Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich! Jestem miłośnikiem BMW, ale aktualnie nie jeżdżę pojazdem tej marki. Zajmuje się sprzedażą części do BMW, głównie E30, E36 i E34. Poleca się :D Paweł
Opublikowano
Witam wszystkich! Jestem miłośnikiem BMW, ale aktualnie nie jeżdżę pojazdem tej marki. Zajmuje się sprzedażą części do BMW, głównie E30, E36 i E34. Poleca się :D Paweł

Szczerze polecam :) MArcin Słupsk.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
Witam Serdecznie, pochodzę z mazur, aktualnie nie posiadam żadnego BMW, ale jestem w trakcie poszukiwań e30 w dobrym stanie. Myślę, że przydam się czasem na forum :)
Opublikowano

Witam wszystkich!

Od września b.r. jestem posiadaczem BMW E39 520i touring wiec postanowiłem wstąpić w wasze szeregi. :D

Wcześniej jeździłem VW golf III :mad2:

pozdrawiam;

Opublikowano

Witam !

Właśnie zakupiłem BMW E46 318d 2003r, stąd też postanowiłem wzbogacić swoją wiedzę na temat tej marki i zarejestrowałem się :)

Pozdrawiam !

Opublikowano

Witam wszystkich!

Od dawna działam na różnych forach poświęconych Mercedesom pod takim samym nickiem bo aktualnie jeżdżę MB 190E 2.6 (bez LPG). Od jakiegoś czasu - mniej więcej kiedy zacząłem szukać W126 500 lub 560 - przypadkiem trafiłem na ogłoszenia dot. E32 no i teraz mam wielką chęć stać się posiadaczem np. takiej 740. Pomożecie?!

Zwykle jestem aktywnie pomagający ale na początku trochę się popytam ;-).

Pozdrawiam, Łukasz

Opublikowano

Witam serdecznie.

Jak widac, jestem nowy. Przymierzam sie do zakupu BMW E46.

Zarejestrowalem sie na forum, by przed wyborem wersji zasiegnac informacji na temat owego auta...

Darek

F30 330i, 252 hp, xDrive, 2017
Opublikowano

Witam.

Posiadam od 2 miesięcy piękne E39 520D Turing, ale nadal poszukuję upragnionej E34

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam

Po małej przerwie z jazdą BMW znowu nabyłem samochód tej marki.Mieszkam w Dani już 3lata i niestety tutaj samochody są kosmicznie drogie,dlatego teraz kupiłem BMW 316 e-36 z rok.93 ale w ładnym stanie i jestem bardzo szczęsliwy.Poza jazdą BMW pracuję jak i jestem-mechanikiem,managerem mojego syna który jeżdzi w dani na mini żużlu.Pozdrawiam wszystkich na forum!!! :D

Opublikowano

Jako świerzak na tym forum chciałem się przywitać ze Wszystkimi...

Aktualnie nie posiadam BMW lecz w planach mam kupno E46.Przez ten czas mam nadzieję, że uda mi się pomyśleć nad jak najbardziej odpowiednim dla mnie silniczkiem.

Pozdrawiam wszystkich chłopaków...

Opublikowano
Siemka wszystkim. Jestem wielkim fanem marki a forum czytalem jak dotad anonimowo ale nadszedl czas by sie ujawnic. A wiec mam 24lata urodzilem sie i wychowalem w Poznaniu lecz osiadlem juz dwa lata na Bavarii mieszkam w malej miejscowosci Postau pomiedzy Dingolfingiem a Landshutem (100km od München) jestem kierowca ciezarowki (SCANIA P280 2008r)w swoim zy
Opublikowano

Witam wszystkich.

Nigdy wczesniej nie odwiedzałem forum ale postanowiłem to zmienic i wymienic sie informacjami o bawarkach

Od ponad miesiaca jestem posiadaczem e38 730i z 1994r.

Miałem w niej pare rzeczy do zrobienia po kupnie ale juz chyba wszystko jest opanowane

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich!

Od jakiegoś czasu jeżdżę E46 320d. Z pomocą forum staram się rozwiązywać pojawiające się (drobne) problemy. Jak tylko się trochę podszkolę postaram podzielić się zdobytą wiedzą.

Pozdrawiam

Opublikowano

Cześć

Witam wszystkich. Mam na imię Jacek (Jaco :wink: ) i od Grudnia 2008 jestem szczęśliwym posiadaczem BMW E46 318 Coupe z 2001r. Jest to moje pierwsze E46 także będę wdzięczny za pomoc i udzielenie fachowych porad na jego temat.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam na imię Paweł. Nie wiem czy można istnieć na forum gdy się nie ma jeszcze BWM bo nie do końca przeczytałem reg.

A więc tak... Co tu dużo pisać, szukam po prostu 320 e46 i mam też nadzieję że dostanę tutaj fachową poradę na co uważać żeby dobrze kupić.

Jako że miałem kiedyś e36 nie przestałem myśleć o tej marce. Jeszcze raz witam i pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
Witam wszystkich

Mam na imię Paweł. Nie wiem czy można istnieć na forum gdy się nie ma jeszcze BWM bo nie do końca przeczytałem reg.

Oczywiście że można :wink: Witamy serdecznie i życzymy udanego zakupu :cool2:

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano

WITAM WSZYSTKICH FORUMOWICZOW

od 3 miesiecy jestem szczesliwym posiadaczem e39 528i touring 99r i wlasnie stwierdzilem razem z zona ze juz niechcemy innego autka niz BMW

Opublikowano

Witam wszystkich zapalonych posiadaczy BMW.Sam mam E46 i autko jest na prawdę ekstra zarówno w kwestii prowadzenia,wyglądu jak i wykończenia.

Pozdrawiam wszystkich