Skocz do zawartości

Jestem nowy. Witam na forum!

AdminOld

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Kocham leciwe auta i motorki. Auta tylko z napędem na tył... (no jeszcze 4x4). Właśnie stałem się posiadaczem E21 316 1,8 '81 na gaźniku (90 kucyków) i 320 '80 na części do tej pierwszej. To moje pierwsze BMW (nie licząc króciutkiego epizodu z E34 535i), ale podobają mi się ich pyski :D :D :D

I ja witam Wszystkich serdecznie. Miło mi że zaistniałem na tym forum miłośników marki BMW.

Przy okazji wspomnę o moim samochodzie: białe e32 730i V8 z 1992 w stanie niezłym (mam nadzieję że doprowadzę go do perfekcji).

Jeszcze raz witam Wszystkich - Adam :) :D

Witam wszystkich

przymierzam się do kupna wymarzonego BMW i na tym forum poczytałem i dowiedziałem sie wielu ciekawych rzeczy mam nadzieje ze wasze uwagi i spostrzezenia pomoga mi w kupnie auta i ze zauwaze to co inni zwas zauwayli zapozno cenie i szanuje wasze rady, mam nadzieje ze kiedys i moje spostrzezenia sie komus przydaja.

jeszcze raz was witam z mysla ze zostane niedlugo jednym z was

pozdrawiam i dosiego roku życze

Witam wszystkich.Od kilku dni jestem bardzo dumnym posiadaczem BMW e30 z silnikiem 2.4td :D Samochód jest delikatnie uderzony z przodu ale kupiłem go za naprawde niewielkie pieniądze.Najsmieszniejsze jest to ze autko stalo na pomorzu a ja jestem spod stolicy i zeby je przywiezc musiałem smignac laweta 450km.A zeby bylo jeszcze smieszniej jechałem w ciemno(wiadomo jaka jest rozmowa przez tele :? )ale naprawde opłacało sie.Samochodzik poza tym jednym uderzeniem nie byl nigdy bity a rdze to naprawde ciezko na nim znalezc.Postaram sie aby to BMW znowu przezylo swoja druga modosc. Takie piekne autko zasługuje na duzo ciepła i troski dlatego pewnie bede meczył wszystkich forumowiczów jak nie bede czegos wiedzial.Pozdrawiwm wszystkich prawdziwych miłosników BMW.

• Zasłużeni forumowicze

Witam wszystkich bez wyjątku fanów BMW :) Już od dość dawna z zaciekawieniem zagłębiam się w treść tego forum i stwierdziłem, że warto by się przyłączyć.

Na forach jestem nowicjuszem jako uczestnik więc proszę o wyrozumiałość, gdy coś poplączę :)

Mam pewne doświadczenie w temacie BMW które pochodzi z faktu posiadania takowych i moich napraw wykonanych własnoręcznie , które mi dały satysfakcję.

Nie mam niestety zbyt wiele czasu na wizyty na forum ale będę robił co w mojej mocy... :D

Pozdrawiam WSZYSTKICH NOWYCH ZNAJOMYCH

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!