Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam na imię Szymon i od 10 lat jeżdżę tymi wspaniałymi autami.

Pozdrawiam

Opublikowano
Witam Wszystkich Uzytkownikow BMW,oraz Osoby z forum.Od kilku miesiecy Jestem Posiadaczem BMW318. Jestem z tego autka okropnie Zadowolony. POZDRAWIAM.D
Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczow , posiadam BMW E87 120d sport z 2006 roku. Licze na pomoc jak i rowniez bede staral sie pomagac jak tylko sie da!!!! :D
Opublikowano
witam wszystkich fanow bmw!! chcialbym sie przywitac,mam na imie sebastian i generlanie nie jezdze takimi autami,ale wiedze ktora wy posiadacie pozwoli mi wybrac auto dla malzonki.
Opublikowano

Witam,

Od wczoraj jestem super szczesliwym posiadaczem E60 520d z 2008 roku. Witam wszystkich !!!!

Opublikowano
Witam wszystkich! Czasem tu zaglądałem i w końcu postanowiłem zabrać głos...
Opublikowano
Witam wrzystkich od 3 lat jeżdze samochodami tej wspaniałej marki, było e36 318is teraz jest e39 528i :D :D :D
Opublikowano
witam wszystkich serdecznie :D od tygodnia jestem posiadaczem BMW E36 318i . po 6 letniej przygodzie z VW jak narazie jestem bardzo zadowolony z BMW i mysle ze caly czas tak bedzie :cool2: pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Opublikowano

Witam Wszystkich

Po kilku latach rozłąki z marką BMW (a było to e36 325i), wracam na łono rzędowej sześciocylindrówki i zaczynam poszukiwania 330i :-)

Pozdrawiam Forowiczów