Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów mam na imię Piotr . Jeżdżę e34 540i manual . Zarejestrowałem się na tym forum bo zależy mi na fachowych poradach związanych z mechaniką i nie tylko.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam wszystkich!

Od niedawna jestem wlascicielem bmw e46 320d touring2003r

i jest to moje pierwsze bmw. mysle ze bede zadowolony.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano
Witam mam na imię Paweł jestem z Poznania i aktualnie poszukuje mojej bawarki:) interesuje mnie 330d touring:P pozdrawiam wszysykich!
Opublikowano

Witam wszystkich!

Od kilku dni stałem się posiadaczem mojego pierwszego BMW - e39 528i 1996

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano

Witam

Nazywam się Karol i jestem z Łodzi. Od niedawna jestem posiadaczem BMW e36 316i compact. :)

Pozdrawiam!

http://img837.imageshack.us/img837/3526/5vk4.jpg
Opublikowano
Witam wszystkich, kultura wymaga aby się przywitać więc WITAM. Jestem posiadaczem 320d touring, jak doprowadzę wszystko do porządku chętnie się zaprezentuję. Tym czasem pozdrawiam
Opublikowano
Cześć wszystkim forumowiczom ;). Od pewnego czasu jestem znowu posiadaczem BMW (tym razem e36 1.8 sedan, kilka lat temu bylo e21 1.8). Mam nadzieje, że bede mógł wam w czymś pomóc ale i licze na wasza pomoc w razie potrzeby. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy BMW.
Opublikowano
Pozdrawiam wszystkich użytkowników BMW.Od tygodnia jestem posiadaczem E60 520d,które zastąpiło AUDI A4 B7.AUDI przejechałem 100tyś od nowośći nie było nawet jednej usterki (2,0TDI 140PS).Zobaczymy jak będzie tutaj mam nadzieję,że się nie zawiodę.
Opublikowano
Witam wszystkich. Od paru dni jestem posiadaczem bmw e39 528. To jest moje pierwsze auto tej marki i powiem wam,że jak sie przesiadłem z vectry b na BMW na mojej twarzy zagościł szeroki uśmiech :D pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczow moje autko mam dopiero od czterech lat mimo wymiany trzy razy glowicy raz rozrzadu i dwa razy sterownika nagrzewnicy i klimy nie wyobrazam sobie jazdy innym autem
Opublikowano

Witam!

Często odwiedzałem tą stronę jednak nadszedł czas aby wziąć udział w jej tworzeniu :D

pozdrawiam wszystkich użytkowników i fanów aut BMW.

Moje autko to BMW e30 1.8is (m42).

Opublikowano

Witam mam na imie Symon i jestem z Suwałk

Miało być Audi jest BMW e46 320d 150km , mam nadzieje ze bede zadowolony :)

Odważni nie żyją wiecznie...ostrożni nie żyją wcale...

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!

Opublikowano
Ja też się przedstawie Jestem bratem jednego z forumowiczów (M-Technica) do tej pory nie zarejestrowalem sie bo pisalem z jego konta :twisted: No ale coz wkoncu trzeba bylo sie pokazac :wink:
Opublikowano

Witam serdecznie :wink:

Dosłownie od kilku dni jestem właścicielem pierwszego auta - E46 Compact zza zachodniej granicy. Jest to 316ti z 2001 roku z ubogim wyposażeniem, ale ogromnym potencjałem. Jak przybędzie gotówki, to będę inwestował :)

Pozdrawiam,

throzz

Opublikowano

Siema wszystkim.

Jestem Dawid, mam 18 lat i mieszkam w Tarnowie. W prawdzie nie mam jeszcze samochodu, ale przymierzam się do kupna e36, mam nadzieję, że się uda i zostanę tu z wami dłużej.

Bless you!

Opublikowano
Witam szanowne grono, auto już znalazłem, obecnie oceniam stan, mam nadzieję, że będę dumnym posiadaczem Bawarki :)
Opublikowano
Witam wszystkich forumowiczow.Jestem posiadaczem e36 318i w automacie,to moja pierwsza beemka.Od niepamietnych czasow jestem fanem bmw,od zawsze bardzo mi sie podobaly,pozdrawiam
Opublikowano

Witam

Jestem posiadaczem od tygodnia E60 525i.

Ostatnie 2 lata jeździłem A6 Quatrro i przyszłą pora na Bete zresztą nie pierwszą w moim życiu..jakieś 15 lat temu pierwsza była roczna E36 na sportowym zawiasie pozniej 524 td i 525i też na sport zawiasie.

Po latach wróciłem do Bawarki ale do Audi nadal mam też sporo szacunku :wink:

Opublikowano

Witam, mam na imię Przemek :wink:

nadszedł okres w moim życiu kiedy sprzedałem swoje pierwsze autko (corsa b) i przymierzam się do e36 325 Coupe ;) (jestem w nie zapartzony jak w obrazek) :norty:

pozdrowienia dla całej społeczności :cool2: