Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako nowy na forum chciałem się przestawić i przywitać.

Krzysztof, 25 lat, mieszkam we Wrocławiu gdzie pracuje nad uzyskaniem doktoratu z chemii.

Odkąd skończyłem 15 lat zawsze chciałem mieć BMW i wygląda na to, że ta chwila jest już bardzo blisko. :D Serdeczne podziękowania dla każdego, kto poświęcił swój czas na posty dotyczące porad przy zakupie. Ucieszyłem się, kiedy znalazłem taki wątek na forum.

Mam prośbę do forumowiczów z Wrocławia i okolic by odezwali się do mnie na gadulcu w celu złapania kontaktu, ewentulanego pokazania na ich wozach na co trzeba zwrócić uwagę kupując BMW.

Za wszelkie porady, będę niezmiernie wdzięczny.

Opublikowano
Witam wszystkich użytkowników forum. :) Od paru dni jestem szczęśliwym posiadaczem BMW 316i E36 z 93 rocznika. 8) Jest to mój pierwszy kontakt z tą marką i przyznam, że mnie dosyć fascynuje. :P Zobaczymy jak będzie później. Na razie pozdrawiam innych userów i życzę miłych przygód debiutantom, takim jak ja. :cool2:
Opublikowano
Czesc jestem szczesliwym posiadaczem BMW serii 3 od 8 miesiecy. Wczesniej jezdzilem japonczykami i dlatego stracilem kilka lat, ktore moglem milo spedzic kupujac odrazu BMW. Pozdrawiam wszystkich
Opublikowano
witam wszystkich posiadaczy BMW, dla mnie juz nie ma innej marki na ktora mogl bym sie przesiasc, a mialem sporo aut, dopiero wsiadajac do bmw stwierdzilem ze to jest TO :D
Opublikowano
No ladny gips :duh: zapomniale sie przywitac :mad2: Wiec spoznione "witam" :mrgreen: Jestem ze Szczecina i wlasnie przezywam fascynacje moja pierwsza bunia :mrgreen:

BMW - Bedziesz Mial Wrazenia

Pozdrawiam

Reaven

Opublikowano
Witam wszystkich mam 19 lat i za jakieś pół roku zamierzam sobie kupić swoje wymarzone BMW. Bedzie to E36 pewnie 320i a moze 325i :twisted: Dlatego im bliżej kupna bede miał pytania do was ale to jeszcze sporo czasu :) Pozdro dla wszystkich mam nadzieje że mnie przyjmiecie do waszego grona :cool2:
Opublikowano

Witam

Jestem nowy na forum (no może nie do końca, bo czytam was już 6 miesięcy), ale to mój pierwszy post. Więc pozdrawiam wszystkich miłośników BMW.

Od dwóch tygodni jestem posiadaczem 211 konnego, dwu tonowego (no prawie) zielonego „potwora” jakim jest BMW 735.

Mimo tego że samochód opuścił fabrykę w Bawarii 89’ roku robi niesamowite wrażenie. I to nie z powodu sylwetki (choć i ten element został dopracowany perfekcyjnie :D ).

Żeby pokochać ten samochód, to wystarczy się nim przejechać. Kto raz usiądzie za kółkiem tej maszyny, to już zawsze każdy następny samochód będzie porównywał do BMW. I co tu dużo mówić raczej słabo wypadnie konkurencja :D . Pomruk 3,5 litrowego silnika, no właśnie nie klekot, nie warczenie, a właśnie mruczenie silnika (mnie osobiście przypomina mruczenie zadowolonego lwa), człowiek słysząc ten dźwięk bez problemu wybacza 15 litrów spalania na setkę. Hmm muszę się przyznać że przestałem słuchać radia.

Ups :oops: miałem się tylko przywitać, a nie rozpisywać.

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

jestem nowy na forum i jeszcze nie mam swojego BMW, no ale mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu, no moze za 2 bede juz go mial. Wczesniej mialem celice, ale rozbilem... Poza tym zawsze chcialem auto tylnionapedowe. Dlatego mam pytanko: chce kupic E34, tylko zastanawiam sie z jakim silnikiem (bo mam zamiar troche powykorzystywac tylni naped...) czy 520 nie jest za slabe?? czy 525 wystarczy? Moze byly juz takie pytania na forum ale jakos nie moge znalezc.

