Skocz do zawartości

TEST KOMPUTERA

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Witam. Mam w E-34 Dwa przyciski na desce rozdzielczej jeden jest do kasowania przebiegu dziennego a drugi podobno do robienia testu. czytałem na tym forum ze wyjąć kluczyk ze stacyjki nacisnąć przycisk który jest pod obrotomierzem włożyć kluczyk do stacyjki trzymając przycisk i przekręcić kluczyk do pozycji 2 robiłem tak ale nic nie dział czy może ktoś mi dokładnie wytłumaczyć to. Pozdrawiam.

A u mnie jak zrobiłem test zegarów to wskazówki (prędkościomierz i obrotomierz) przejechały tylko do połowy... :? ale z jazdy wiem, że potrafią się bardziej wychilić... 8)

Co to może oznaczać...??

wedlug mnie to nic nie oznacza ,jedni pisza ze bylo grzebane przy liczniku ze powypadku a to jest g ..prawda u mnie tez sie wychylaja do polowy , mnie sie wydaje ze to zalezy od rocznika albo/i od wersji oprogramowania ,w instrukcji przy tescie zegarow tez sa wskazowki orotomierza i predkosciomierza na srodku tak jest i juz ,masz racje ze potrafia sie bardziej wychylic :twisted: :D

BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:

Kto może mi pomóc, bo zmienić język w komputerze mogę, ale nie mogę zrobić testu komputera??? Proszę o pomoc?? Ile trzeba trzymać ten przycisk, bo trzymałem ponad 1 min i nic a robiłem tak jak osoby pisały na forum

probowales juz jednym i drugim przyciskiem ? , wcisnij prawy przycisk i przekrec kluczyk na 2 pozycje i pusc przycisk i musi dzialac :!: ,zobacz jeszcze z lewym przyciskiem ale w to watpie ,jak sie nie da to nie wiem bo test zegarow mialy chyba wszystkie z Check control

BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:

• 4 tygodnie później...

Witam wreszcie mi sie udał ten test;];]

fajowa sprawa ;];]

tez mnie dobila pierwsza pozycja ponad 361000 ,ale podobno to nie jest przebieg ????

a przy przebiegu zadna dioda mi sie nieświeci,czyli nie był kręcony ??

w sumie to nie chce mi sie w to wierzyc bo jak juz ja kupowalem to miala zaledwie 92000:):):),mozliwe to jest zeby tyle miala??auto z 95 roku z włoch,fakt ze srodek był mocno zabrudzony,ale jak porownuje moja betke do innych w tym samym roczniku to moja pod kazdym wzgledem jest jak igiełka:):):):).Nawet oryginalne dywaniki (beżowe jasne) sa jak nowe,i byly napewno od nowosci w tym aucie.

poprosze o wasze opinie i odpowiedz :):):):)

pozdrawaim

• 1 rok później...
mam takie pytanie troszkę z innej beczki, bo nie chcę nowego tematu zakładać. Czy ktos wymieniał może zegary w 4 cylindrówce z tych z zakresem do 220 na inne z zakresem np do 240 lub 260. Czy nie ma żadnych przekłamań i czy pasują kostki. Zauważyłem że takie na allegro sprzedają z zakresem do 240 do 318i a w mojej 318i są do 220km/h

• 1 miesiąc temu...