Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL :shock: :shock: :shock: :mrgreen: :mrgreen:

18' w Zakopcu :D podziwiam...Mam rodzine w Bukowinie i Zakopiec odwiedzam pare razy w roku :D bez stalówek tam nie jeżdze - wiadomo droga z bialki na klin.....z bialki na nowy targ :D - ostro by bylo na 18' = chyba ze preferujesz tzw CRUISING i zarywanie cyganek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: ...... Nie widze sensu w 18' poza wygladem - bo trzeba przyznac prezentuja sie swietnie - ale wlasciwosci ani komfortu ani trakcji na takim rozmiarze nie odczujesz - musialbys miec droge jak stol do ping ponga....

Mozna wszystko - moj sasiad ma 20' w hondzie prelude :) ale zawsze go wyprzedzam...bo hamuje nawet przed mala kałużą :D i wlecze sie 20km/h :D a dojezdza do pracy z sosnowca do bytomia Nie wiem jak w BYTOMIU daje rade bo dla mnie to miasto to rzeznia jesli chodzi o koleiny :D i szkody gornicze.....na seryjnym zawieszeniu i balonach mozna urwac wydech a co dopiero na sporcie??? aaaa mowicie jeszcze o german style :D....

By ZacAnaheim

"Nie ma ludzi niewinnych są tylko źle

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
kolego,nie obraz sie ,ale w jakiej WSI ty mieszkasz,?????? ze same dziury widzisz w polsce!!!!! Fakt ,na takie felgi jak 18' czy 19' czy wieksze ,trzeba za......e uwazac,ale bez przesady,jak ty sie boisz zalozyc 17'ki :mad2: :mad2: :mad2: ( ja na 18' jezdrze i w holandi i po polsce) a propos, w alpinie mialem 19'z oponka o profilu 35 na zawiasie 60/60 i nigdy nic mi sie nie stalo.trzeba poprostu uwazac i jezdzic z glowa :cool2: .

A ogolnie mowiac,nie jestem fanem tuningowania bmek ,tak jak ty to chcesz zrobic ze swoja. to bedzie na bank wsiowe,zwlaszcza ,ze nie chcesz obnizyc samochodu,tylko wrecz przeciwnie-podwyzszyc :doh: :doh: :doh:

tak ,podwysz go i zrob ALLROUDA,albo CROSS CAUNTRY :twisted2: :twisted2: :clap: i wystaw na allegro jako super ,jedyne w polsce,okazje niepowtazalny rarytas made in WIES SIE KLANIA :dance: :diabel_smiech:

W takiej samej co Ty :P

Nie obrazam sie, po prostu widze jak jest...

Tak widze same dziury w pl, jak ich nie widzisz to moze kup okulary ;)

tez sie nie obraz :P

Nie boje sie zalozyc 17, stwierdzam tylko ze obniza sie komfort jazdy, bo robi ci sie 'twardo'.

To na tych 19' to chyba jezdzisz tylko po niektorych rownych autostradach i 20km/h w miescie...

Ja nie tuninguje bmki, nawet bym tego tak nie nazwal, zabralem sie za delikatny lifting. Wiesz chce podwyzszyc, bo musisz dostosowac sie do rzeczywistosci a nie rzeczywistosc do siebie ;)

Zaraz widze popadasz w skrajnosci...

Prostowales juz kiedys swoje felgi ? :)

LOL Shocked Shocked Shocked Mr. Green Mr. Green

18' w Zakopcu Very Happy podziwiam...Mam rodzine w Bukowinie i Zakopiec odwiedzam pare razy w roku Very Happy bez stalówek tam nie jeżdze

hahaha, widze nie tylko ja jeszcze mysle ;)

aa o bytomiu to juz mi nawet nie mowcie :D

Pozdrawiam
Opublikowano

18 wyglądem podyktowana - szybko bedziesz leciał opone stracisz momentalnie na dziurze

ja uwazam ze zdrowa jest 16 - ale to moja opinia - bo lubie jechac szybko, szybciej - niż lansowac się po mieście autem

(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano
Skidmarks - zgadzam sie z Toba :) 16' to optimum komfortu wygladu :) tez na takich jezdze.....Jezdzilem na 17' ale poprostu bylo nie wygodnie....na 16' pojedzie sie szybko i pewnie nawet na łatach....i nie trzeba samochodu przepychac po drodze

By ZacAnaheim

przesłuchani"

"Prawo jest jak płot - żmija zawsze się prześliźnie, tygrys zawsze przeskoczy, a bydło przynajmniej się nie rozłazi, gdzie nie powinno."