B L A G A M P O M O Z C I E ! ! ! ! !

z gory dzieki

Opublikowano
Witam wszystkich maniaków samochodowych, a w szczególności tych, którzy nie mogą normalnie funkcjonować bez BMW... Ja jeszcze nie mam auta tej marki ale się do niego przymierzam. Chciałbym kupić jakąś mała trójkę, najlepiej E30 ale jeszcze się waham pomiedzy jakims golfem... (wiadomo... względy finansowe :/)
Opublikowano
Witam wszystkich, od 2 miesiecy mam e34 525 24v. Zakochalem sie w niej, mimo to ze byla w oblesnym stanie. Ale ja o nia zadbam. mam nadzieje ze mi w tym pomozecie.
Opublikowano

witam wszystkich wlascicieli i pasjonatow tej pieknej marki. Jakies 3 tygodnie temu zakupilem sobie E46 przywiezione ze szwajcarii. Dopiero pare dni temu wyruszylem na pierwsza przejazdzke i poprostu wymieklem. SIlniczek oczywiscie 2,8 , tak wiec wrazenia z jazdy sa piorunujace.

pozdrawiam wszystkich forumowiczow

Opublikowano

Witam Wszystkich,

niestety jeszcze nie posiadam BMW choć w zasadzie to i może posiadam,jeśli BMW zinterpretować jako Bardzo Mały Wóz to napewno mój się zalicza :lol:

pozdrawiam

Zmrol

Opublikowano

Witam jestem nieNowy, no ale teraz sie melduje zza kółka

e34 540i manual z M-pakiecie.

Jak na razie rozpoznaje auto, i leje wache w ilościach dość znacznych....

Opublikowano

Podrawiam wszystkich fanów BMW a siódemek w szczególności

:D

Aktualnie jestem posiadaczem chipowanej E32 730i M30 B30 z 5 cio biegowym manualem :mrgreen:

Opublikowano
witam wszystkich stalych forumowiczow. juz jakis czas przegladalem Wasze forum ale dopiero od dzis stalem sie czlonkiem tego forum. jak narazie nie posiadam jeszcze mojego wymarzonego E36 ale z dnia na dzien moze sie to zmienic :norty:
Opublikowano

Witam wszystkich ...

Dawno temu "rekin" w 1,8 teraz wymarzona e30 w 2,5i powtórka z rozrywki :cool2: ... fajnie jest poznać miłośników, zapalenców i wariatów BM'ek, więc POZDRAWIAM SERDECZNIE

Opublikowano

Witam serdecznie. Od paru tygodni posiadam bmw 328i coupe 97r Zawsze fascynowała mnie ta marka.Miałem kiedys e-34 520i ale przesiadlem sie na niewlasciwą markę czyli VW i to golf. Teraz nastąpił powrót do bmw i znów wiem co to jest przyjemość z jazdy.

Pozdrawiam wszystkich

Opublikowano
Witam!! Od dwóch miesiecy jestem super szczesliwym posiadaczem 520i 24v 1991r automat, która to kupiłem po oględzinach z kolega "barto" (pozdro!!) udzielajacym się na forum. Kolega ów odradzał wprawdzie automata do silnika 2,0 ale wygląd mojej wybranki zrobiłswoje :lol: Od wozu nie wymagam super sportowych osiagów więc jestem zadowolony no i zostaje jeszcze wolna prawa ręka :D
Opublikowano
Witam jestem krzysiek od miesiąca jestem szczęsliwym posiadaczem BMW 525tds e39.
Opublikowano

Witam,

Jestem posiadaczem 540i e-39 i jest fajnie.

Wczesniej była poprzednia piatka.

Też było cool. 8)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.

:hand:

Opublikowano

DZIEN DOBRY!!!

Chcialem sie przywitac, obserwuje to forum od paru miesiecy (od kiedy poznalem sie z Moja Betty), ale jakos dopiero teraz tu przystapilem.

Mam nadzieje, ze swoja obecnoscia na Forum tez moge sie nieco Wam przysluzc.

Marek / BMW E34 520 M50

Opublikowano
Witam , nazywam się Tomek , od początku czerwca jestem posiadaczem BMW 520i E34 z 89 roku , mieszkam we Wrocławiu , podoba mi się to forum i oglądam je kilka razy dziennie ;)
Jeśli nie idzie na siłe , trzeba użyć jeszcze większej siły