (do bagaznika nie miescila sie :duh: ), przed kazdym wjazdem do garazu, na szarej podsufitce po pewnym czasie zostalo kilka czarnych kresek od zaczepiania o nia gumowa koncowka anteny :evil: . Wiec zdecydowalem ze nie bede sobie niszczyl auta glupia antena do CB :evil: .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

kierujac sie cena z podanych przez Ciebie wybralbym lemm AT-1200 na allegro widzialem po 79 zl i uchwyt sf-40 za 25 zl, wszystko u jednego sprzedawcy.

Mialem anteny ( testowane w miescie i na trasie)

-midland alan 18-244 M, magnesowa - szkoda pieniedzy

-rocky sirtlel 90, uchwyt sf40 na klapie baganika, bardzo dobra ( bratu dalem i rowniez zadowolony)

-hustlec ic-100, magnesowa na klapie bagaznika, moge smialo polecic , choc krótko jej uzywalem czekajac na nowa montazowa.

-obecnie od niedawna president hawaii uchwyt sf40 na klapie- bardzo dobra

Osobiscie polecam jednak montaz na stale, niz magnes.

Rocky sirtel 90, ( 98 cm, 150 W), pochylana na motylku, rok temu cena 85 zl na allegro

President Hawaii ( 72 cm, 150 W ), pochylana na motylku obecnie cena 149 zl na allegro

Opublikowano

PW poszło. Daj znać, czy cena jest Ok.

Szkoda brać Lemma do takiego auta. Cienka cewka, jasny bat, a co najważniejsze - jakość wykonania - zobacz jak wyglądają AT na aucie po pewnym okresie użytkowania :cry:

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Czesc

Wiecie co powiem ? Florida poprawila sie jakis czas temu :jawdrop: . Nic nie robilem, a tu nagle zasieg i jakos odbioru poprawila sie znacznie ... :jawdrop: Sama dostroila sie ? Teraz jestem w sumie zadowolony, jakosc prawie jak na ML145 ..a moze i tak samo :jawdrop: ?

Takze nie zmieniam juz .... :8)

Mialem brac Sirio Super Carbonium i uchwyt sf40 od Burnera, ale poczta zgubila nam paczke :jawdrop: .

pozdr.

Piotrek

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]