Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich!

Od 4 miesięcy użytkuję BMW E60 535D.

Jest to najlepsze auto jakim kiedykolwiek jeździłem.

Poza trzeszczącymi na naszych bezdrożach niektórymi elementami tapicerki, nie zauważyłem na razie żadnych mankamentów.

Jestem b.zadowolony z tego autka.

Opublikowano

Witam wszystkich od miesiąca jezdzę bmw 5 chciałabym się conieco o nim(o aucie :) dowiedzieć!

Mam nadzieje ze odpowiecie na kilka moich, być moze dla was oczywistych, pytań jak coś nie denerwujcie się na mnie z góry przepraszam jak coś namieszam ! pozdrawiam ciepło Marika

Opublikowano

Witam wszystkich,

od 2 tyg. jestem posiadaczem swojego pierwszego BMW, wybór padł na model e46 z 2004r. z jednostką napędową M47N [aut.]. Na dzień dzisiejszy jestem mega zadowolony z zakupu i licze że na tym forum będę miał okazje dowiedzieć się dużo ciekawych rzeczy i rozwiać swoje ewentualne wątpliwości dotyczące mojego auta o ile takie się pojawią.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Witam miłośników i użytkowników marki BMW.

Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem czarnej E46 320d z 2004. Na razie jestem bardzo zadowolony z tego auta i mam nadzieję, że tak zostanie.

Andrzej

Opublikowano

Witam wszystkich "prowadzących" BMW!!!

Moja śliczna to e39 2,5tds 1998.

Jako właścicielka mojego kolejnego autka BMW mogę powiedzieć, ze jest to niezastąpiona marka :)

Pozdrawiam ...

Opublikowano

Witam Wszystkich Użytkowników!

Zgodnie z tradycją tego forum pragnę się przywitac i pozdrowić Wysztkich użytkowników!. To moja pierwsza przygoda z ta marką ale już wiem że nie ostatnia :) . Miesiąc temu nabyłem 116. Ciesze się że jest takie forum, bardzo fajnie się je czyta i mozna znaleźć bardzo wiele ciekawych informacji.

Pozd

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników Bmw, jestem posiadaczem 320d touring od miesiąca.

Jeszcze raz gorąco pozdrawiam, mam nadzieję że mój wkład w społeczność tegoż forum będzie jak najbardziej konstruktywny.

Pozdrawiam, Maciej z Białegostoku.

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Właśnie stałem się posiadaczem mojego pierwszego samochodu, oczywiście BMW :) a dokładniej e34 2.0 24V M50 :)

Pozdrawiam, Maciek z Koszalina :)

Opublikowano

Witam wszystkich !

BMW E46 320 TDA Compact kupiłem jakieś 3 miesiące temu. Jest to pierwsze moje auto tej marki w życiu i muszę przyznać, że jestem bardzo miło zaskoczony. Wspaniałe auto którym bardzo lubię jeździć.

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam na imię Robert i od niedawna jeżdżę BMW E60 530d :mrgreen:

http://img396.imageshack.us/img396/9259/19415hz1.gif

http://img201.imageshack.us/img201/9973/dsc00909zuy.jpg

Opublikowano

witam serdecznie,

od wczoraj jestem szczesliwym posiadaczem auta najlepszego producenta na swiecie :8)

Jest to moje pierwsze BMW, dlatego licze na Wasza pomoc w razie (odpukac) problemow.

Pozdrawiam!