Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

AdminOld

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem nowym członkiem forum.Moja pasją od małego chłopca jest tylko jedno auto...Oczywiście chodzi o BMW.Marzę o mojej pierwszej laleczce z pod znaku "śmigiełka" i mam nadzieję,że już w niedługiej przyszłości spełni się moje marzenie z dzieciństwa :wink: Liczę na to,iż starsi "doświadczeni " koledzy z forum pomogą mi w pogłębianiu wiedzy na temat BMW.

Pozdrawiam.

Witam,

jestem użytkownikiem BMW od dwóch lat, najpierw miałem E21 318, który zaskakiwał mnie swoją niezawodnością. Oprócz tego miałem Porsche 924 i nagle nie wiedzieć czemu kupiłem trzecie auto - E32 735i w kolorze diamantschwartz metallic i z manualem. Nie było już tak niezawodne, ale urzekało komfortem, więc sprzedałem rekina i użytkowałem przez ponad rok E32. W między czasie kupiłem E30 320i do zabaw zimą, ale po kilku miesiącach się z nim rozstałem. Aktualnie zbieram fundusze na E38, które planuje zakupić po wakacjach :8) Pozdrawiam serdecznie wszystkich miłośników tej marki!

Witam wszystkich posiadaczy i użytkowników BMW.

Od kilku tygodni jestem posiadaczem E46 320d.

Niestety ponieważ przebywam za granicą jeszcze nie widziałem jej w realu :? .

Ale już w piątek ruda bestia wyjedzie na drogi :D

Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie :twisted:

Zgodnie z sugestią kilku osób w tym wątku osoby nowe mogą się przywitać ze społecznością naszego forum. :D

Jednocześnie uprasza się o nieodpowiadanie na te powitania. Szkoda miejsca na serwerze, a kilka / kilkanaście / kilkadziesiąt odpowiedzi o treści "cześć", "witamy na forum" itd. chyba nie ma większego sensu. Dlatego będę takie posty usuwał.

Chciale podziekowac za zyczenia dla wszystkich uczestnikow forum oraz dla zalogi sterujacej te forum spoko73