Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam ponownie, zarejestrowałem się już ponad 2 lata temu, ale wtedy nie padło na BMW, jezdziłem Audi, a teraz z powrotem pojawiło się smigiełko z przodu

a konkretnie Bmw E46 325i sedan '01 :)

zdjęcia umieszczę niedługo.

pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Witam , a skąd takie przejście na śmigiełko z OOOO ? żle się Audi chyba nie jeżdzi a i wygląd ma ładny

Opublikowano
witam ponownie, zarejestrowałem się już ponad 2 lata temu, ale wtedy nie padło na BMW, jezdziłem Audi, a teraz z powrotem pojawiło się smigiełko z przodu

a konkretnie Bmw E46 325i sedan '01 :)

zdjęcia umieszczę niedługo.

pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Witam , a skąd takie przejście na śmigiełko z OOOO ? żle się Audi chyba nie jeżdzi a i wygląd ma ładny

hmm, szczerze to szukałem audi, ale po oglądaniu kolejnych "perełek" które były tak styrane, trafiło się w ręce ładne nie umęczone E46 , przejechałem się i wiedziałem że chce je mieć i kupiłem :)

dopiero mam 2 tygodnie ale nie żałuję, wcześniej miałem R5 w Audi a teraz jest R6 , a to jest to :)

pozdr.

Opublikowano
również szukałem Audi bo wcześniej miałem tylko teraz szukałem A6 z 2002r i nie dało rady , albo drobie albo paść i zdecydowałem się na E46 , fakt że trochę cisnawe ale jak już trzeci rok jeżdżę to oznacza zadowolenie
Opublikowano

oj chyba sie nie przywitalem ;)

Radek (wymiennie) Konrad

Warszawa

Kiedyś (lata 90te) 316i '91 sedan

Obecnie

BMW 316i E36 Compact M43 (sprowadzalem od francuskiej babci)

WITAM

Opublikowano

Witam!

Od marca regularnie czytam to forum, i sledze oferty sprzedazy interesujacego mnie modelu, dopiero dzis postanowlilem sie zarejestrowac.

Mam nadzieje ze juz w niedlugim czasie dolacze do grona posiadaczy BMW ;>

Od 4 lat kulam sie 306, w koncu przyszedl czas na zmianę.

Vote for Change!

Opublikowano
Witam, jestem z okolic Pszczyny, od dwóch miesięcy powożę e46 320d, wcześniej cienias 700 i seico 900. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów dzięki którym tyle dowiedziałem się o mechanice w moim śmigiełku...
Opublikowano

Witam wszystkich,

co prawda nie mam jeszcze swojej upragnionej bmki, ale niedlugo mam nadzieje to sie spelni, pozdrawiam wszystkich posiadaczy auta z "tym czyms" :)

Opublikowano

Witam serdecznie!!

Swojego cudeńka z Bawarii jeszcze nie mam, ale mam nadzieje że dzięki radom z tego forum za niedługo stanę się szczęśliwym posiadaczem ;-)

Pozdro dla Wszystkich!

Opublikowano

Witam serdecznie

od kilku dni jestem wlascicielem E46 z 2000 w sedanie - 320D - 136 KM

poprzednio

opel corsa - ford fiesta - honda civic i mazda 626

przesiadlem sie na niemiecki wytwor :) i zobaczymy co sie bedzie dzialo ..

forum czytam i czytac bede

skarbnica wiedzy

pozdrawiam piszacych - moderujacych i czytajacych

qidd

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów,

Wczoraj stałem się szczęśliwym posiadaczem moje pierwszej BeMki, jest to mój pierwszy samochód z napędem na tył.

Mam nadzieję, że uzyskam odpowiedzi na niektóre nurtujące mnie pytania, a sam postaram się również udzielać pomocy innym.

Pozdrawiam,

Zalip

:)

Opublikowano
Witam wszystkich na forum. Mam od niedawna e30 320i coupe jeździłem nią już wcześniej bo kupiłem ją od brata ;P narazie wszystko ok tylko mogła by troche mniej palić :)
Opublikowano
Witam, od pól roku jestem właścicielem 320d z 03r. Od tego czasu trochę miałem przygód z tym właśnie autkiem i w miarę możliwości postaram się podzielić z wami moimi spostrzeżeniami.
Opublikowano

witam wszystkich!

od kilku tygodni jestem posiadaczem E32 735i z 1989 roku.

Od 5ciu lat jestem też właścicielem poczciwego VW1300 (garbusa) z 1970r.

Przeszukując forum, znalazłem już kilka pomocnych rad i wiadomości, za które dziękuję;)

Opublikowano
Nie wiem czy mam sie przywitac na tym forum,czy pochwalic :?: :!: :twisted2: Lepiej to pierwsze WITAM WSZYSTKICH,a w szczegolnosci "Pana w kasku" :mrgreen: :oops: :wink: :clap:
Opublikowano
Od wczoraj rowniez jestem posiadaczem BMW,bylo sporo innych marek w zyciu,jedne wspominam lepiej (np.Audi) inne gorzej (np.MB) teraz przyszedl czas na wyprobowanie bawarskiej mysli technicznej :twisted:
Opublikowano

witam wszystkich.

niedlugo dolacze do grona posiadaczy bmw, ale przed tym faktem chcialbym sie popytac o kilka spraw zwiazanych z autami tej marki, tak wiec witam sie z wszystkimi i licze na wasza pomoc.

pozdrwiam

Opublikowano

Witam wszystkich :!:

Od 3 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem wymarzonego e46 320d :D

Pozdrawiam "starych" wyjadaczy :modlitwa:

Opublikowano

Witam wszystkich

Od miesiąca stałem się posiadaczem czarnej e39 530d touring.

Jest to moje pierwsze spotkanie z BMW, mam nadzieje że mnie nie zawiedzie. Ciągle jestem w ciężkim szoku pod wpływem możliwosci tego auta... :modlitwa:

Opublikowano

Witam, szukam swojej pierwszej beemki E90 320d poprzednio jezdzilem honda civic type r (235KM) ale niestety ze wzgledow ekonomicznych musze sie przesiasc w cos wolniejszego ale mam nadzieje ze komfort jazdy mi to wynagrodzi :)

Pozdrawiam!