Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam pytanie czy da rade podłączyc zmieniarke do radia w BMW 523 na radiu pisze tylko RDS 852.Niestety nie ma kabla który idzie od radia do lewej strony bagażnika.ROMA. :(
Opublikowano
Zalezy....najlepiej wyjmij radio i zobacz jak wyglada z tylu? czy ma wejscie na zmieniarke...rozumiem ze to oryg. radio? Jak oryginalne to wszystkie maja taka mozliwosc....

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano
tak jest to orginalne radio,nie sprawdzałam co jest z tyłu ale jeśli jest wejście to bez problemu będzie można podlączyc zmieniarke.Autko mam od 2 tygodni i na razie słucham tylko radia.Dzięki za podpowiedz.
Opublikowano
no jasne....na radiu bedziesz mial przycisk SRC - od source , zrodlo...i nim sie przelacza...:) Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
kazde radio w E39 ma wyjscie na zmieniarke? ja mam to podstawowe, nie wiem dokładnie jakie, czy da sie tam podłaczyć zmieniarkę?
Opublikowano
Dzięki za odpowiedzi tak mam radio to z napisem BMW Reverse i to znaczy że nie da rady podłączyc zmieniarki,już jestem załamana.Jak można w inny sposob je podłączyc.