Opublikowano

chlopaki,nie ma co sie sprzeczac co do wielkosci felgi. Mi jakos zawsze sie trafialy duze i jakos nigdy nie mialem jakiegos " akcydyntu :mrgreen: " typu skrzywienie rantu czy calej felgi na jakiejs dziurze .

A propos Zakopanego, gdzie ty ZacAnaheim widzisz dziury???? Jedyne co jest to koleiny na Alejach 3go maja, a bialka i i klin to nie Zakopane!!!!

Pozatym ,rozmawiamy tu o wsiowym tuningu,zreszta,kazdy ma swoj gust :cool2:

Opublikowano

No czyli jezdzisz tylko po zakopanem ? :) ja mieszkam w s-c ale katowice , bytom , chorzow ,dabrowa , czeladz i reszta miast to normalka....:D aaa trudno powiedziec ze w gorach sa dobre drogi bo nie sa...- wiadomo woda , deszcz ,....ciezkie autokary z J**** ceprami :)

3 maja - tragedia.

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
Ja mysle ze ta beema po tym Twoim bez dwoch zdan kozackim tuningu heheh, oczywiscie po podniesieniu i dodaniu jeszcze kilku wypasionych spojlerow bedzie wygladala jak startujacy samolot heheh :mrgreen: :duh: :mad2:
RAZ BMW ZAWSZE BMW
Opublikowano
ja uwazam ze zdrowa jest 16

zgadzam sie :)

Ja mysle ze ta beema po tym Twoim bez dwoch zdan kozackim tuningu heheh, oczywiscie po podniesieniu i dodaniu jeszcze kilku wypasionych spojlerow bedzie wygladala jak startujacy samolot heheh Mr. Green Surprised Mad

Narazie nic wiecej nie zamierzam robic, tylko pomalowac jeszcze raz zeby kolor byl takim sam i nie 'razil'.

Na lato nowe 16'' albo 17'' choc watpie, bo jak sie przejechalem to wole swoje 15" zdecydowanie. Jedynie wyglada i nic poza tym, a nie o to chyba chodzi.

Nie wiem czy pamietacie ale byl juz temat o podwyzszaniu i to nawet pare razy, akurat teraz tego ostatniego nie moge znalezc, znalazlem nieco starszy:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=4427&start=0

Pyra, juz zadnych innych spoiler'ow nie bedzie wiec bez obaw :P

A jak samolot to wyglada jak wlacze stroboskopy w spryskiwaczach :D

W sumie koniec tematu bo autko juz zrobione, wahacz jest, amory i sprezyny tez, zostalo tylko zmienic na zimowki i zachowywac odstep na przyszlosc :D

Pozdrawiam
Opublikowano
Ja mysle ze ta beema po tym Twoim bez dwoch zdan kozackim tuningu heheh, oczywiscie po podniesieniu i dodaniu jeszcze kilku wypasionych spojlerow bedzie wygladala jak startujacy samolot heheh :mrgreen: :duh: :mad2:

zeby "startnac :mrgreen: " to trzeba miec czym :twisted2:

Opublikowano

Po mojemu to ja wogóle by niezakładał żadnych spojlerów BMW wygląda ładniej bez spojlerów jak założysz straci to co w sobie ma BMW,a jak chcesz spojlerować to kup małego fiata i tam coś ćwicz też ma tył napęd a na tylną szybe polecam naklejkę DEMON SZYBKOśCI

POZDRAWIAM

SEX JEST JAK BMW RADOSC Z JAZDY :-)
Opublikowano

nie chce nikogo obrazic, ale latem jezdze na 18 cali a zima na 17 cali i jest ok...

jak ma sie felgi 17 cali lub 18 z allegro co komplet nowych kosztowal 1000 czy 1500 zl to rozumiem ze kurz na drodze powoduje ich pogiecie.

jak czlowiek kupi oryginalny felunek BMW albo felgi markowe to nie ma tego problemu.

bo felgi to felgi a nie stop cyny i butelek po pepsi. :norty:

jesli juz spojlery do e34 to tylko oryginalne m5

gleba i duze fele-czyli po niemiecku

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

jesli juz spojlery do e34 to tylko oryginalne m5

a myslisz co ja mam na klapie ? ;)

oryginal m5

(mozna go znalezc w katalogu helli)

http://www.thhe.dk/BMW_M5_E34-02.jpg

gleba i duze fele-czyli po niemiecku

Zauwaz, ze to Polska ...

Po mojemu to ja wogóle by niezakładał żadnych spojlerów BMW wygląda ładniej bez spojlerów jak założysz straci to co w sobie ma BMW,a jak chcesz spojlerować to kup małego fiata i tam coś ćwicz też ma tył napęd a na tylną szybe polecam naklejkę DEMON SZYBKOśCI

Masz po czesci racje, ale zauwaz ze M5 ma spoilery ;]

Chociaz sylwetka auta bez jest rowniez ladna, to z nie uwazam zeby go psula, no ale kazdy ma swoje gusta :)

jak ma sie felgi 17 cali lub 18 z allegro co komplet nowych kosztowal 1000 czy 1500 zl to rozumiem ze kurz na drodze powoduje ich pogiecie.

pokaz mi gdzie mozna dostac za tyle takie fele, chyba stalowe :twisted2:

jak czlowiek kupi oryginalny felunek BMW albo felgi markowe to nie ma tego problemu.

bo felgi to felgi a nie stop cyny i butelek po pepsi

kumpel mial 19 w nowej e60, mial bo juz nie ma... lubil szybko jezdzic :lol:

z takimi felami to jak juz wczesniej ktos mowil 'cruising' :P

Pozdrawiam
Opublikowano

moim zdaniem fabryki nie mozna poprwaic.a jakies spojlery to nie do bmw :nienie: ta na zdjeciach http://www.thhe.dk/BMW_M5_E34-02.jpg wygląda ładnie i nic dodac i nic ująć.ale nie jakies smieszne progi a juz nie wspomne o kołpakach :duh:

takie jest moje zdanie...

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Zgadzam sie z przedmówcami jak już coś robić w E34 to mechanikę i zawieszenie doprowadzić do stanu fabrycznego ( choć to do końca niemożliwe ale zrobić wszystko co sie da ) jakąś ładną felgę z dużym rantem, szeroki kapeć, polerkę lakieru i cieszyć sie ze wspaniałego wyglądu i odgłosu silnika.

Baureihe: E34

Fahrzeugtyp: 520i

Motor: M50

SPRZEDANA :(

ale może E46 albo E39 tylko jaka :)

Opublikowano
moim zdaniem fabryki nie mozna poprwaic

schnitzer, rieger i inni poprawiaja i jakos nie wiem co im macie do zarzucenia, bo tutaj zostalo to nazwane WT, dalej co niektorych z Was nie rozumiem, no ale mniejsza o to...

ale nie jakies smieszne progi a juz nie wspomne o kołpakach

Oj, duzo ludzi jezdzi na stalowych w zimie, nawet bez kolpakow a wyglada to wg mnie okropnie, szkoda alusow po prostu...

nawiazujac do progow zrobie je bardziej porzadnie bo tez mnie denerwuja i bedzie spokoj :D a reszta jest ok...

tak wlasnie szukalem i zobaczcie...

rozjasnilem tamto zdjecie

http://img222.imageshack.us/img222/7541/schowek011111cp6.jpg

oraz tu jeszcze inne m5

http://www.bmwmregistry.com/images/13_e34m5.jpg

a oto oferta z allegro

http://img222.imageshack.us/img222/9369/261958588ht8.jpg

(http://allegro.pl/item261958588_bmw_5_e34_e_34_progi_spoilery_progowe_tfb_tuning.html)

wygladaja identycznie jak m5, albo prawie, czy zle widze ? :)

tak poza tym to oryginal jest z absu?

i gdzie dostac oryginal w razie czego?

bo juz teraz sie uwzialem i musi byc porzadnie :P

Zgadzam sie z przedmówcami jak już coś robić w E34 to mechanikę i zawieszenie doprowadzić do stanu fabrycznego ( choć to do końca niemożliwe ale zrobić wszystko co sie da ) jakąś ładną felgę z dużym rantem, szeroki kapeć, polerkę lakieru i cieszyć sie ze wspaniałego wyglądu i odgłosu silnika.

A gdy mechanika hula jak ta lala ? :)

Na upartego zawsze mozna cos znalezc...

felgi ok w lecie, polerka tak samo bo mija sie to teraz z celem.

Jeszcze raz thx wszystkim za szczere wypowiedzi, teraz prosze o dorade z tymi progami i bierzemy sie do roboty :D

Pozdrawiam
Opublikowano
progi od m5 ok.ale po co to robic skoro masz 2.0 a nie m5.ale takie kołpaki np spiner czy jak to sie nazywa to moim zdaniem "wieś" na maxa.523 mam na stalowych felgach i do tego org kołpaki a nie zaden "shit" z allegro.i tu mnie nie przegadasz kolego.wolałbym jeździc na czarnych ładnych "blaszakach" bez kołpaków ,a jak masz mechanike w podzadku to pojeździaj trochę i odłuz te pieniadze co w nia teraz wsadzasz i dołożysz sobie do lepszej np 540i,albo uzbierasz na alpine czy m-kę :wink:

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
progi od m5 ok.ale po co to robic skoro masz 2.0 a nie m5.

