Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Mam nadzieje że niedługo stanę się szczęśliwym posiadaczem bawarskiego cudeńka :mrgreen: wiec pozwoliłem sobie dołączyc do szacownego grona.

Pozostaje mi jeszcze tylko zapowiedzieć zakup żonie :modlitwa: i bedzie po sprawie.

Więc życzcie mi powodzenia. :worried:

Pozdrawiam :dance:

Opublikowano

witam,

jestem całkowicie nowy i zielony, właśnie dopiero zamierzam nabyć BMW 325 TDS..

pozdrawiam wszystkich uzytkowników forum..

Opublikowano

Witam wszystkich

BMW brak, było w latach '90-'93 E-21 czerwone 316 :8) , potem miało być E-30 i nie było :( Teraz posiadam inną marke, która bardzo sobie chwalę ale żeby nie było nie potrzebnych dyskusji nie afiszuje sie :D

acha przed obecnie posiadanym pojazdem miało być E-36 touring

Opublikowano

Witam!

Kupilem sobie wczoraj e38 740i ;-) i od rana bije glowa w mur, bo jak kupowalem to nie wiedzialem co to jest EDC, a eraz juz wiem ile bedzie mnie kosztowala naprawa zawiezenia. ;-)

Pozdrawiam

Opublikowano
... :duh: spóźnione ale czasem tak bywa :D

Witam wszystkich beemkowiczów :D

Swoją beti mam od lipca, czyli grafitowe e-34 shadowline :8) i jest to moje pierwsze bmw. Mieszkam na warszawskim grochowie i staram się przekonać do tej marki wszystkich znajomych(stereotyp o BMW nadal aktualny), druga e-34 biala juz jest :D i w niedługim czasie pojawi się w moim gronie trzecia betka :D

Pozdr.

No i o wilku mowa. Oto jestem. Jest nas 3 ale bedzie wiecej. Napewno :D

Opublikowano
witam wszystkich.juz w poniedzialek przyjedzie do mnie siostra z niemiec z moja bemka e 36 320 bemka kosztowala mnie 1100 euro .przebieg 220 tys km stan ponoc idealny.juz nie moge sie doczekac pozdrawiam wszystkich
Opublikowano

Witam wszystkich posiadaczy :) pisze troszke pozno ale lepiej tak niz wcale :D

moze cos o mojej Beti...jest to moj drugi samochod tej marki-wczesniej bylo e36 318IS a teraz jestem wlasciielem pieknej jak dla mnie e36 coupe 323i. autko kupilem pol roku temu i przeszedlem z nim juz oooogrom problemow! teraz czeka mnie swap ale pomimo trudnosci nie poddam sie i autko zostanie ukonczone no chyba ze ja wczesniej sie wykoncze ;)

Opublikowano

Witam...

Jestem na forum od jakiegos tygodnia ale bylem taki oszolomiony ze nie zdarzylem sie przywitac , tyle tu fajnych tematow o beemach do poczytania :-)

Pozdrawiam i witam jeszcze raz...

Opublikowano

Witam serdecznie forumowiczów.

Mam na imię Grzegorz, posiadam od niedawna bmw e36 1.8 z 1992 roku.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
Serdecznie witam wszystkich miłosników marki,ja nim jestem od paru godzin,własnie wróciłem z za Odry nowym nabytkiem w postaci BMW E30 320i COUPE z 90 roku.Jestem mile zaskoczony autem.Napewno będe korzystał z Waszej wiedzy i podziele się moją.Pozdrawiam serdecznie.Rafał.
Już po E30...teraz szukam...szukam...hmmmm....może E36 325 Cope.
Opublikowano
Witam wszystkich. Jestem z Poznania i obecnie śmigam Hondą Civic Coupe, ale w przyszłym roku mam zamiar przesiąść się na E36 coupe lub cabrio. Na początku tak jakoś ciężko było mi się przekonać do tego auta zwłaszcza, że sporo ludzi tym jeździ, ale po tym jak usiadłem za kierownicą E36 i zostałem kawałek przewieziony zacząłem zmieniać zdanie i chyba jednak zdradzę Hondę z BMW :) Na razie za wiele nie będę się udzielał, a jedynie zagłębię się w lekturę o usterkach i słabych punktach Bawarek :) Raz jeszcze witam :)
Opublikowano
Witam wszystkich, troche pozno, ale jest :mrgreen: mam w planach kupic e39 po lifcie w motorze 2.5 lub 3.0 koniecznie w manualu szkoda tylko ze nijt w innym watku nie chce sie wypowiedziec na temat w/w wozu
Opublikowano

W sumie dosc dawno sie zarejestrowalem ale witam sie teraz

Artur z Belchatowa.

Nie posiadam bmw lecz OOOO A3

http://www.cimoch.org/a3/3_.jpg

Opublikowano

Witam!!

Juz dludo przegladam forum od ponad roku , ale nie rejestrowalem sie wczesniej! Mam 318 tez od roku i jak narazie nie mialem z nia problemow choc silnik m40 ale naprawde ładnie cyka :) Pozdrawiam wszystkich i zycze bezproblemowej jazdy!!!

Opublikowano

Witam wszystkich.

Od paru miesiecy pomykam moja 325i. Jedyne na co moge narzekac to spalanie na miescie.

Pozdrawiam.

http://img506.imageshack.us/img506/476/10057541jf.jpg