Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Michał, kolejny forumowicz z Lubelskiego, stały czytelnik od dłuższego czasu, ale dziś zdecydowałem się zarejestrować. Pozdrawiam.

A i jestem przed kupnem pierwszego bmw. :)

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie ! Tak sie zastanawaiałem czy jest gdzieś wlasnie taki temat i wreszcie znalazłem - przypadkiem :) Pozdrawiam wsystkich !
Opublikowano

Witam.

Od dwoch tygodni jestem posiadaczem jedyneczki 116i. Zapewne bede mial wiele pytani z jej uzytkowaniem zwiazanych ;)

Pierwsze z nich- jak sprawdzic jaki dokladnie mam model?(E cos tam)

Opublikowano

Witam nowych kolegów!

:handshake: :handshake:

Odnośnie pytania to BMW serii 1 posiada takie oznaczenia:

* BMW E81 - (2004-2011) 1 Series 3 Drzwi Hatchback

* BMW E82 - (2004-2011) 1 Series Coupe

* BMW E87 - (2004-2011) 1 Series 5 Drzwi Hatchback

* BMW E88 - (2004-2011) 1 Series Kabriolet

* BMW F20 - (2011) 1 Series

Pozdrawiam!

Opublikowano
Hej wszystkim, Łukasz z tej strony :wink: Ze względu na samą w sobie pasję - motoryzację, a także na mój obecny środek transportu postanowiłem trochę bardziej zainteresować się marką BMW i myślę, że czeka mnie owocna przyszłość zarówno z autem, które jak na razie jest OK oraz solidna doza wiedzy i rozrywki, które zapewni mi te oto Forum i vice versa :D
Opublikowano
Witam wszystkich. Od 2 tygodni jestem posiadaczem drugiego w życiu BMW , 1 to było E30 , czarna touring, teraz też touring ale większa E39. Jak dla mnie touring jest piękny !
Opublikowano
Witam.Od kiedy pamiętam jestem miłośnikiem marki bmw, ale ze w życiu rożnie bywa dlatego dopiero od niedawna stałem się posiadaczem serii 3 e46. Autko wymaga zabiegów mechanicznych i wizualnych ale dzięki forum mam nadzieje wszystko pójdzie sprawnie. Pozdrawiam
Opublikowano
Witam, Łukasz z tej strony :) 25lat z Zebrzydowic - woj. Ślaskie ( droga miedzy jastrzebie zdroj a cieszyn ) posiadaczem mojej 118d z 2006 jestem od marca :) wprawdzie autko nie jest na wypasie jak wasze ale nie dysponuje duza kasa :) a trafila sie okazja i kupilem sobie beemke ;p
Opublikowano
Witam, Łukasz z tej strony :) 25lat z Zebrzydowic - woj. Ślaskie ( droga miedzy jastrzebie zdroj a cieszyn ) posiadaczem mojej 118d z 2006 jestem od marca :) wprawdzie autko nie jest na wypasie jak wasze ale nie dysponuje duza kasa :) a trafila sie okazja i kupilem sobie beemke ;p

Łukaszu... nie musi być super wypas... tylko musisz być zadowolony.

E30, E36, E60, E87, F48

Opublikowano
Witam wszystkich serdecznie :D

Od Kwietnia 2010 jestem szczęśliwym posiadaczem BMW 118d z 2009 roku.

Rewelacja na najwyższym poziomie !!! Pozdrawiam i czekam na opinie :)

O, dopiero teraz zauważyłem na zdjęciach, że kolega ze Szczecina :)

Opublikowano

Cześć wszystkim!!!

Mam na imię Emilka,powiem wprost-kocham moje BMW ale niestety w ogóle sobie z nim nie radzę.Mam jednak nadzieję,że tutaj dużo się nauczę i zasiegnę fachowych rad.Pozdrawiam.A tak na marginesie zaczyna mi się tu już podobać!

Opublikowano
Cześć wszystkim!!!

Mam na imię Emilka,powiem wprost-kocham moje BMW ale niestety w ogóle sobie z nim nie radzę.Mam jednak nadzieję,że tutaj dużo się nauczę i zasiegnę fachowych rad.Pozdrawiam.A tak na marginesie zaczyna mi się tu już podobać!

Cześć Emilka :)

PS Aniu, masz koleżankę :) przekonaj "nową" na spocik :)

Opublikowano
łelkom :lol:

Tomek

Używane części do komputerów .

http://img409.imageshack.us/img409/6589/mkbmw.gif

Opublikowano
Witam wszystkich fanow marki.Od kilku tygodni jestem posiadaczem e36 318i rocznik '96.Wybor calkiem zamierzony jako,ze wczesniej byla e39,ktora niestety dokonczyla zywota z powodu awari steptronika.

Death is easy-You don't have to do anything.Life is that You have to face.

bylo e39 m52b20,e39 m52b25TU,e39 m52b25,e36 m43b18,e39 m52b20TU,e39 m52b28TU,e46 m43b19TU