Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim!

Witajcie drodzy forumowicze, uzytkownicy, i fani marki.

Mam na imię Rafał i mam nadzieję że niedługo dołączę do grona posiadaczy samochodu marki BMW.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano
Witajcie zalogowałem się na tym forum bo wiem że tutaj dostane sporo rad i podpowiedzi jestem na etapie poszukiwania BMW serii 7 najlepiej 745 a kto wie może trafię na 750 najchętniej z okolic 2004 r
Opublikowano
Witam. Mam na imię Tomek, wierny marce BMW od 5 lat. Głównie jeżdżę BMW x5 3.0i jednak posiadam też BMW e36 320i oraz małą czerwoną rakietę fiata Coupe 2.0 16VT. Autka zaprezentuje jak znajdę specjalny dział i chwilkę czasu. Po cichu liczę na to, że nie będę musiał wiele razy prosić was o porady techniczne :) a forum posluzy mi do dzielenia się radościami z marki i pozwoli podzielić sie zdobytym doświadczeniem i wiedzą:)
Opublikowano

Witajcie,

2 dni temu zamieniłem moją E46 na moją nową E81. Zrobię galerię po doprowadzeniu autka do stanu czystości, który uznam za odpowiedni.

Ale póki co jeżdżenie jedyneczką jest :cool2:

Pozdrawiam,

Piotr

http://i983.photobucket.com/albums/ae312/piskozub/DSC_0947c.jpg
Opublikowano
Witam. Mam na imię Krzysiek, mam 27 i pochodzę z Częstochowy. Od 3 miesięcy jestem posiadaczem E39 528i aut. Powoli staram się doprowadzić auto do mechanicznej "igły", następnie przyjdzie czas na wizualne aspekty. Przygodę z BMW zacząłem od modelu E36 320 Coupe i złapałem Bawarskiego bakcyla. Pozdrawiam.
Opublikowano

witam witam!!!

witam wszystkich na forum!jestem jako staro-nowym uzytkownikiem forum bmw-klub.pl:)

zabawa z bmW zaczela sie jakies 5 lat temu kiedy kupilem pierwsze moje bmw 325 xi 2001:)

nastepnie bylo audi przez chwilke ale jednak wrocilem do bmw.

obecnie posiadam E92 335 xi wer.usa.

wiec sluze pomoca jesli bedzie taka potrzeba!pozdrowionka!

Opublikowano (edytowane)

Siemanko, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E46 320d Touring 2003r. Poprzednio Audi A4 B5 1.6 benz 101kM oraz VW Golf 3 1,9 TD 75kM. Jestem z okolic Wałbrzycha. Czy ktoś w tych rejonach ma interfejs diagnostyczny i w miarę jest z nim obeznany? Potrzebuję odczytać pin do bluetootha. (priv)

Pozdrawiam.

Edit:

Do modułu bluetooth się nie dostałem, choć rozebrałem pół auta :P, natomiast zakupiłem interfejs i odczytałem paskey.

Edytowane przez ZiemniakofeL
Opublikowano
Siemanko, od kilku dni jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E46 320d Touring 2003r. Poprzednio Audi A4 B5 1.6 benz 101kM oraz VW Golf 3 1,9 TD 75kM. Jestem z okolic Wałbrzycha. Czy ktoś w tych rejonach ma interfejs diagnostyczny i w miarę jest z nim obeznany? Potrzebuję odczytać pin do bluetootha. (priv)

Pozdrawiam.

pass key masz na module BT.

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum

Może to zabrzmi dziwnie, ale jestem "pośrednim" użytkownikiem Bmw jak w temacie: ojciec zakupił takowe w kombi dosłownie 2 dni temu Jako że tata jest starszej daty nie ma czasu czytać forum itp. więc to ja zawsze stanowiłem jego wsparcie merytoryczne.

Wcześniej posiadał mercedesa w210 2.2cdi i bardzo sobie chwaliłem uwagi i pomoc kolegów z forum mercedesa, mam nadzieję że spotkam tutaj nie mniej życzliwych ludzi i już się cieszę, że dużo istotnych informacji mogłem znaleźć na forum.

Mam nadzieję, że dział jest odpowiedni, nie mogłem znaleźć takiego z przywitaniem.

Postaram się w niedługim czasie dodać jakieś zdjęcia

Pozdrawiam !

Opublikowano
Witam wszystkich posiadaczy wpaniałej marki BMW nie długo bedee miał BMW E39 520i 150KM może mało koni noo ale musi starczyc wczesniej miałem E36 1.8 113KM M40 . mam pytanko do was jestem z okolic łodzi ,tomaszowa prosiłbym aby ktos mi napisał gdzie i kiedy odbedzie sie najbliższy zlocik zawsze marzyłem zeby jechac :P
Opublikowano
W koncu znalazlem ten temat ;) tak wiec witam wszystkich. Obecnie jezdze biala f10 525xd. wczesniej bylo biale x6 3.5d, a jeszcze wczesniej niebieska hondzina c6g b18c :)
Opublikowano

Witam wszystkich userów!

Wczoraj nabyłem swoją pierwszą bawarkę,trafiła mi się niedroga sztuka do dopieszczenia i powiem Wam,że zakochałem się w dźwieku 6-ściu garów ! :oops:

Wcześniej było kilka FWD,a od wczoraj jestem posiadaczem E34 M50B20.

Pozdrawiam wszystkich !

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników !

Od wczoraj jestem posiadaczem BMW 520d E60. Z czasem postaram się wrzucić dokładniejszy opis oraz zdjęcia auta. Póki co będę miał kilka podstawowych pytań co do samochodu, ale to już w poszczególnych działach.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam,

Jestem Tomek, mieszkam w 3miescie. Zarejestrowałem się tu ponieważ podobają mi się starsze modele BMW no i potrzebuję wiedzy technicznej :)

Opublikowano

Witam serdecznie.

Jestem z okolic Głogowa i od kilkunastu dni posiadam swoja "basie" . Jestem tu mniejszością - jeśli idzie o płeć aleee gdzie diabeł nie może tam babe w BMW pośle :P

Kamila

Opublikowano

Witam,

Jestem szczęśliwym (mam nadzieję że tak już zostanie) posiadaczem BMW z dwulitrowym silnikiem w automacie.

Pozdrawiam,

Adrian

Opublikowano
Witam, od kilku dni jestem posiadaczem BMW. Brałem pod uwagę zakup Audi, bo tej marki autem jeździłem dotychczas - ale skusiłem się na BMW i póki co cieszę się z tej decyzji. Pozdrawiam wszystkich!
Opublikowano

Witam,

po długich rozterkach, stałem się posiadaczem E87. Miała być Honda Civic CTR, ale padło na BMW. Mam nadzieje,mże będzie sprawowała sie bezawaryjnie. :)

Pozdrawiam !