Zrobilem chocby po to te progi, zeby nie wziela je czasem rdza w zimie :)

Wiadome, ze te elementy lapia najszybciej (no i nadkola jeszcze)

Mysle takze o czyms takim:

http://allegro.pl/item257714053_bmw_7_e32_nierdzewne_nakladki_na_blotniki_.html#photo

Wiesz niektorzy robia m5-look, nie widze w tym nic zlego majac 2.0 lub nawet 1.8 :P

Nie trzeba przeciez miec najszybszego auta, zeby samochod sie ladnie prezentowal, i po co komu 5 litrowy silnik w rozlatujacej sie pordzewialej '7'... Mam nadzieje ze mnie zrozumiales.

ale takie kołpaki np spiner czy jak to sie nazywa to moim zdaniem "wieś" na maxa.523 mam na stalowych felgach i do tego org kołpaki a nie zaden "shit" z allegro.i tu mnie nie przegadasz kolego.wolałbym jeździc na czarnych ładnych "blaszakach" bez kołpaków

Sorry ale na czarnych stalowych felgach bmw wyglada dla mnie jak kupa zlomu, takie mam odczucie wtedy :/

,a jak masz mechanike w podzadku to pojeździaj trochę i odłuz te pieniadze co w nia teraz wsadzasz i dołożysz sobie do lepszej np 540i,albo uzbierasz na alpine czy m-kę :wink:

Kasa jak lezy to traci na wartosci ;)

Zreszta jak sie nie wyda to pojdzie na cos innego heheh ;)

Jeszcze sie 'ta' nie zdazylem nacieszyc, a 540/alpina/mka, kiedys czemu nie :D Tylko narazie mysle tu i teraz :)

Pozdrawiam
Opublikowano
hehe spoko.juz wsztstko przemilcze ale prosze Cie nie zakładaj chromów na nadkola.lepiej zakonserwuj od wew a na zew nie bedzie nic widac.a 540/alpiny/m5 goraco Ci zycze bo te samochody maja smaka;OLD SCHOOL :D

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

Hm, czemu jestes przeciw tym nakladkom?

To jak zamowic te progi? Jak sadzicie?

http://allegro.pl/item261958588_bmw_5_e34_e_34_progi_spoilery_progowe_tfb_tuning.html

musze sie goscia spytac czy to laminat czy jak bo nie pisze...

Waham sie tylko czy kupic lakier bmw i nie pomalowac jeszcze raz tych... moze by zaczelo wygladac... czy kupic te wyzej i tymi juz sie nie bawic

tak poza tym to oryginal jest z absu?

i gdzie dostac oryginal w razie czego?

;)
Pozdrawiam
Opublikowano

Johnny wybacz....alle piszesz takie glupoty ze musze to wyprostowac :)...

po 1) beemka jest samochodem ktory lepiej wyglada bez kołpakow niż znimi :)

po 2) Nakladki na progi wcale Ci ich nie uchronia ! wrecz przeciwnie - pozwalaja na gromadzenie sie syfu i brudu w szczelinach - ktory to doprowadza do tragicznych skutkow....

po 3) nakladki na nadkola - to zadna ochrona wrecz przeciwnie - obejrzyj sobie kiedys na zlomie albo gdzies....w komisie:D samochody z nakladkami na nadkolach i obejrzyj od spodu :)....Ludzie je zakladaja bo nie mysla....albo po to zeby ukryc dziury w nadkolach :D - troche szpachli silikonu i pojezdzi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

po 4) nie pisz juz o tjuningu :) Pozdrawiam.

By ZacAnaheim

przesłuchani"

Opublikowano
które to jest Opole to bliżej Niemcowni?-to się dziwię, ze masz taki gust!/-tyle w temacie,szkoda pisać i doradzac, i tak zrobisz po swojemu czyli spipcysz"""auto. tyle opinii tyle dorad,porad nie wiem ,a ty nadal kręcisz ""kapuchę""w szatkownicy,wez lepiej olej zmień, i pojeżdzij za te kase po Niemczech i przypatrz sie jak to madrzy Niemcy mają w głowach ,kiedy coś zmieniają w e34-pzdr :arrow: :arrow: :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz
Opublikowano
Jerzy R000X :) pozdrowionka - co to tuningu w niemczech - jest jak najbardziej odpowiedni , wszystko z umiarem i klasa......gleba , czerń , skóra , alum , szybki ciemne , lekka modernizacja sylwetki poprzez drobniutkie spojlery itp ;) Wszystko wykonane estetycznie i trwale !!!!!! czego nie mozna powiedziec o nie AB'esowych elementach robionych na wzor w garazach w polsce...z mas zywicznych i scier :mrgreen:

By ZacAnaheim

przesłuchani"