Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Konrad, jestem z Pszczyny i od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E87 116i :)

Nigdy nie ciągnęło mnie do tej marki aż do momentu kiedy zasiadłem za kierownicą i dopiero wtedy poczułem co to radość z jazdy!

Opublikowano

Witam,

Planuje zacząć swoją przygodę z driftem, więc potrzebuje czegoś do latania bokiem. Oczywiście wybór padł na BMW. Mam nadzieję,że forum pomoże w wyborze i w ewentualnych problemach.

Pozdro!

Opublikowano

Witam wszystkich:)

BMW jeszcze niestety nie posiadam. Ale w niedługim czasie kupię:) I mam nadzieje będę się cieszyć z jazdy:)

Krzysiek

Opublikowano

Siema

witam wszystkich userow

to juz moje 2gie auto z rodziny bmw ,ale nie mialem jeszcze przyjemnosci goscic na tym forum

tak wiec pozdrawiam wszystkich i zycze samych slonecznych dni podczas jazdy ukochana bunia...

:D

Opublikowano

Witam wszystkich.

Jestem w trakcie szukanie odpowiedniegoBMW E36 Cabrio :) mam nadzieje że to bedzie dobra przesiadka z Hondy Civic

Opublikowano

Hej :mrgreen: Wszystkim Maniakom BMW, a w szczególności Jedyneczek :)

Moja Bunia to e87 120d z 2006 r., przy czym zakupiłam ją 3 lata temu i tak sobie hasam nią po Polsce tu i tam :)

Pozdrawiam i do zobaczenia w trasie !

Opublikowano

Witam,

Dołączyłem właśnie dziś na forum, gdyż stałem się posiadaczem BMW 6 E24 jeżeli zrobiłem jakiś błąd w oznaczeniu to sory ale nie mam jeszcze zbyt wiele pojęcia o BMW :) a bardzo możliwe, że go zreanimuję :)

Opublikowano

Witam wszystkich!!!

Dwa tygodnie temu stałem się szczęśliwym posiadaczem BMW E60 520d 2009 sedan.

Sprzęt spisuje się póki co bardzo dobrze, ale zamierzam dokonać w nim kilku zmian - siedzenia, navi i może coś jeszcze.

Mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy rozwiążę problemy, które pojawią się w trakcie użytkowania - oby było ich jak najmniej.

Pozdrawiam

Jack182

Pozdrawiam

Jack182

Opublikowano

Witam

Jak wielu moich poprzedników witających się tutaj jestem na etapie poszukiwania "jedynki", mam nadzieję że to forum pomoże mi w trafnym wyborze.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam się

Jestem tu nowy

Do tej pory byłem fanem Renuarów (5, 12, Clio, Scenic phI oraz ph II, Laguna ph I oraz II, Safrane)

Lubie tez po chamerykańsku (Chrysler Grand Voyager), teraz mam też JEEPika

Moja Basiunia jest w wersji klekoczącej (diesel) i jest to jak na razie sedno motoryzacji - żałuje że dopiero teraz się zdecydowałem na BMW

Mieszkam w okolicach Łodzi (mało istotna informacja)

aktualnie:

i4 G26 z 2023

X5 45e z 2023

118i z 2019

Były 730d E65 z 2004; 120i z 2005; 518d F10 z 2015; X4 20d z 2017, 518d z 2021

Opublikowano

Witam wszystkich z Wrocławia. Stałem się kilka dni temu posiadaczem E61 530XD z 2006r. Czy szczęśliwym - zobaczymy, bo kilka rzeczy trzeba fixąnć (xenony :evil: :mad2: :cry2: )

Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne jeśli chodzi o silnik i wnętrze :D

Opublikowano

Witam.

Mam na imię Mateusz i nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem BMW ale mam zamiar to zmienić w tą sobotę;)

Póki co idę po porady, mam kilka konkretnych ofert... Wrzucę Wy ocenicie...

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

jestem z Pepikova- z Cieszyna Cieskiego , dziewczyne mam z Psowa kolo Wodzislawa Slaskiego i pracuje w Krakowie.

Ciekawa zprawa z ta Beemka :) nigdy nawed niepomyszlalem o jej zakupie - ma taki image troche zakrecony..

No , po 1 probie i jezdzie tym z jednych ze skromniejszych modeli E46 318d wiedzialem...

I jest moja od 3.7.2012

Zdazylem juz wymienic olej , wszystkie filtry, klimatyzacje , tarcze i hamulce , reczny hamulec , wymiana oleju w skrzyni biegow no i teraz czekam na okazje z CHIPTUNING - bo myszle ze dopiero potem bedzie usmiech w twarzy trwaly.... :)

Fajne forum i duzo ludzi co lubia i dbaja o swoje autka ..

To duzo bezpiecznych kilometrow wszystkim

David

http://daduleztesina.rajce.idnes.cz/BMW_318d_2#DSC_0014.jpg
Opublikowano

Witam ;)

Jak na razie jeżdżę Fordem ale mam zamiar kupić seryjną E36 2.0 w wersji Coupe i sam ją trochę po modzić ze smakiem. Od dawna podoba mi się ten model nie zwracając uwagi na to, że się starzeje ;) Nie posiadałem jeszcze żadnej bawarki. Ubolewam aby nad tym, że coraz więcej widuje zmęczonych życiem lub zniesmaczonych dziwnym gustem posiadaczy egzemplarze bmw. Zarejestrowałem się wcześniej na forum aby poszerzyć swoje informacje na temat tego modelu. Mam nadzieje, że panuje tu rodzinna atmosfera. Myślę, że znajdę ładną sztukę która zaspokoi mój gust i spodoba się innym.

Pozdrawiam Pav23 ;))

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów :)

Posiadam od około miesiąca e91 320d 2007r 163km :D wraz z małym virusikiem od Pana Grzegorza (Gcs), ale o tym w innym wątku :)

pozdrawiam Paweł Dz.

Opublikowano

Dzień dobry bardzo!

Jestem Z Kielc i posiadam 318 Tds w Touringu z którym ciągle walczę od ponad półtora roku by go doprowadzić do należytego stanu :D

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów!

Mam na imię Piotr, od 18 maja br. jestem posiadaczem a zarazem właścicielem czarnego BMW E87. Jest to mój pierwszy kontakt z niemiecką marką, do tej pory jeździłem kolejno Zaporożcem 968M, Skodą 125L, Toyotą Corollą E9 oraz Roverem 25. Z żadnym z poprzednio posiadanych samochodów nie miałem większych problemów (poza Zaporożcem, w którym podczas jazdy urwał się wahacz :wink: ) i mam nadzieję, że podobnie będzie w przypadku BMW. Póki co, krok po kroku doprowadzam auto do porządku - głównie chodzi o detale, ale lubię gdy wszystko działa jak należy. :wink:

Opublikowano

Co prawda przywitałem się już w wydzielonym wątku przeznaczonym dla wszystkich posiadaczy BMW, ale co mi tam - uczynię to jeszcze raz tutaj! :wink:

Zatem witajcie drodzy forumowicze! Na imię mam Piotr, 18 maja br. kupiłem BMW E87, jest to mój pierwszy pojazd tej marki. Do tej pory jeździłem kolejno wytworami radzieckiej, czechosłowackiej, japońskiej oraz angielskiej myśli technicznej. Mam nadzieję, ze mój najświeższy nabytek będzie równie sympatyczny i bezproblemowy w eksploatacji jak i jego poprzednicy. :mrgreen: